lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οοοοολεεεεεε!!!ρε παιδι μου δεν μου ελεγες να ερθω για βοηθεια;γεια σας επιτελους το εφτιαξα το ριμαδι
οοοοολεεεεεε!!!ρε παιδι μου δεν μου ελεγες να ερθω για βοηθεια;γεια σας επιτελους το εφτιαξα το ριμαδι
ελα ντε το ξεχασα αλλα θα σε φωναξω για ναοοοοολεεεεεε!!!ρε παιδι μου δεν μου ελεγες να ερθω για βοηθεια;
ο κυριος διαμαντιδης τον παιζει!!!επιτηδες τα λεει για να μην πηδαμε την αλικη!!!αφου ειπε οτιν την ειχε παρει στο βερολινο πριν λιγο καιρομετα απο την παρεμβαση του κ. Διαμαντιδη νομιζω το θεμα περνει αλλες διαστασεις
τα θυμασε ολα μωρη κουφαλα λαγουδακη!!!!!ο κυριος διαμαντιδης τον παιζει!!!επιτηδες τα λεει για να μην πηδαμε την αλικη!!!αφου ειπε οτιν την ειχε παρει στο βερολινο πριν λιγο καιρο
Επιτελους.... Τι βοηθεια??? Να της φτιαξης το Σασμαν????οοοοολεεεεεε!!!ρε παιδι μου δεν μου ελεγες να ερθω για βοηθεια;
μα δεν εκανα τιποτα......ελα ντε το ξεχασα αλλα θα σε φωναξω για να
κλωτσαει η δευτερα;Επιτελους.... Τι βοηθεια??? Να της φτιαξης το Σασμαν????
το θελεις το κοριτσι μονο για σενα ρε αληταρα ε;τα θυμασε ολα μωρη κουφαλα λαγουδακη!!!!!
Μην την παθετε οπως ο Ιμπλις... Του τα ξεκοκαλισε ολα μονο κατι Βοεμιας του αφησε...το θελεις το κοριτσι μονο για σενα ρε αληταρα ε;
και τα χρυσα δοντια της γιαγιαςκαι 20 αραβικα αλογα που βρηκα τωρα προχειρα τα προσφερω κι αυτα...
Τι να τα κανουμε τα Αλογα??? Κονσερβα????και 20 αραβικα αλογα που βρηκα τωρα προχειρα τα προσφερω κι αυτα...
Ουτε σε καταυλισμό να ειμασταν...και τα χρυσα δοντια της γιαγιας
και εσυ που το ξερεις;δεν πιστευω;Μπορώ να βεβαιώσω ότι το pc της Σύλβιας ήταν οφφ για δύο μέρες.
πεστα γιατι κατι δεν μου παει καλα με αυτη την ιστορια!!!αν υποψιαστω οτι ......Εσυ Κυρια Λαγουδακη Συλβια που βολοδερνες τοσες μερες?? Σαν πολυ συχνα δεν σου χαλαει το pc τωρα τελευταια??? Μετα θα μου βγει το ονομα εμενα.... Οριστε μας..