giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
εγω δεν κοιταω αντρεs? αλλα σε γυναικα κοιταω τον κωλο και μετα τα ματια
Καλά κάνεις ουτε και γω.
εγω δεν κοιταω αντρεs? αλλα σε γυναικα κοιταω τον κωλο και μετα τα ματια
Απο κοντα ομως ειμαι πιο καυλα μωρο μου!
Δηλαδη καπως ετσι? Δεν εχω απαντησει σε κανεναν μεχρι τωρα? Την τεταρτη δουλευω πρωι. Αν μπορεις θα χαρω να σε γνωρισω!Σε πιστεύω και θα το διαπιστώσω ;)
Για να απαντάς στον καθένα μας σε αυτό που γράφει να πατάς στην παράθεση να σου ανοίγει το παράθυρο
και μετα πας κάτω απο το quote που γράφει και ξεκινάς το δικό σου πόστ ;)
Ελληνιδα εισαι?Απο κοντα ομως ειμαι πιο καυλα μωρο μου!
Δηλαδη καπως ετσι? Δεν εχω απαντησει σε κανεναν μεχρι τωρα? Την τεταρτη δουλευω πρωι. Αν μπορεις θα χαρω να σε γνωρισω!
Ε, ναι λοιπον!Ελληνιδα εισαι?
Δεν ξερω.. Δυσκολη κατασταση αλλα ποτε μη λες ποτε, ετσι δεν ειναι?θα εκανεs σχεση με πελατη που σου αρεσε?
Σ'ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες-κατευθυνσεις! Τι θα εκανα χωρις εσενα?Ακριβώς έτσι κούκλα!!!Μπράβο σου
Το είδα στο σάιτ σας.Δεν ξέρω θα προσπαθήσω.
Σ'ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες-κατευθυνσεις! Τι θα εκανα χωρις εσενα?
γεια σου κουκλα...Καλησπερα αγορια! Πως ειστε σημερα? Εχετε ανεβασμενη διαθεση?
Γεια σου φανταρε! Ηρθε η ανοιξη.. η φυση ειναι σε πληρη ανθοφορια.. καταλαβαινεις για ποσο ανεβασμενη διαθεση μιλαμε..!γεια σου κουκλα...
απο διαθεση μια χαρα... εσυ πως πας ?
χεχεχε... ειναι γνωστο οτι η ανοιξη δυο πραγματα φερνει... αλλεργιες και καβλεςΓεια σου φανταρε! Ηρθε η ανοιξη.. η φυση ειναι σε πληρη ανθοφορια.. καταλαβαινεις για ποσο ανεβασμενη διαθεση μιλαμε..!
Ευχομαι καυλες κ μονο σε ολους τοτε! Τελικα εισαι φανταρος?χεχεχε... ειναι γνωστο οτι η ανοιξη δυο πραγματα φερνει... αλλεργιες και καβλες
απολυθηκα πριν καποιο καιρο... μου εχει ξεμεινει το νικ απλα.Ευχομαι καυλες κ μονο σε ολους τοτε! Τελικα εισαι φανταρος?