Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 788
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.652
Πόντοι
456
Διαβάζω πολλές φορές στο ίντερνετ για κάποιους που τον βρίζουν για τις υποθέσεις που αναλάμβανε κατά καιρούς.
Η δουλειά του δικηγόρου, δε σχετίζεται με τη δουλειά του δικαστή.
Ο δικηγόρος προσπαθεί να αποδείξει, να πείσει, να δείξει ότι μπορεί να υπάρχουν ελαφρυντικά κλπ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.997
Πόντοι
2.356
Μιλάω για τα τωρινα χρόνια όχι πριν 20-25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιον κόσμο άφησε απλήρωτο?
Παίκτες του στις ΠΑΕ που ανακατεύτηκε. Και ήταν πολλές .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.645
Πόντοι
46.423
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Τα πάθη του η δικηγορία, το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν πανέξυπνο δικηγόρο που έχει αθωώσει αρκετούς.

Ξεκίνησε απο το μηδέν και πέτυχε πολλά στη ζωή του με όπλο την θέληση να πετύχει στο επάγγελμα που επέλεξε.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
31
Πόντοι
0
Παίκτες του στις ΠΑΕ που ανακατεύτηκε. Και ήταν πολλές .
Αδερφέ παίκτης ημουν και εγώ και μάλιστα 3 μήνες αφού είχα σταματήσει και ενώ είχα πει ότι.θα παίξω δωρεάν (πριν έρθει αυτός χωρίς να το ξέρω αλλά και αφού ήρθε αυτός και μάλιστα του το είχα πει και κατ ίδια) ήρθε και μου είπε ένας παράγοντας ότι αυτά είναι λεφτά από τον πρόεδρο τα οποία δεν πήρα και τον βρήκα μετά από καμία βδομάδα και μου είπε ότι << είσαι νέο παιδί έχασες ωρες για να βοηθήσεις την ομάδα και ανεξάρτητα πόσο έπαιξες έπρεπε να πληρωθείς γ αυτο>> να μου πεις 2κ που έδωσε εν τέλη γ αυτόν μπορεί να είναι οι βενζίνες για Αθήνα Κόρινθο αλλά και πάλι δεν ήταν υποχρεωμένος να δώσει και μάλιστα εδώσε σε όλα τα παιδιά αν δεν κάνω λάθος ακόμα δλδ και σε κάτι παιδιά 15 χρόνων που δεν έπαιξαν ποτέ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.997
Πόντοι
2.356
Αδερφέ παίκτης ημουν και εγώ και μάλιστα 3 μήνες αφού είχα σταματήσει και ενώ είχα πει ότι.θα παίξω δωρεάν (πριν έρθει αυτός χωρίς να το ξέρω αλλά και αφού ήρθε αυτός και μάλιστα του το είχα πει και κατ ίδια) ήρθε και μου είπε ένας παράγοντας ότι αυτά είναι λεφτά από τον πρόεδρο τα οποία δεν πήρα και τον βρήκα μετά από καμία βδομάδα και μου είπε ότι << είσαι νέο παιδί έχασες ωρες για να βοηθήσεις την ομάδα και ανεξάρτητα πόσο έπαιξες έπρεπε να πληρωθείς γ αυτο>> να μου πεις 2κ που έδωσε εν τέλη γ αυτόν μπορεί να είναι οι βενζίνες για Αθήνα Κόρινθο αλλά και πάλι δεν ήταν υποχρεωμένος να δώσει και μάλιστα εδώσε σε όλα τα παιδιά αν δεν κάνω λάθος ακόμα δλδ και σε κάτι παιδιά 15 χρόνων που δεν έπαιξαν ποτέ
Μισό γιατί σε βλέπω να επιμένεις να τον παρουσιάζεις Άγιο.
Ισχυριζεσαι ότι από όλες τις ομάδες που πέρασε, έφυγε χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες; Πλήρωσε τους πάντες; Δεν έκανε ποτέ παίκτης του προσφυγή για δεδουλευμενα;
Μη μου ξαναγράψεις αποσπάσματα από τους αθλίους του Ουγκό.
Ο Κούγιας δεν είναι ο Γιάννης Αγιάννης.
Ενας Καραγκιόζης είναι.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
31
Πόντοι
0
Μισό γιατί σε βλέπω να επιμένεις να τον παρουσιάζεις Άγιο.
Ισχυριζεσαι ότι από όλες τις ομάδες που πέρασε, έφυγε χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες; Πλήρωσε τους πάντες; Δεν έκανε ποτέ παίκτης του προσφυγή για δεδουλευμενα;
Μη μου ξαναγράψεις αποσπάσματα από τους αθλίους του Ουγκό.
Ο Κούγιας δεν είναι ο Γιάννης Αγιάννης.
Ενας Καραγκιόζης είναι.
Ρε φίλε σου παρουσιάζω κάτι το οποίο είναι προσωπικό και αν και έστω και ένα μικρό πόσο γ αυτόν έκανε κάτι που κάποιος μεγαλοπαραγοντας δεν θα κάνε..
Εγώ ξέρω οτι δεν εφαγε λεφτά από παίχτη που καξ να έφαγε δλδ επαγγελματίας παίχτης τα λεφτά του δεν τα χάνει πίστεψε με

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Ρε φίλε σου παρουσιάζω κάτι το οποίο είναι προσωπικό και αν και έστω και ένα μικρό πόσο γ αυτόν έκανε κάτι που κάποιος μεγαλοπαραγοντας δεν θα κάνε..
Εγώ ξέρω οτι δεν εφαγε λεφτά από παίχτη που καξ να έφαγε δλδ επαγγελματίας παίχτης τα λεφτά του δεν τα χάνει πίστ

Εγώ ξέρω οτι δεν εφαγε λεφτά από παίχτη που καξ να έφαγε δλδ επαγγελματίας παίχτης τα λεφτά του δεν τα χάνει πίστεψε με
Θα σου πω ένα παράδειγμα πως πλήρωνε, φώναζε τον παίκτη, του έλεγε σου χρωστάω 10, θα σου δώσω 3, και αν θέλεις, δίπλα του ο μπράβος,

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056
Θα σου πω ένα παράδειγμα πως πλήρωνε, φώναζε τον παίκτη, του έλεγε σου χρωστάω 10, θα σου δώσω 3, και αν θέλεις, δίπλα του ο μπράβος,
αντε μετα να διακρινεις τον κουγια διπλα στην τριφυλλη ντουλαπα

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
31
Πόντοι
0
Απλά γενικά οι παίχτες δεν πληρώνονται 1 φορά τον χρόνο οπότε αν πχ είχε γίνει σε εμένα αυτό την επόμενη μέρα είχα φύγει δεν θα σ πω ότι θα το έλεγα παντού καξ όταν λέω παντού δεν εννοώ κανάλια κτλπα για να φάω μήνυση εννοώ σε όλο το ποδόσφαιρικο κοσμο και έτσι δεν θα πήγαινε κάνεις μετά η έστω σχεδόν κάνεις σε ομάδα του αλλά να ξέρεις ειλικρινά όλοι παλεύουν να πάνε σε ομάδα του Κούγια γτ ξέρουν και ότι πληρώνει και ότι δεν θα τους ζητηθεί να κάτσουν να χάσουν κτλπα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Απλά γενικά οι παίχτες δεν πληρώνονται 1 φορά τον χρόνο οπότε αν πχ είχε γίνει σε εμένα αυτό την επόμενη μέρα είχα φύγει δεν θα σ πω ότι θα το έλεγα παντού καξ όταν λέω παντού δεν εννοώ κανάλια κτλπα για να φάω μήνυση εννοώ σε όλο το ποδόσφαιρικο κοσμο και έτσι δεν θα πήγαινε κάνεις μετά η έστω σχεδόν κάνεις σε ομάδα του αλλά να ξέρεις ειλικρινά όλοι παλεύουν να πάνε σε ομάδα του Κούγια γτ ξέρουν και ότι πληρώνει και ότι δεν θα τους ζητηθεί να κάτσουν να χάσουν κτλπα
Βασικά ο Κούγιας είχε αδυναμία στους δικούς του παίχτες, του άρεσε να τους παίρνει μαζί του στις ομάδες, ειδικά στους ρουφιάνους...

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
31
Πόντοι
0
Για να καταλάβεις τι τρελά εχεξ με την μπάλα πάει τα πρωινά το σκ και βλέπει παιδικά πρωτάθληματα στα τοπικά της Κορινθίας τουλάχιστον μέχρι πριν τις γιορτές..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βασικά ο Κούγιας είχε αδυναμία στους δικούς του παίχτες, του άρεσε να τους παίρνει μαζί του στις ομάδες, ειδικά στους ρουφιάνους...
Αυτό ισχύει και αυτό νομίζω ότι σημαίνει ότι πληρώνονται αλλιώς γτ να πάει κάποιος μαζί του σε 2-3 ομάδες του Κούγια?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Για να καταλάβεις τι τρελά εχεξ με την μπάλα πάει τα πρωινά το σκ και βλέπει παιδικά πρωτάθληματα στα τοπικά της Κορινθίας τουλάχιστον μέχρι πριν τις γιορτές..
Αδερφέ τον έχω ζήσει στην Πάτρα τον Κούγια, ξέρω ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο και όπου έχει καλό ματσάκι ανεξάρτητα κατηγορίας πηγαίνει

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
31
Πόντοι
0
Αδερφέ τον έχω ζήσει στην Πάτρα τον Κούγια, ξέρω ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο και όπου έχει καλό ματσάκι ανεξάρτητα κατηγορίας πηγαίνει
Αυτό σημαίνει ότι δεν το κάνει για να βγάλει το κάνει γιατί έχει μούρλια

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.997
Πόντοι
2.356
αντε μετα να διακρινεις τον κουγια διπλα στην τριφυλλη ντουλαπα
Δίπλα ούτε καν. Από πίσω και το πολύ να ξεπροβάλλει στιγμιαία να ρίξει κανένα ροχαλο και πάλι πίσω από τη ντουλάπα για προστασία, σε χρόνο dt.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.113
Πόντοι
456
πολυ "γερασμενο" τον ειδα στο τελευταιο βιντεο. τρεχει κατι ?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.951
Πόντοι
746

Sub-Zero

Μέγας