Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.264
Πόντοι
2.456
ποιός τίγρης ρε ? εχεις δει μαγνητικο πετσκαν του εγκεφαλικου ημισφαιρλιου του ?   πολλαπλά αγκεφαλικα εχει περάσει .... ετοιμοροποσ γερακος ανάπηρος 80% .... μια μπουνιά στη μάπα να φαει και στ0ν τάφο ...
Τυπε το τσιμεντο θα ανακατευε..
Δεν ειναι ο βεγγος να πει..ρε μαλωνουμε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Τυπε το τσιμεντο θα ανακατευε..
Δεν ειναι ο βεγγος να πει..ρε μαλωνουμε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σου μείνει στα χέρια .... είπα 80% εγκεφαλικη αναπηρία ...... απαγοεύεται η οδήγηση τα αεροπορικά οι συγγινήσεις τα γαμήσια και πολλά άλλα ,,,, ζει με μια χούφτα χαπάκια την ημέρα .....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θα σου μείνει στα χέρια .... είπα 80% εγκεφαλικη αναπηρία ...... απαγοεύεται η οδήγηση τα αεροπορικά οι συγγινήσεις τα γαμήσια και πολλά άλλα ,,,, ζει με μια χούφτα χαπάκια την ημέρα .....

ποσο χρονων ειναι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τιποτα δεν θαβγαζε, γιατι απλα η γατουλα θα τον προσπερνουσε σφυριζοντας αδιαφορα. Δεν μπα ναχει 10 φουσκωτούς... Εκει που τον παίρνει κανει τον μαγκα.....
πήγαινε να του τα πεις μπροστά του αυτά μαγκακο,να σου περάσει το σοβρακο στην μάπα να το μασάς

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
πήγαινε να του τα πεις μπροστά του αυτά μαγκακο,να σου περάσει το σοβρακο στην μάπα να το μασάς

Εγω φοραω σωβρακο μωρη λουλου και οχι στρινγκακι σαν και του λογου σου.
Αναφερθηκα σε 2 συγκεκριμένους ανθρώπους στους οποίους  θα το παιζε γατουλα ο λαθρεμπορας. Δεν αναφερθηκα στην αφεντια μου. Δεν ειπα οτι ειμαι 2.10 και 130 κιλα, ουτε πως ειμαι πρωταθλητής  στο μποξ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Eπειδη ομως εγω θυμαμαι τον Κουγια να χτυπιεται μονος του πανω στους φουσκωτους του Τριανταφυλλοπουλου εξω απο το στουντιο και να πεφτει κατω οτι δηθεν τον δειρανε (δεν ηξερε οτι τον παιρνει η καμερα), εχω πολλες αμφιβολιες αν τον δειρανε οντως. Προσωπικα οσες φορες κι αν πει οτι τον εδειραν δεν προκειται να τον πιστεψω ποτέ.
Τον εδειρε η γυναικα του, τον εδειρε ο μπραβος του τριανταφυλλοπουλου, τον εδειρε ο Μελισσανιδης, ελεος πλεον, εγω στη θεση του θα ντρεπομουν να βγαινω να λεω οτι με δερνουν καθε τρεις και λιγο.
Μεχρι και στην ΑΕΛ πηγαινε και προπηλακιζε τον τερματοφυλακα του, τον Ντεγκρα μεσα στο γηπεδο, μπας και γυρισει ο Αργεντινος και του ριξει καμια μπουνια και εχει παλι να λεει στα καναλια.
Τετοια αρρωστια με τη δημοσιοτητα πια?

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.633
Πόντοι
456
αυτοί είναι ψιλά γράμματα, μέχρι να πεις κύμινο, σου έχουν φυτέψει δύο σφαίρες στο κεφάλι, δεν φτιάχνεις αλλιώς αυτοκρατορίες,
τώρα περί αναιμίας, υψηλής χοληστερόλης και υπέρτασης, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

όσο αφορά τον χαμαιλέοντα, και που υπάρχει, χάρη του κάνουν.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Yπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων στην οποια ανηκουν οι δυο "κσι καλα μποξερ".

Ειναι η κατηγορια "Τους κοιταζεις και λερωνεσαι".

Η αρνητικη δημοσιοτητα ειναι πιο σποτελεσματικη απο τη θετικη. Αν ειχαν πιει μαζι καφε ανταλασοντας αστεια ποιος θα ασχολειτο μαζι τους ??

Τωρα που επαιξαν, και καλα, ξυλο ασχολειται μεχρι ο τελευταιος κακομοιρης μαζι τους.

Αντε να ξυπνανε μερικοι σιγα σιγα !!

ΥΓ. Το να συγκρινει με οποιοδηποτε τροπο καποιος τον Γκαλη με αυτα τα καθηκια πολυτελειας ειναι σαν να συγκρινει μια Ferari με ενα Γιουγκο.
με ενα βαρμπουργκ χαχα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Eπειδη ομως εγω θυμαμαι τον Κουγια να χτυπιεται μονος του πανω στους φουσκωτους του Τριανταφυλλοπουλου εξω απο το στουντιο και να πεφτει κατω οτι δηθεν τον δειρανε (δεν ηξερε οτι τον παιρνει η καμερα), εχω πολλες αμφιβολιες αν τον δειρανε οντως. Προσωπικα οσες φορες κι αν πει οτι τον εδειραν δεν προκειται να τον πιστεψω ποτέ.
Τον εδειρε η γυναικα του, τον εδειρε ο μπραβος του τριανταφυλλοπουλου, τον εδειρε ο Μελισσανιδης, ελεος πλεον, εγω στη θεση του θα ντρεπομουν να βγαινω να λεω οτι με δερνουν καθε τρεις και λιγο.
Μεχρι και στην ΑΕΛ πηγαινε και προπηλακιζε τον τερματοφυλακα του, τον Ντεγκρα μεσα στο γηπεδο, μπας και γυρισει ο Αργεντινος και του ριξει καμια μπουνια και εχει παλι να λεει στα καναλια.
Τετοια αρρωστια με τη δημοσιοτητα πια?
συναδελφος σου και μαλιστα βιτρινα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Προσωπικα οσες φορες κι αν πει οτι τον εδειραν δεν προκειται να τον πιστεψω ποτέ.
Ε καλά τώρα. Αν ήταν απ' το Μαρινάκη και τους μπράβους του, θα σου 'λεγα πως θα τον πίστευες. Κι εσύ και όλοι οι "αντικειμενικοί".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ε καλά τώρα. Αν ήταν απ' το Μαρινάκη και τους μπράβους του, θα σου 'λεγα πως θα τον πίστευες. Κι εσύ και όλοι οι "αντικειμενικοί".
Α εσυ το πηγες οτι αμφιβαλλω επειδη ο Μελισσανιδης ειναι προεδρος της ΑΕΚ? Κοιτα τι σκεφθηκε.

Αντικειμενικος ως προς τον ολυμπιακο? Καθολου. θεωρω οτι πρεπει να του αφαιρεθουν 15 πρωταθληματα και να υποβιβασθει στο τοπικο του Πειραια, καθως επισης και να απαλλοτριωθει υπερ του Δημοσιου το Καραισκακη. Σε καλυψα?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
Α εσυ το πηγες οτι αμφιβαλλω επειδη ο Μελισσανιδης ειναι προεδρος της ΑΕΚ? Κοιτα τι σκεφθηκε.

Αντικειμενικος ως προς τον ολυμπιακο? Καθολου. θεωρω οτι πρεπει να του αφαιρεθουν 15 πρωταθληματα και να υποβιβασθει στο τοπικο του Πειραια, καθως επισης και να απαλλοτριωθει υπερ του Δημοσιου το Καραισκακη. Σε καλυψα?
αν ο Εθνικος παιξει σουπερ λιγκα θα παιζει στα γαμηδια ο συχαμενιακος  :hi:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
[size=80pt].[/size]

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom