Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Δίωρο ραντεβού με την Αλεξία στα 4 και την ΠΑΟΚΑΡΑ στην τηλεόρασηΕπίτηδες το κάνει γιατί είναι οπαδός της ομάδος του Άρεως.
Δίωρο ραντεβού με την Αλεξία στα 4 και την ΠΑΟΚΑΡΑ στην τηλεόρασηΕπίτηδες το κάνει γιατί είναι οπαδός της ομάδος του Άρεως.
Δυο πισωκολλητά ταυτόχρονα δεν γίνεται. Θα τον τρώει η Αλεξία και θα τον τρώει και ο παοκ.Δίωρο ραντεβού με την Αλεξία στα 4 και την ΠΑΟΚΑΡΑ στην τηλεόραση
Παστιλιες για τον πόνο του άλλουΔυο πισωκολλητά ταυτόχρονα δεν γίνεται. Θα τον τρώει η Αλεξία και θα τον τρώει και ο παοκ.
Από το viber της γυναίκας τουΑν καποιος δεν εχει viber? Πως μπορει να επικοινωνήσει ;
ενημερώνεις ότι είσαι διαθέσιμη χωρίς φωτογραφία με τη στολή εργασίας?Σήμερα διαθέσιμη για ραντεβού 6980111248
θα εχεις χώρο αυτή τη βδομάδα ?Σήμερα διαθέσιμη για ραντεβού 6980111248
Άντε χ...ου τσάμπα κάναμε όρεξηΚαλησπέρα. Αλεξία ήθελα να σε ευχαριστήσω και δημοσίως για το τρίο που κάναμε με την φίλη μου και για το ότι μου έδωσες και κώλο. Ντάξει 200 ευρώ ήταν αυτά αλλά άξιζε. Είχες δίκιο τελικά. Ζήλεψε η φίλη μου και τώρα μου δίνει και αυτή.
Ντάξει μια μαλακία έγραψα για ταράξω την ησυχία του νήματος.
Πώς μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού?Σήμερα διαθέσιμη για ραντεβού 6980111248
Μήνας μπαίνει Μήνας βγαίνει το Αλεξάκι ίδιο μένειΑλεξακι....μπηκε Οκτωμβριος.....εχασες το στοιχημα.
Μωρό μου εσύ!!!Μήνας μπαίνει Μήνας βγαίνει το Αλεξάκι ίδιο μένει
Ξέχασα να αναφέρω
Ότι σήμερα Τετάρτη είμαι διαθέσιμη σε δικό μου χώρο 3 με 10
Για ραντεβού 6980111248
Μόνο βαιμπερ
Που σε γλύφουμε;Ξέχασα να αναφέρω
Ότι σήμερα Τετάρτη είμαι διαθέσιμη σε δικό μου χώρο 3 με 10
Για ραντεβού 6980111248
Μόνο βαιμπερ
Αν το γράψεις σωστά θα σε αφήσει να την γλείψεις*Που σε γλύφουμε;
Κέντρο ως συνήθως;
Μουνακι - κωλαρακι (γλύφουμε) κλπ;