Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.660
- Πόντοι
- 8.346
Δν κανει τύπε. Οσοι προλάβαμε να πάρουμε, πήραμεΔεν κατάλαβα, δεν κάνεις ή είναι δωρεάν; . ...
Δν κανει τύπε. Οσοι προλάβαμε να πάρουμε, πήραμεΔεν κατάλαβα, δεν κάνεις ή είναι δωρεάν; . ...
Ωχ, μια ρώγα
Διαφημιστικό τρικΔεν ξέρω.... τελευταία με τις σφήνες.....κάτι παίζει αλλά δεν ξέρω τι
Κι εγω αυτη την απορια εχω. αφου βαζει σφηνα γιατι οχι και π..σα;;Δεν ξέρω.... τελευταία με τις σφήνες.....κάτι παίζει αλλά δεν ξέρω τι
Είναι θέμα μέγεθους και μεθόδουΚι εγω αυτη την απορια εχω. αφου βαζει σφηνα γιατι οχι και π..σα;;
Εγώ είμαι τρυφερός. Δν ειμαι σαν τους μαλακες που σαν το κομπρεσέρ ήρθαν να πάρουν κωλο κ σε πέθαναν στο πόνοΕίναι θέμα μέγεθους και μεθόδου
Εγώ που την έχω μικρή σαν τυρογαριδάκι θα με αφήσεις να μπω τρυφερά από πίσω αγαπούλα;Είναι θέμα μέγεθους και μεθόδου
Νόστιμο μικρό τρελό μου, μάγκικο μελαχρινό μου.Είναι θέμα μέγεθους και μεθόδου
Προσπαθώ η αλήθεια είναιΑλεξία καλό είναι να απαντούσες στα μηνύματα.
Πως θα σου φαινόταν να είχες ψιλό σταθερό πρόγραμμα εβδομάδας;Προσπαθώ η αλήθεια είναι
Προσπαθεί η αλήθεια είναιΑλεξία απαντά σε κανένα μύνημα
Δουλεύω οπότε έχω όρεξηΠως θα σου φαινόταν να είχες ψιλό σταθερό πρόγραμμα εβδομάδας;
Σου δίνει και 50 αν είσαι καλός...Δεν κατάλαβα, δεν κάνεις ή είναι δωρεάν; . ...