GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.657
- Πόντοι
- 25.165
Να φερεις και τα παιχνιδια σου μαζι.Και αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Να φερεις και τα παιχνιδια σου μαζι.Και αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Δεν πειράζει συνάδελφε, ας αρχίσει να παίρνει τα μπόσικα και να αρχίσει να της αρέσει ξανά για να το βάλει στο πρόγραμμα. Εμένα μου αρκεί να το κάνει σοκολατί γιατί μου αρέσουν οι σοκολάτεςΚαποιος χαίρεται το κωλαρακι της στην Χαλκιδική
Δν θα ξαναμπεί στο μενού. Λιγοι κ εκλεκτοί τρώνε κωλοΔεν πειράζει συνάδελφε, ας αρχίσει να παίρνει τα μπόσικα και να αρχίσει να της αρέσει ξανά για να το βάλει στο πρόγραμμα. Εμένα μου αρκεί να το κάνει σοκολατί γιατί μου αρέσουν οι σοκολάτες
Έρχεσαι Αρμενιστή?
!!!!!!Δν θα ξαναμπεί στο μενού. Λιγοι κ εκλεκτοί τρώνε κωλο
Κεντας, μπράβο σου. Είσαι δύναμηΚαι αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Τότε πρέπει να γίνουμε εκλεκτοίΔν θα ξαναμπεί στο μενού. Λιγοι κ εκλεκτοί τρώνε κωλο
Που χάθηκες εσύ κούκλα μου; Από Τετάρτη, Σάββατο έδωσες σημεία ζωής. Είπαμε πάει, παντρεύτηκε η ΑλεξίαΕνημερώνω ότι λόγω περίοδου δεν δούλευω
Ξανά μαζί σας Πέμπτη
Ποιόν μορφονιο Μιχάλη μουΌσο ήταν με τον μορφονιο Χαλκιδική δεν είχε περίοδο. Λογικά την πηγε εμπλοκή κ γύρισε με περίοδο
Επικοινωνία;1 ωρα: 80 ευρώ
2 ωρες: 160 ευρώ
3 ώρες: 220 ευρώ
20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος )
Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia
Πιπα χωρίς προφυλακτικό
Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγω
αλεξια θελω να γινω ο sugar daddy σουΠοιόν μορφονιο Μιχάλη μου
Ζήλεψες
Επειγόντως για μαθήματα μάρκετινγκ...στο 3ωρο μόνο 8.5% έκπτωση;1 ωρα: 80 ευρώ
2 ωρες: 160 ευρώ
3 ώρες: 220 ευρώ
20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος )
Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia
Πιπα χωρίς προφυλακτικό
Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγω
Αν κοιτάξεις την ημερομηνία είναι παλιές τιμέςΕπειγόντως για μαθήματα μάρκετινγκ...στο 3ωρο μόνο 8.5% έκπτωση;
Αν ενδιαφεροταν πραγματικά θα γνωριζεΑν κοιτάξεις την ημερομηνία είναι παλιές τιμές
Αν ψάξεις και δεν βαριέσαι έχουν αλλάξει πολλά στις υπηρεσίες μου