Επειδή παραπονιέστε ότι δεν ανεβαίνει κριτική για την κοπέλα, να σας πω την σημερινή μου εμπειρία.
Μερικά sms και κλείσαμε αρχικά.
Εκατσε μια στραβή με το μέρος αλλά διορθώθηκε εν τέλει η κατάσταση.
Στα του αγώνα.
Η Αλεξία κατά μία έννοια την λες και κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Λόγω ηλικίας όλα πάνω της είναι στητά, και χαίρεσαι να τα απολαμβάνεις.
Ηταν πεντακάθαρη και μοσχομύριζε.
Γλωσόφιλλα ίσως να μην δίνει, αν και δεν το επιδίωξα, οπότε δεν μπορώ να φέρω καθαρή άποψη.
Επειδή πήγα καρφωτός απο την δουλειά(άφησα το αμάξι στου διαόλου την μάνα και μετά πεζό δύο-γαμώ το flyover Μου μέσα),λόγω άγχους ίσως κούρασης, ο φιφιρίκος δεν έλεγε να ανέβει...
Το κορίτσι δεν το έβαλε κάτω στιγμή και προσπάθησε να με ανεβάσει...
Σε κάποιο σημείο ένιωσα ότι θα τα παρατήσω. Λέω ρε γαμώτη μου, δεν γίνεται να έχεις ένα τόσο όμορφο και καυλιάρικο κορίτσι μπροστά σου και να μην σου σηκώνεται. Αν είχα όπλο εκείνη την στιγμή θα τον είχα πυροβολήσει....
Εν πάση περιπτώση σε κάποια φάση στο όρθιο όπως την είχα αγκαλιάσει απο πίσω μας έκανε την τιμή και σηκώθηκε....
Τελείωσα ιεραποστολικά με τα πόδια της πάνω στους ώμους μου.
Εν κατακλείδι, δεν ζορίστικα και τόσο για να κλείσω το ραντεβού και πέρασα ευχάριστα με την Αλεξία.
Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.
@Αλεξία ένα τελευταίο hint απο μένα. Οταν ανεβάζεις αγγελία ότι είσαι διαθέσιμή απο τάδε ώρα μέχρι τάδε ώρα, φρόντισε απο προηγούμενη μέρα να έχεις κανονίσει σίγουρα το μέρος για να μην βρεθείς στην δύσκολη κατάσταση.