Οκ επειδή κανείς δεν μιλάει ας ξεκινήσω εγώ (έχει αρκετό καιρό) έχω κάνει ραντεβού με την κοπέλα. Η συνεννόηση έγινε μέσω Viber παραδοξος δεν είχα πρόβλημα ούτε μεγάλη αναμονή (μισή μέρα) έκλεισα ραντεβού στο Ανδρομέδα. Πήγα έκανα μπανάκι και περίμενα ήρθε στην ώρα της σώμα όπως βλέπετε στις φότο που ανέβασε. Ναι είναι αματουρι σαν συμπεριφορά αυτό εγώ τ γουστάρω (μικρή της μαθενεις τα κόλπα). Στα του αγώνα πίπα καλή ήθελα περισσότερο σάλιο στην τεχνική το χάνει λίγο αλλά τ προσπαθεί. Μουνακι στενό αρκετά υγρό ιδικά μετά από λίγο γλυψημω και τριψιματα. Στάσεις από πάνω αυτή ιεραποστολικό και στα 4 . Αντέχει αρκετό γαμησι με γρήγορο Ρυθμό φωνάζει αρκετά. Κόλπο δώστε μαξιλάρι να το δαγκώνει να μην ακούγεται. Πήρα κωλαρακι εντάξει τρελή απόλαυση γιατί δεν το έχει δουλέψει πολύ γουσταρα γιατί το πήγα πολύ αργά. Όντως εκεί βογκαει πολύ περισσότερο αλλά μετά από λίγη ώρα με αρκετό λυπαντικο είναι ποιο εύκολο για αυτήν. Τουλάχιστον αυτό μ έβγαζε εμένα. Αυτά από εμένα ελπίζω να αρχίσουν και άλλη να γράφουν. Μην ηστε μονό φαγαδες.