Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.551
- Πόντοι
- 2.356
Σήμα κατατεθέν το λουλουδάκιΓια τον ερχομό μου
Σήμα κατατεθέν το λουλουδάκιΓια τον ερχομό μου
Πηγαίνετε στο τοπικό ΚΕΠ και παίρνετε χαρτακι απο το μηχάνημα. Και θα σας καλέσουμεΤρόπος επικοινωνίας;
έχω πάρει το χαρτάκι εδώ και ενα μήνα γι αυτό ρωτάω!!Πηγαίνετε στο τοπικό ΚΕΠ και παίρνετε χαρτακι απο το μηχάνημα. Και θα σας καλέσουμε
Είστε σε γραμμή αναμονής, παρακαλώ περιμένετεέχω πάρει το χαρτάκι εδώ και ενα μήνα γι αυτό ρωτάω!!
.βαιμπερΤρόπος επικοινωνίας;
Γραφειοκρατία και πρωτόκολλο και στο πουτανογαμησι ...εκεί καταντησαμεΕίστε σε γραμμή αναμονής, παρακαλώ περιμένετε
Η λεγόμενη εορταστική περίοδοςΑντε αλεξακι πότε θα κάνεις ραντεβού να ρθουμε? Η έχεις περίοδο λόγο γιορτών?
Γιορτές θα είναι στο χωριό της ..μετά τα Φώτα τώρα...Η λεγόμενη εορταστική περίοδος
Καλώς ήρθες1 ωρα: 80 ευρώ
2 ωρες: 160 ευρώ
3 ώρες: 220 ευρώ
20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος )
Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia
Πιπα χωρίς προφυλακτικό
Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγω
Αντε αλεξακι πότε θα κάνεις ραντεβού να ρθουμε? Η έχεις περίοδο λόγο γιορτών?
Εγώ την συνάντησα σήμερα την Αλεξία και πέρασα πολύ καλά. Αστεράκι το μικρό με προοπτικές. Πιπα βεντούζα και @@ρουφηγμα σπέσιαλ με φτυσιματα και πολλά άλλα. Γαμισι σε όλες τις στάσεις γλωσσοφιλα με δαγκωματιες, και χύσιμο στο πρόσωπο. 1 ωρουλα ήταν αρκετά πλούσια σε όλα τα κόλπα. Εγώ πάντως θα την ξαναπάρω όταν επιστρέψω εδώ. Αξίζει να την συναντήσετε. Η συνεννόηση για το ραντεβού ήταν σχετικά εύκοληΣήμερα είμαι διαθέσιμη παιδιά και μετά τρίτη
Χριστούγεννα και δεύτερη ημέρα των Χριστούγεννων δεν δουλεύω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όποιος θέλει μου στέλνει στο βαιμπερ για συνάντηση σήμερα φιλάκια
Τηλέφωνο:6980111248 μόνο βαιμπερΣήμερα διαθέσιμη από τις 3 μέχρι 8