Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Εεεεεεεεεε......Απρόσεκτη
Εγώ σε μάτιασα πού δεν ήρθες στην βροχή να πάμε πιάτσα κ έγινα μούσκεμα
Εεεεεεεεεε......Απρόσεκτη
Εγώ σε μάτιασα πού δεν ήρθες στην βροχή να πάμε πιάτσα κ έγινα μούσκεμα
χωρίς να έχω πάει στα άλλα το Ανδρομέδα είναι αξιόλογο.Χαχαχα το ξέρω κάθε μέρα εκεί είμαι
Αλλά έχει διαφορά το Ανδρομέδα με τα υπόλοιπα ξενοδοχείο
Ειναι οντως αλλά πολύ δυσκολα βρίσκεις χωρο γιά πάρκινγκ.
Ποιός σου μίλησε εσενα ρε ? Ό καθένας ξερει τά δικά του. Στό κέντρο δέν θέλουν νά πάνε όλοι. Οσο για το (κεφτε) δέν θέλω νά πεσω στό επίπεδό σου νά απαντήσω εδώ.
Οι σωστοί οι μυστες το βάζουν στα πάρκινγκ ενα στενο μετα το Ανδρομέδα. Μπροστά στην μαπα ολων. Ναι ρε παω να αθληθω στο Ανδρομέδα, υπάρχει προβλημα?!!Δίπλα είναι το πάρκινγκ στην παραλία ρε κεφτέ, δυο ευρώ έχει.
Οι σωστοί οι μυστες το βάζουν στα πάρκινγκ ενα στενο μετα το Ανδρομέδα. Μπροστά στην μαπα ολων. Ναι ρε παω να αθληθω στο Ανδρομέδα, υπάρχει προβλημα?!!
Πάλι γράφεις ρε? Το παλιό σου προφίλ τι το έκανες?Τελικά πόσο γελείος είσαι? Νομίζεις ότι είναι εξυπνάδα αυτό πού κάνεις?
Πάλι γράφεις ρε? Το παλιό σου προφίλ τι το έκανες?
Κοντά έπεσες .. Κόντε Πουτσα λεγόταν.... αφού αυτά ονειρευόταν αυτό το όνομα είχεΑυτός δεν ήταν ένας σαλιάρης που σπάμαρε στης Τζοανας και έτρωγε και κει φάπες; Ολεσγιατον ή κάτι τέτοιο, είχε 3-4 ναυάγια.
ναι για ελεύθερο πάρκινκ δύσκολα είσαι. ειδικά βραδινές ώρες που έχουν κόσμο τα λαδάδικα.Ειναι οντως αλλά πολύ δυσκολα βρίσκεις χωρο γιά πάρκινγκ.
Κοντά έπεσες .. Κόντε Πουτσα λεγόταν.... αφού αυτά ονειρευόταν αυτό το όνομα είχε
Εγω στο μινι μαρκετ για ενα φρεντο να ξυπνησουμε και μετα ανεβαινω πανω για τν αγωνα. Και ασε τα λιγουρια να κοιτανε. Αυτοι την βγαζουν με καφε 2,5€ και γω με εσκορτακι στο Ανδρομέδα. Δεν ξερω ποιος γελαει καλυτεραΈτσι, έτσι. Πάω σε ένα επαγγελματικό μίτινγκ στον δεύτερο και μετά στο μίνι μάρκετ δίπλα με τα δυο μελαχρινα για τσιγάρα.
Καλημέρα καληνύχτα σε ολες τις γλωσσες σε ολα τα νηματα κοριτσιώνΓαμησετα, τώρα θυμήθηκα. Προφίλ-> αγνόησε
Σιγα μην κατσω να ασχοληθω κ με την παρτη σου και κανω αναφορες. Μεταξυ μας, δεν εισαι τοσο σημαντικος για να ασχοληθει καποιος. Τωρα για το οτι εχεις παει σε ολες ασχολιαστο. Keep doing what you're doing.Μάλλον μπερδευεσαι φιλε. Εγω στις περισσότερες που γράφω έχω πάει καί μέ ξέρουν. Εσύ γυρνάς σέ νήματα καί κάνεις τόν αγαπούλη. Άστο. Κάθεσαι μέ τόν φαντασμένο καί θά κολήσεις κι εσύ. Χθές μου κάνατε αναφορά γιά σπάμ σήμερα πουλάτε ειρωνία καί τσαμπουκά. Δεν μέ νοιάζει τί λέει ό jormàkka και ό crucifix τά φιλαράκια σου αλλά εχουν πολυ φαντασία. Ακου δέν είμαι καί δεν ημουνα ποτέ ο Κόντε πούτσα ή ο όλεσγιατονπούτσο. Απλά ή φαντασία τους σπάει καρύδια.
Όχι καλέΑλεξία ζεις??
Πού είσαι χαμένη μήπως κανένα τρίωρο στην είχε στημένη κανένας νιγηριανός κ σου έδωσε την μήτρα στο χέρι κ εξαφανίστηκες
Εχουν παραπονο τα παιδια γιατι δεν τους κανεις ραντεβου.Όχι καλέ
Καλά είμαι δουλεύω απλά
Προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε εσάς
Εσύ για να γράφεις καλό λόγο σε ανεξάρτητη μάλλον έχεις πάρει ακάποτο γ*****.Καλα ρε πουστη μου ειπα οτι γαμησατε το θεμα και μετα το γαμησατε ακομα περισσοτερο. Ειστε απιστευτοι. Παντως επειδη την αλεξια την εχω γνωρισει και εχω βρεθει μαζι της. Πιστευω οτι ασχετα με τις τιμες της ειναι μια τιμια επιλογη για την πολη μας και υπαρχει και η πιθανοτητα εξελιξης μιας και ακομα ειναι νιατο. Δεν γραφω αλλα γιατι τα εχουμε ξαναπει.
Εσύ προσφέρεις τις υπηρεσίες αλλά κανείς δεν βγήκε να κάνει μία κριτική Πώς πέρασεΌχι καλέ
Καλά είμαι δουλεύω απλά
Προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε εσάς