Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Λέω να δοκιμάσω ξενοδοχείο
Για αρχή
Για αρχή
Εγώ λέω να δώσεις προτεραιότητα στον jormakka θα σε βοηθήσει πολύ πάνω στη δουλειά σου .Λέω να δοκιμάσω ξενοδοχείο
Για αρχή
Άσεμας ρέ φίλε μέ τόν μαλάκα.......ό άνθρωπος είναι ή προσωποποίηση τού αίσχους καίτών αισχρών αναρτήσεων στ σαΐτ. ....Ιστορίες αγρίων γράφει από τήν φαντασία του..μ. Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσει..... Αλελούεια......
κοπελια γκαλοπ κανεις ...?Τι γνώμη έχετε για τα προφυλακτικά από τα. Sexsop
Προφανώς και ρωτάωκοπελια γκαλοπ κανεις ...?
μια ο χωρος μια η καποτες μια το ενα μια το αλλο ...
δεν προλαβαινουμε να σου απαντησουμε...
ΔλδΚουκλάρα μου εσυ είσαι μία χαρά αλά κάποιοι μυστήριοι ψάχννουν βελόνι στά άχυρα........
Μη φοβού....άμα σπάσει παίρνεις το χάπι της επόμενης μέρας ...αν σπάσει ενώ σου σκίζουν το κωλαρακι πάλι μη φοβού ...δεν μένεις έγκυος από κωλο ...Προφανώς και ρωτάω
Πρέπει να ξέρω
Δεν σπάνε τα προφυλακτικάΜη φοβού....άμα σπάσει παίρνεις το χάπι της επόμενης μέρας ...αν σπάσει ενώ σου σκίζουν το κωλαρακι πάλι μη φοβού ...δεν μένεις έγκυος από κωλο ...
παρε αυτα που σε βολευουν ...Προφανώς και ρωτάω
Πρέπει να ξέρω
Εγω παίρνω το κουτί με τα 50 προφυλακτικάπαρε αυτα που σε βολευουν ...
αν καποιος εχει καποιο γουστο ας παρει τα δικα του ...
τοσο απλο...
δεν υπαρχει θεμα ποια μαρκα κτλ ...Εγω παίρνω το κουτί με τα 50 προφυλακτικά
Πριν δίσταζες να πάρεις 3 από το περίπτερό πού είναι φυσιολογικό για όλους κ τώρα θα ζητάς 50αδα??Εγω παίρνω το κουτί με τα 50 προφυλακτικά
παρε οτι θες.οτιδηποτεΤι γνώμη έχετε για τα προφυλακτικά από τα. Sexsop
ΟκΜ αυτά που έχω διαβάσει στα νήματα της Θεσσαλονίκης, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στο τέλος οι κοπελες βάλουν και όριο μεγέθους και για το κανονικό σεξ
Η χοντρή στην ρεσεψιον του ρεξ έπαιζε και σαν τσατσα στο μεταξουργειο. Την θυμαμαι στη Ιάσωνος που πλάσαρε κατι κωλοχοντρες πουτανες.Στο Ρεξ πας και σε μετρούν δέκα πακιά που αράζουν δίπλα στις πλαστικές καρέκλες. Ινσαλαχ ινσαλαχ, ναι λες. Πας παραδίπλα στο μίνι μάρκετ, ανεβαίνεις σκαλιά, παίρνεις ένα ροζέ, πας στο ταμείο, σε κοιτάει ο μαν σε λέει νταξ πάει για πιστολιά το παλικάρι. Το αλάνι στη ρεσεψιόν (ο βραδινός γιατί ο άλλος είναι για κεφαλιές, όπως και η χοντρή) σε χαιρετά σε δίνει κλειδί για 2ο, λίγο κουβέντα, πας προς το ασανσέρ. Τσουπ, βγαίνει μια ταλαιπωρημένη μελαχρινή από ραντεβού. Τι λέει; Δε λέει. Νταξ. Ανεβαίνεις, πας πάνω δωμάτιο, στο διάδρομο ακούς κάτι αι-χαι λες τι ωραια, ζευγαράκια που ζουν τον έρωτα τους, πας δωμάτιο μέσα, παίρνεις τζουρες πουτσιλας και τσιγαριλας που έχει ριζώσει πλέον παντού. Αφήνεις πράγματα, διαπιστώνεις όμως ότι θες να χεσεις. Γαμωτο, τώρα βρήκε; Πας χεζεις, αφαιρείς το προστατευτικό. Δε σώζεται αυτή η μυρωδιά. Ανοιγεις (λανθασμένα) το παράθυρο στο μπανιο, νάσου ένα απολιθωμένο περιστέρι, αμα θες ξανάνοιξε. Λες θα φύγει με το ντουζ και τους υδρατμούς, πας λουζεσαι τρίβεσαι ξανατρίβεσαι, βάζεις τα μαξιλάρια ένα πάνω στ’ άλλο και αράζεις. Έρχεται το κορασιο. Ακούς τα τακούνια, πας με χαμόγελο και την πετσέτα να ανοίξεις αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρομάξεις άλλη τάνα που πάει παραδίπλα. Με συγχωρείτε λάθος, ισβινι ισβινι. Να σου γαμ... πας μέσα, περιμένεις. Έρχεται εν τέλη η κοπέλα. Μονει μπειμπι. Εδώ είναι μαρη, στο τραπεζάκι, δίπλα απ την τβ μινιατούρα που δε λειτουργεί, νταξ... θα τα πάρεις... μπανιο, και μια ώρα απόλυτης ηδονής. ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ, κρεβάτι πέρα δώθε, κρατς κρατς, φινις. Φωτισμός ότι πιο ντεκαβλέ υπάρχει, αναγκάζεσαι να ρίξεις το μπλουζάκι σου πάνω απ’ το λαμπατέρ στα δεξιά μπας και κάνεις ατμόσφαιρα. Τι ωραια... αντε μετά το ντουζ της λυπησης, κλειδιά κάτω, πίσω. Κάτι ακυροι τουρίστες στη ρεσεψιόν να ρωτάνε για καλωδιακή, δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι παίζει. Πας περπατάς λίγο περνάς το Ινν, έχει δυο-τρεις να περιμένουν στην είσοδο να παν στα ραντεβού του τρόμου. Καλά στο Ανδρομέδα μη τυχόν και πάτε απ’ έξω να κοιτάτε κινητό, έχετε βγει κάρτα. Δίπλα στο καφέ γελάει ο κάθε πικραμένος.
Σαλονικα σιτι σε λέω. Γκάυλλλα.
Νά ζητήσω καί δημόσια συγνώμη από τήν κοπέλα πού ακύρωσα σήμερα. Μού έτυχρ κάτι πού δέν έπαιρνε αναβολή. Δέν εφταιγε πουθενά ή κοπέλα.Συγνώμη κούκλα καί υπόσχομαι νά επανορθώσω. Καλή συνέχεια.
υπαρχει λογος να ζητησεις δημοσια συγνωμη η το ειπες ετσι γαι να το πεις ...?Νά ζητήσω καί δημόσια συγνώμη από τήν κοπέλα πού ακύρωσα σήμερα. Μού έτυχρ κάτι πού δέν έπαιρνε αναβολή. Δέν εφταιγε πουθενά ή κοπέλα.Συγνώμη κούκλα καί υπόσχομαι νά επανορθώσω. Καλή συνέχεια.
δεν σε πολυνοιαζει που τωρα ξερει ποιος εισαι εδω ε?Υπάρχει φίλε μου γιατί ή ώρα πού ακύρωσα ήταν τέτοια πού δέν μπορούσε νά βάλει άλλο ραντεβού στήν θέση μου. Ακύρωσα τά μεσάνυχτα ρανεβού πού είχα δέκα τό πρωΐ.
οκκκκκΚαθόλου πίστεψέ με. Δέν κρύβομαι από κανέναν καί τά στραβά καί τά καλά θά τά λέω ξέρει δέν ξέρει πιός είμαι ό καθένας καί ή καθεμία.
εαν παρεις τους ανα μια ωρα πελατες,ρωτα για καθαρα σεντονια...Θέλω να κλείσω δωμάτιο ξενοδοχείου για 6 7 ωρες στο ξενοδοχείο φιλοξενία
Τι λέτε