Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
σωστηΑυτό εννοούσα
σωστηΑυτό εννοούσα
τελος ο κωλος;Διαθέσιμη αύριο Σάββατο 2 με 8
Σε δικό μου χώρο στο κέντρο
Για ραντεβού 6980111248 βαιμπερ μόνο
90 1 ώρα
Ολα εκτός από ΚΩΛΟ
Και χυσιμο στο στόμα
Μην το πειράζεις βρε Ισίδωρε το κορίτσι, τον κρατάει παρθένο για τον ιππότη με το άσπρο άλογο...τελος ο κωλος;
Αν δεν πιάνεις το όριο, βάλε να δεις κάνα μισάωρο το κανάλι της Βουλής, θα γεράσεις πριν την ώρα σου...Καλησπέρα Αλεξία,
Από τι ηλικία και πάνω δέχεσαι κόσμο;
Κι απο τί και κάτω? Εγώ τη ρώτησα σήμερα στο Viber αν είναι διαθέσιμη, με ρώτησε την ηλικία μου, της είπα "πορνόγερος" και δεν μου απάντησε...Καλησπέρα Αλεξία,
Από τι ηλικία και πάνω δέχεσαι κόσμο;
Έλα ρε συ, ο 50χρονος είναι πλέον ο παλιός 40αρης. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι χωρίς βέβαια να ξεφτιλιζομαι ή να έχω τάσεις παλιμπαιδισμου. Οτι κάνω παρέα με μικρότερα άτομα ( γυναίκες και άνδρες) αποδεικνύει ότι είναι συμβατός με τις μικρότερες ηλικίες.Κι απο τί και κάτω? Εγώ τη ρώτησα σήμερα στο Viber αν είναι διαθέσιμη, με ρώτησε την ηλικία μου, της είπα "πορνόγερος" και δεν μου απάντησε...
Συμμαθητές με τη καυτή σαραντάρα και τη Ζωή τη πενηντάρα!
Σωστός! Ευτυχώς κι εγώ είμαι και απο τους τυχερούς που δείχνουν και μία 10ετία μικρότερος! Τώρα βέβαια στον αγώνα, η φυσική κατάσταση έχει πέσει αρκετά αλλά πάλι καλά είμαι!Έλα ρε συ, ο 50χρονος είναι πλέον ο παλιός 40αρης. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι χωρίς βέβαια να ξεφτιλιζομαι ή να έχω τάσεις παλιμπαιδισμου. Οτι κάνω παρέα με μικρότερα άτομα ( γυναίκες και άνδρες) αποδεικνύει ότι είναι συμβατός με τις μικρότερες ηλικίες.
Τις προάλλες φίλος, κάηκαν τα πόδια μου που δούλευα την κοπέλα στα 4 για 10 λεπτά και έλεγα "γαμω τα γεράματα"!! Και επίσης με την Αλεξία τις φορές που βρεθήκαμε βγάλαμε πολύ καλή χημεία με γέλιο παρόλο που είναι 22-23 και είμαι 51.Σωστός! Ευτυχώς κι εγώ είμαι και απο τους τυχερούς που δείχνουν και μία 10ετία μικρότερος! Τώρα βέβαια στον αγώνα, η φυσική κατάσταση έχει πέσει αρκετά αλλά πάλι καλά είμαι!
Ευγε νεε μου.Έλα ρε συ, ο 50χρονος είναι πλέον ο παλιός 40αρης. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι χωρίς βέβαια να ξεφτιλιζομαι ή να έχω τάσεις παλιμπαιδισμου. Οτι κάνω παρέα με μικρότερα άτομα ( γυναίκες και άνδρες) αποδεικνύει ότι είναι συμβατός με τις μικρότερες ηλικίες.
Όλα εκτός από κωλο και χύσιμο στο στόμα....Διαθέσιμη αύριο Σάββατο 2 με 8
90 1 ώρα
Ολα εκτός από ΚΩΛΟ
Και χυσιμο στο στόμα
Το σουβλιζαΔιαθέσιμη αύριο Σάββατο 2 με 8
90 1 ώρα
Ολα εκτός από ΚΩΛΟ
Και χυσιμο στο στόμα
Τί ηλικία έχεις?Το σουβλιζα
Είσαι δυνατός παίχτης κύριε ΓιάννηΤις προάλλες φίλος, κάηκαν τα πόδια μου που δούλευα την κοπέλα στα 4 για 10 λεπτά και έλεγα "γαμω τα γεράματα"!! Και επίσης με την Αλεξία τις φορές που βρεθήκαμε βγάλαμε πολύ καλή χημεία με γέλιο παρόλο που είναι 22-23 και είμαι 51.
Ευχαριστώ κύριε Zoan , να παραθέσω το ίδιο για εσένα φίλος.Είσαι δυνατός παίχτης κύριε Γιάννη
Μίλησε το μωρό! Είπε την πρώτη του κουβέντα! Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Μαμά ή Μπαμπά αλλά θα το δεχτούμε και αυτό.Ευγε νεε μου.
Γιατί άλλαξες avatar.Επέστρεψα μετά την περίοδο
Και είμαι διαθέσιμη αύριο 3 με 9
Σε δικό μου χώρο στο κέντρο της πόλης
Για ραντεβού 6980111248 μόνο βαιμπερ μήνυμα