The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.149
- Πόντοι
- 25.467
Πιπέρι στο στόμα τραγοπαπα
Δεν θέλω να της βάλω πιπέρι στο στόμα.
Την "ποιμαντορική μου ράβδο" στον κώλο θέλω να της βάλω.
Πιπέρι στο στόμα τραγοπαπα
εσύ μανία με τον κωλο
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζεις τόση κακία. Είμαι τυχερός που δεν σε συνάντησαΠάλι πατσαβούρα είσαι για μένα με 70€ που περνεις πίπες στην ηλικία σου μωρη πουτανα θα πρέπει να βαράς 170€ αλλά είσαι σαβρα δν μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά με τα μούτρα σου που έχεις
Μου κάνει και ο δικός σας, αν τον έχετε επάνω σας.
Σάπισε κσι αυτόςΧωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός,
Με τον κώλο τι θα γίνει;
Δεν θέλω να της βάλω πιπέρι στο στόμα.
Την "ποιμαντορική μου ράβδο" στον κώλο θέλω να της βάλω.
@Alexia9090
Επειδή δεν ξέρω πότε θα μου σηκωθεί (υπερήλιξ γαρ), μπορείτε να μου τον νοικιάσετε για κάνα μήνα;
Σε καμία γυναίκα δεν αξίζει να γυρίσει πίσω αδερφέ μακάρι να βρήκε κάτι καλύτερο στην ζωή τηςΆμα έχεις ανάγκη από χρήματα μια χαρά θα την ξανακάνεις αυτή τη δουλειά....το κρίσιμο σημείο είναι η πρώτη φορά .....οποία κάνει αυτή τη δουλειά για λίγο καιρό μπορεί να την κάνει για πάντα ....και οποία λεει " όχι σιχαίνομαι να πηγαίνω με τον κάθε μαλακα" δεν την κάνει ποτέ και προτιμάει να σφουγγαριζει πατώματα και να σερβίρει 10ωρα
Όποιος /α αντέχει την σιχαμαρα μια χαρά δουλίτσα κάνει ....βγάζει σε 1 ώρα όσα εσύ πρέπει να δουλέψεις τρεις μέρες για να βγάλεις ....είναι μια δουλειά και η σεξεργασια και κάποιος πρέπει να την κάνει....Σε καμία γυναίκα δεν αξίζει να γυρίσει πίσω αδερφέ μακάρι να βρήκε κάτι καλύτερο στην ζωή της
Βρωμόστομη, όξω απο εδώ. Αιντε σπίτι σουΧεστικαμε
ΟυσττττΒρε τραβά γαμησου μαλακά πλησιάζω 40 και πατάω τα βυζιά άντε μαλακές πότε θα κλείσουν μπορδελο
ελα εύχομαι να πάρεις ο Άρης πρωτάθλημαΑκόμα εδώ είναι αυτή;
Βρισε με όσο θες μωράκι ....εγώ μόνο ευχάριστη ανάμνηση θα χω από σένα και το ραντεβού μας ..... ειδικά εκεί που σου γαμαγα το στόμα και στον έφτανα λαρύγγι και δακρυζες ήταν σούπερ ......κρίμα αυτή η δουλειά χάνει μια πραγματική εργάτριαΒρε τραβά γαμησου μαλακά πλησιάζω 40 και πατάω τα βυζιά άντε μαλακές πότε θα κλείσουν μπορδελο
Άντε,στο καλό και να μας γράφεις.Αν λες σε μένα μαλακά περιμένω πως και πως να με διαγράψουν και όλο ακόμα είμαι εδώ . Σταματήστε να με ανάφερε σε αυτή την πουτανα η Αλεξία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σάλτα και γαμησου και συ ρε μαλακά
είναι πολύ πρωί για σεξ χάχαΆντε,στο καλό και να μας γράφεις.
Πάω να γαμηθω τώρα, Αλεξία μωρό μου είσαι έτοιμη;