Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Σε ποιο ΑΕΙ είσαι πες γενικά όχι συγκεκριμένο κλάδογια αυτό δεν δουλεύω κάθε μέρα χάχα
Σε ποιο ΑΕΙ είσαι πες γενικά όχι συγκεκριμένο κλάδογια αυτό δεν δουλεύω κάθε μέρα χάχα
Σε ποιο ΑΕΙ είσαι πες γενικά όχι συγκεκριμένο κλάδο
ΜιχαλακηΠωπω ρε μαλακες έλεος.
Κανονικά πρέπει κ εδώ να επέμβει ο Αντισθένης.
Είπαμε μπουρδέλα.κομ , αλλα όχι κ έτσι
Τινούς είσαι εσύ
Ελπίζω να μου πρόσεξες τα χάλια είναι περσικάΉρθα να φέρω τα χαλιά που είχατε δώσει για πλύσιμο και φύλαξη.
ρε την αλεξια τι ειπεΕλπίζω να μου πρόσεξες τα χάλια είναι περσικά
Ελπίζω να μου πρόσεξες τα χάλια είναι περσικά
Θέλεις να σου πλύνω τα χάλια σουρε την αλεξια τι ειπε
Αν είναι έτσι θα σου φέρω κι άλλα για πλύσιμοΕπιδιορθώσαμε μέχρι και την τρύπα στο μπορδοροδακινί μπουχάρα! Καινούργιο έγινε!
Κοινωνικών επιστημών.Σε ποιο ΑΕΙ είσαι πες γενικά όχι συγκεκριμένο κλάδο
ψυχολογία τσιπούραςΚοινωνικών επιστημών.
οχι ολα οκ κανονισμεναΘέλεις να σου πλύνω τα χάλια σου
ισχύει έχει πλάκαοχι ολα οκ κανονισμενα
συνεχιστε εδω πλακα εχει
Διβσρίσιας ή πελαγίσιας;ψυχολογία τσιπούρας
οχι ολα οκ κανονισμενα
συνεχιστε εδω πλακα εχει
Εξειδικεύουμε στην πελαγίσιαΔιβσρίσιας ή πελαγίσιας;
Αν είναι έτσι θα σου φέρω κι άλλα για πλύσιμο
Εξειδικεύουμε στην πελαγίσια
Άστα να πάνε δεν βγάζω άκρη με αυτές πολύ άτιμεςΈχει πάρει το αυτί μου πως τώρα τελευταία έχουν πολλά ψυχολογικά οι κουτσομούρες. Αληθεύει;
Επειδή είσαι το λιγότερο ηλίθια,,και δεν ξέρεις τι λες,και ούτε ξέρεις το τι πληρώνω,είσαι τυχερή που διέγραψα τα μηνύματα σου.(θα τα ποσταριζα να τα διαβάσουν όλοι).Οσο αφορά το πουτανα στην ψυχή το απέδειξες σήμερα εσύ για τον εαυτό σου,που είσαι σε σελίδα αλλου ατόμου και την βρίζεις.Πουτανα στην ψυχή είναι γκόμενα σου η γυναίκα σου πάρε ότι θες . Δεν έχασα κάτι που δεν σε δέχτηκα . Προσφέρεις ένα 50κο και μόνο γι'αυτό και δν σε δέχτηκα ποτέ σου . Σιγά το πράγμα είσαι εσύ .