Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.248
ελα ελσΑφού δεν έρχεσαι εσύ θα έρθω εγώ από εβδομάδα θα είμαι πάνω ανυπομωνω να σε δω
ελα ελσΑφού δεν έρχεσαι εσύ θα έρθω εγώ από εβδομάδα θα είμαι πάνω ανυπομωνω να σε δω
Θα έρθω μωρακιελα ελσ
Aπο τον σωματοτυπο της, την κανεις Γεωργιανη?Δεν την αφήνει η καμορα, οι συμπατριώτες της οι γεωργιανοι να κατέβει αθηνα
σε περιμένω χάχα
Εμένα κάποτε αυτό μου είχε πει, τώρα αν λέει ψεματα!!!!! Φυσικά όλες αυτές είναι γεννημένες στο ψέμαAπο τον σωματοτυπο της, την κανεις Γεωργιανη?
Καμια σχεση
εμενα διαφορετικα μου ειπεΕμένα κάποτε αυτό μου είχε πει, τώρα αν λέει ψεματα!!!!! Φυσικά όλες αυτές είναι γεννημένες στο ψέμα
δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιοΕμένα κάποτε αυτό μου είχε πει, τώρα αν λέει ψεματα!!!!! Φυσικά όλες αυτές είναι γεννημένες στο ψέμα
τον έχουμε κράξει μαζί εεεμενα διαφορετικα μου ειπε
για τις σπουδες της μου ειπε αληθεια παντως, ξερω εναν καθηγητη της, μιλησαμε για αυτον
Να έρθω κ εγώ; η έχει πλημμύρες;ελα ελσ
Οι καθηγητές της εμείς είμαστε, μόνο που δεν μας ακούειεμενα διαφορετικα μου ειπε
για τις σπουδες της μου ειπε αληθεια παντως, ξερω εναν καθηγητη της, μιλησαμε για αυτον
Χρόνια πολλά μωρακιευχαριστώ πολύ απο σήμερα είμαι 23 ευχαριστώ πολύ για της ευχές σας
Χρονια Πολλα ομορφια μου!!ευχαριστώ πολύ απο σήμερα είμαι 23 ευχαριστώ πολύ για της ευχές σας
Κ γω έχω όρεξηΛοιπόν αύριο διαθέσιμη 3:00 με 12:00 το βράδυ σε γνωστό πορνό ξενοδοχείο της πόλης μας
έχω και όρεξη χαχχα
Είσαι γκαυλα!Λοιπόν αύριο διαθέσιμη 3:00 με 12:00 το βράδυ σε γνωστό πορνό ξενοδοχείο της πόλης μας
έχω και όρεξη χαχχα
Χρόνια πολλά ΑλεξίαΛοιπόν αύριο διαθέσιμη 3:00 με 12:00 το βράδυ σε γνωστό πορνό ξενοδοχείο της πόλης μας
έχω και όρεξη χαχχα