AlexiaAlexiaAlexia
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εκεινο το κεφαλι,τι μπορει να εχει μεσα?μπορεις να πεις?
κι αν η παρέα που ψάχνεις είναι με κορονοιο κάποιος γιατί να νοσησεις κι εσυ?Παιδιά απλά βαριέμαι στο σπίτι και έψαχνα να βρω παρέα. Δεν χρειάζεται να μιλάς έτσι. Ευχαριστώ πάντως για τα ορεα σού λόγια. Αυτά σε χαρακτήρηζουν
Κατ αρχάς καλησπέρα.
1. Το να δουλεύεις εν μέσω πανδημίας , είναι, τουλάχιστον, βλακώδες. Κι αν δεν σε ενδιαφέρει η δική σου υγεία (για να δουλεύεις προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει), όλοι οι υπόλοιποι δεν σου χρωστάμε τίποτα να μας αρρωστήσεις.
2. Επειδή από τα συμφραζόμενα , κατάλαβα ποια είσαι, έχω να πω σε όσους διαβάσουν το νήμα ή την αγγελία σου, τα εξής: Πρόκειται για την γνωστή Ρουμάνα που είχε χώρο στην Τούμπα (στην Παπάφη αν θυμάμαι καλά), πριν από 4-5 χρόνια. Η μεγαλύτερη ίσως ξεπέτα που έχω γνωρίσει. Διάρκεια ραντεβού 12-15 (το πολύ) λεπτά. Σε ψέκαζε και με ένα αντισηπτικό διάλυμα πριν την πίπα. Φυσικά οι φωτογραφίες στην αγγελία , είναι ψεύτικες.
Εν κατακλείδι, ακόμα κι αν είναι η μοναδική κοπέλα της δουλειάς που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη, προτιμώ να τα κάψω , παρά να πάω σε αυτήν...
ΥΓ. Να σκέφτεστε με το πάνω το κεφάλι. ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ !!!
Δεν γνωρίζω για κάτι τέτοιο, και για ότι δεν γνωρίζω δεν μπορώ να έχω και άποψη.τα ακαποτα ητανε πιο βλακωδη και γινοντουσαν σε καθημερινη βαση
ποιον κοροιδευουμε?
θα σταματησει η πουτανα το πηδημα?
Παρόλο που λέει ο φίλος ότι εισαι ρουμάνα εγώ για Αλβανίδα σε κόβω. Ολες οι αλβανίδες βγήκαν τώρα να μαζέψουν φράγκα και να μας πεθάνουν....Μια χαρά είμαι μην αγχώνεσαι για μένα!
Ρουμάνα φίλε.Παρόλο που λέει ο φίλος ότι εισαι ρουμάνα εγώ για Αλβανίδα σε κόβω. Ολες οι αλβανίδες βγήκαν τώρα να μαζέψουν φράγκα και να μας πεθάνουν....
Ρουμάνα φίλε.
Καρατσεκαρισμενο!!!