Νέα

Αλεξάνδρεια - Νησέλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bogard777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία

Trelos kamikazi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Από την 1η Δεκέμβρη και μέχρι σήμερα σκέφτεσαι να επισκεφτείς την Μαριάννα, πανε επιτέλους και θα δεις ιδίοις ομασιν το περίφημο ύψος της !
Αν όμως βαριέσαι να τρέχεις μέχρι εκεί πετάξου μέχρι τα σκαλάκια και πηδα την Νικολέτα για να πάει καλά το νέο έτος!

Μετά τιμής ο Δερβενακιων και Αλαμάνας Γ.Π
Που λες αξίζει περισσότερο μαριαννα η Νικολέτα??

A_tsotsoroglou

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Που λες αξίζει περισσότερο μαριαννα η Νικολέτα??
Η Νικολέτα έχει φύγει και τώρα Βαλέρια.
Όμως όσον αφορά την σύγκριση για μένα πλεονεκτεί η Νικολέτα γιατί μου αρέσουν οι ψηλές και σχετικά γεμάτες.
Η Μαριάνα είναι μινιατούρα 150 εκατοστών, πάντως κοπιάζει για το μεροκάματο της...

Trelos kamikazi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Η Νικολέτα έχει φύγει και τώρα Βαλέρια.
Όμως όσον αφορά την σύγκριση για μένα πλεονεκτεί η Νικολέτα γιατί μου αρέσουν οι ψηλές και σχετικά γεμάτες.
Η Μαριάνα είναι μινιατούρα 150 εκατοστών, πάντως κοπιάζει για το μεροκάματο της...
Κάποια λεπτομέρεια για την βαρέλια??

A_tsotsoroglou

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Κάποια λεπτομέρεια για την βαρέλια??
Ψηλή 1.75 περίπου, ίσιο κορμί δηλ. όχι καμπουριαστη , ολοασπρη με απαλή επιδερμίδα, κανονικά κιλά, με όμορφο κωλο για τους λάτρεις της πίσω θέας, περιποιημένα άκρα (χέρια, πόδια) κοντό μαλλί μελαχρινό (ίσως κ προς κόκκινο) τα χρωματιστά φωτιστικά με μπερδεύουν κάπως.... όμορφο πρόσωπο (για τα γούστα μου ..) και φυσικά καλή πουτανα (προσωπικά περνάω καλά μαζί της)

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Πήγε κάνεις πρόσφατα ειναι ανοιχτά;

A_tsotsoroglou

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Ναι μπρε τζανουμ, πήγε η αφεντια μου και εγαμησε την γνωστή Βαλέρια.

Μετά τιμής
Ο +Δερβενακιων και Αλαμάνας
Γ.Π
Συγνώμη σύντροφε αν προσέξεις πιο πάνω μιλάμε για Νικολέτα κ Βαλέρια κ έτσι νόμιζα ότι σε αυτές αναφέρσε το νήμα πάντως είναι για το Νησέλι
Αυτά

Tiramolas21

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2021
Like
340
Πόντοι
21
Συγνώμη σύντροφε αν προσέξεις πιο πάνω μιλάμε για Νικολέτα κ Βαλέρια κ έτσι νόμιζα ότι σε αυτές αναφέρσε το νήμα πάντως είναι για το Νησέλι
Αυτά
Γι αυτό έγραψα εδώ επειδή είναι για την μαριαννα

wowow123456

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Like
1
Πόντοι
0
Τυχαία επίσκεψη πριν περίπου ενάμιση μήνα. Έχει αναρτηθεί στην εξώπορτα ο νέος τιμοκατάλογος,αν θυμάμαι καλά από 25 το απλό πήγε στα 30. Μου άνοιξε ένας περίεργος,βρώμικος τύπος και χωρίς να μου πει κάτι γύρισε πίσω στο δωμάτιο του. Μετά από ένα λεπτό βγήκε η Μαριάννα,έκανε μια πασαρέλα τύπου παρέλαση (με τα χέρια προσταγμένα ψηλά σαν ψάρακας φαντάρος) κατά μήκος του διαδρόμου,στην επιστροφή την καληνύχτισα και έφυγα,δεν μου βγάζει τίποτα ερωτικό η τύπισσα,δεν ήθελα να κλάψω τα 30.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom