Νέα

alarm security - συναγερμος για σπιτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.bean
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επίσης καλό είναι να έχει κωδικό απαγωγής ....

αν είναι ενεργοποιημένος και λείπεις και στην πέσει κάποιος με όπλο,
βάζεις άλλο κωδικό , ο οποίος φαινομενικά απενεργοποιεί το συναγερμό
δεν χτυπούν σειρήνες κτλ
ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ
και στέλνουν άμεσα την αστυνομία.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τυπε μια ειναι η λυση
Ithaca_37_Shotgun_by_Dbl_Dzl.jpg

Αρχίδια Απόλυτε, μπορεί να μη προλάβεις να οπλίσεις άσε που άμα λείπεις δε βαράει μόνο του.  Μία είναι η λύση:

grizzly.jpg

κατά προτίμηση ελαφρώς ατάιστη.

OP
OP
mr.bean

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ρε συ lakis βλέπω το κατεχεις το θεμα ,είσαι παθών ?

Επισκέπτης
ρε συ lakis βλέπω το κατεχεις το θεμα ,είσαι παθών ?

Είμαι χρήστης συναγερμών πάνω από 17 χρόνια.
Τα δικά μου ακίνητα δεν κλέβονται φίλε.

Καλό είναι να βάλεις σίδερα σε όλα τα παράθυρα, ρολά κτλ επίσης.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585
Ναι και αν σε πάρει την ώρα που είσαι σε τούνελ ή έχεις μείνει από μπαταρία
ή πλένεις πούτσο για να γαμήσει cg ... γάμα τα ....

Η εταιρεία σε παίρνει τηλέφωνο , αν δεν απαντήσεις παίρνει τη γυναίκα σου,
αν δεν απαντήσει παίρνει τη μάνα σου, αν δεν απαντήσει παίρνει τη γιαγιά σου ....

και μετά καπάκι στέλνει αστυνομία ...

Αν δεν βρει εμενα γιατι πχ σταζω το 40αρι στην τσατσα.!!!  :2funny: θα παρει τον επομενο νουμερο που εχω αποθηκευσει, αν δεν βρει εκεινον τον επομενο, αν δεν απαντησω προσπαθει καποιες φορες μεχρι να το σηκωσω, αν γινει διακοπη ρευματος με καλει ξανα, το θεμα ειναι τι θες να κανει ο συναγερμος που θα βαλεις, θελεις απλα καποιος να σε προστατευσει.?? πληρωνεις σεκιουριτι, θες να εχεις πχ στο πισω μερος του μυαλου σου οτι με καποιο τροπο προστατευεις το σπιτι σου, βαζεις καποιον δοκιμασμενο συναγερμο, να ξες και το καλυτερο συστημα να βαλεις αν αυτος που θελει να μπει μεσα, να μπει γιατι πχ εχεις 200χιλιαρικα κατω απο το στρωμα, θα μπει και φευγοντας θα παρει και τον συναγερμο μαζι του...

ο συναγερμος κατα κυριο λογω αποτρεπει τους ερασιτεχνες, καποιος που θα μπουκαρει γιατι δεν ξερει τι θα βρει μεσα θα προτιμισει να μπει σε ενα που δεν εχει συναγερμο παρα να ρισκαρει σε ενα που εχει...

OP
OP
mr.bean

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Είμαι χρήστης συναγερμών πάνω από 17 χρόνια.
Τα δικά μου ακίνητα δεν κλέβονται φίλε.

Καλό είναι να βάλεις σίδερα σε όλα τα παράθυρα, ρολά κτλ επίσης.

μιλάμε δλδ για τρελό budget

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τύπε, δεν έχω άποψη για συναγερμούς κτλ, θα σου πω μόνο 2 μάλλον εμπειρικές συμβουλές από πρώην μπουκαδόρο:

1) Στις μπαλκονόπορτες βάλε πίρους. Τους βιδώνεις στον τοίχο, τους βάζεις γερή αλυσίδα και ανοίγεις τρύπα (μικρή, δεν ενοχλεί οπτικά) στο παράθυρο και την μπαλκονόπορτα, σε βάθος λίγο πριν βγει έξω. Ανοίγει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δύσκολα μετά.

2) Ό,τι συναγερμό κι αν βάλεις, η σειρήνα του να χτυπάει ΕΝΤΟΣ της πολυκατοικίας και όχι εκτός. Πίστεψέ με, δεν θα την γράψουν στ' αρχίδια τους ;)

OP
OP
mr.bean

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Τύπε, δεν έχω άποψη για συναγερμούς κτλ, θα σου πω μόνο 2 μάλλον εμπειρικές συμβουλές από πρώην μπουκαδόρο:

1) Στις μπαλκονόπορτες βάλε πίρους. Τους βιδώνεις στον τοίχο, τους βάζεις γερή αλυσίδα και ανοίγεις τρύπα (μικρή, δεν ενοχλεί οπτικά) στο παράθυρο και την μπαλκονόπορτα, σε βάθος λίγο πριν βγει έξω. Ανοίγει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δύσκολα μετά.

2) Ό,τι συναγερμό κι αν βάλεις, η σειρήνα του να χτυπάει ΕΝΤΟΣ της πολυκατοικίας και όχι εκτός. Πίστεψέ με, δεν θα την γράψουν στ' αρχίδια τους ;)

και η αστυνομια αλλά και τεχνικό που ρωτησα , μου ειπαν οτι το πρωτο που ξηλωνουν ειναι η σειρινα οπου και να ειναι . την βαζουν λεει σε νερο ή κατι τετοιο και δεν χτυπαει μετα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
και η αστυνομια αλλά και τεχνικό που ρωτησα , μου ειπαν οτι το πρωτο που ξηλωνουν ειναι η σειρινα οπου και να ειναι . την βαζουν λεει σε νερο ή κατι τετοιο και δεν χτυπαει μετα

Άρα ακόμα καλύτερα να είναι εντός ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585

Για αυτο το λογο μπενει 2η, πχ ο δικος μου εχει μεσα στο σπιτι 2η.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κινέζικες είναι όλες οι πλακέτες.
Παίζουν κάτι siemens κτλ γνωστές μάρκες
ΚΙ ΑΥΤΕΣ MADE IN CHINA.

Από εκεί και πέρα, οι σοβαρές εταιρείες, εξυπηρετούν για αλλαγή ανταλλακτικών
και υπάρχει συμβατότητα.
Στο ιατρείο έγινε τοποθέτηση το 1999. Άλλαξα πληκτρολόγιο πριν λίγες βδομάδες.
Διαφορετικό στην όψη , τελείως συμβατό.
Τα κόστη αστεία.
Περισσότερο εργασία πληρώνεις.

Λάκη έχεις δίκιο για το ότι σχεδόν τα πάντα από ηλεκτρονικά φτιάχνονται κίνα.

Όμως, οι σοβαρές εταιρίες έχουν έλεγχο ποιότητας και χρησιμοποιούν συνήθως καλύτερα υλικά.  Ο κινέζος κινέζος είναι αντιγραφέας και δυστυχώς τις περισσότερες φορές φτηνιάρης και πρόχειρος στη δουλειά. Χρησιμοποιούν ότι πιο φθηνό και θα τη πατήσεις από ένα πυκνωτάκι της πλάκας ή μια κακή κόλληση. Μιλάω γενικότερα για ηλεκτρονικά και όχι μόνο για συναγερμούς. Υπάρχουν και διαμάντια τεχνικοί αλλά συνήθως μιλάμε για μικρές εταιρίες που φτιάχνουν εξειδικευμένα ηλεκτρονικά σε μικρές ποσότητες με επώνυμα εξαρτήματα (πχ custom made dac) κτλ.

Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα γράφεις περί υπηρεσίας και υποστήριξης.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Αφρό νομίζω χρησιμοποιούν (όχι ξυρίσματος).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.844
Πόντοι
11.585
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και όχι στη Ρωσία κάτι τέτοιο νομίζω είναι πιο εύκολα εκπαιδεύσιμο και αρκετά οικονομικότερο...

http://[URL unfurl="true"]www.americangirlsworld.com/wp-content/uploads/2011/05/cane_corso.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εγω σκεφτομαι για τετοιο ή θα κανω μαλακια και θα αρπαξει και εμενα καμια μερα.??? :2funny: ...γιατι μου λενε τους σαλευει το μυαλο με τον καιρο...

[img]http://[URL unfurl="true"]www.petzoo.gr/tl_files/skilos/skiloi-filakes-sto-spiti.jpg[/img[/URL]]

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγω σκεφτομαι για τετοιο ή θα κανω μαλακια και θα αρπαξει και εμενα καμια μερα.??? :2funny: ...γιατι μου λενε τους σαλευει το μυαλο με τον καιρο...

http://[URL unfurl="true"]www.petzoo.gr/tl_files/skilos/skiloi-filakes-sto-spiti.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Καμία σχέση τύπε, μαλακισμένος μύθος. Άριστοι φύλακες και [b]πολύ [/b]αγαπησιάρικα σκυλιά, δένονται πολύ με την οικογένεια και δεν πειράζουν κανέναν αν δεν νιώσουν κίνδυνο για εκείνα, τα αφεντικά τους ή τον χώρο τους. Δυστυχώς όμως είναι ιδιαίτερα ευπαθή σε καρκίνους, είχα ένα μέχρι πέρσι, το έχασα από καρκίνο.  

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

http://[URL unfurl="true"]www.petzoo.gr/tl_files/skilos/skiloi-filakes-sto-spiti.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Φίλε pitbull, άμα σε αρπάξει ή θα φύγει με χέρι-πόδι ή θα πρέπει να το αποκεφαλίσεις, το στόμα πάντως δεν ανοίγει, τα σαγόνια του καρχαρία λέμε και δε χαμπαριάζει από ξύλο, μάζα από μύες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom