Νέα

Ακης , ο ανθρωπος του Προεδρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
C

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΟΟ έλληνας όπως αντιλαμβάνεστε είναι κουτορνίθι. Δηλαδή διαβάζω παραπάνω θα επαναστατήσει, θα ξεσηκωθεί, θα αντιδράσει...εδώ ρε μάγκες δεν αντιδρά όταν εν μέσω μιας νύκτας τον γυρνάνε εργασιακά στην εποχή της Φεουδαρχίας και για να πάρει πίσω ένα ποσοστό αυτών που έχει δουλέψει κι έχει πληρώσει θα χρειαστεί καμμιά 100 χρόνια με τις συμβάσεις που πλέον θα παίζουν στην εργασία, δηλαδή τέρμα σύνταξη, δούλευε μέχρι να ψοφάνεις.

.......πριν λιγο καιρο μιλαγα  με  μια   Ρουμανα  κοπελιτσα  που κανει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου........φαινοταν  οτι  ξεχωριζε  σαν  ατομο  ,  μιλησαμε  λιγο    και  μου  ειπε   οτι  ειχε  σπουδασει  νομικα   και οτι  στην Ρουμανια  ο  μισθος  για νεο δικηγορο ειναι 300 Ε    και   εξ  αναγκης κανει αυτην την δουλεια........απλα  ενα πχ  φερνω , ισως λιγο  γενικευμενο......θελω να πω οτι  ο  Ελληνας  και  η  Ελληνιδα  εχουν μια περηφανεια(ψωροπερηφανεια οπως θες πες το...)  , θα    αντιδρασουν.......για  μεταναστευση  δεν το συζητω , ακουτε  τι  γινεται  και στις αλλες  ευρωπαικες  χωρες....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Έμαθαν κάτι λίγα χθες διότι..

Εγώ είπα ότι αυτός ήταν σίγουρος ότι δε θα τον μπινελικώσω,δεν είπα πουθενά όμως ότι τελικά δεν το έκανα ;)
Είπα κι εγώ...
Σ'είχα έτοιμο πάντως... :grin:
24.jpg

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Έτσι, πέστα, γιατί μερικοί πιστεύουν ακόμα σε μύθους  :2funny:

Στην Αλβανία μόλις τους φάγανε τα λεφτά με τα αεροπλανάκια, έγινε της πουτάνας, και στην Ελλάδα έγινε της πουτάνας στο χρηματιστήριο και δεν έπεσε ούτε μια κλωτσιά...
γιαυτο ξαναβγαλανε οι Αλβανοι πρωθυπουργο τον Μπερισα? επειδη ειχανε εξοργιστει?

OP
OP
C

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΑΥΓΑ

....αν  μεινουμε  στα  γιαουρτωματα   φιλε  εχει  καλως......φοβαμαι   για  πολυ  πιο   σκληροπυρηνικες  και  ριζοσπαστικες  αντιδρασεις.........και  δεν   εννοω  μαζικες  δημοκρατικες   αντιδρασεις  πχ  2  εκατομμυρια  κοσμος  κατω  στο   Συνταγμα(μακαρι να γινοταν αυτο....)....εννοω  φαινομενα  τυπου  17Ν.....

Υ.Γ...Ο  Αλογοσκουφης  :jerking:  τι  διαλεξη  πηγε να δωσει  στο  LSE ?  Πως  να  διαλυσετε  οικονομικα  μια  χωρα ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Οι κρεμάλες είναι ακριβές (ξύλο-σκοινι-σαπούνι)

Ο παππούς μου τους έκοβε στο γώνα με το κονσερβοκούτι (ανακυκλοτής -τίποτα δεν πέταγε)

Από κονσέρβες έχουμε πολλές
Konserves se kalh timh exoyn kai ta ksenoferta gemanika Lidl kai Aldi....
Τι απέγινε άραγες η ελληνική σαπωνοποιία?
Καιρός είναι να αναβιώσει....
Να απαιτήσουμε απο τις παραπάνω αλυσίδες μιας και στην χώρα τους έχουν πλήρη τεχνογνωσία να φέρουν στιος προσφορές τους μίνι οικογενειακούς κλιβάνους.
Κρίση ήλθε να έχουμε τουλάχιστον  φτηνά σαπούνια...
Οι πρώτες ύλες υπάρχουν σε μαγάλη αφθονία...

Να είναι τουλάχιστον παστρικό βρε παιδί μου κάθε φτωχό ελληνικό νοικοκυριό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Konserves se kalh timh exoyn kai ta ksenoferta gemanika Lidl kai Aldi....
και με καλα ψαρακια....
.......πριν λιγο καιρο μιλαγα  με  μια   Ρουμανα  κοπελιτσα  που κανει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου........φαινοταν  οτι  ξεχωριζε  σαν  ατομο  ,  μιλησαμε  λιγο    και  μου  ειπε   οτι  ειχε  σπουδασει  νομικα   και οτι  στην Ρουμανια  ο  μισθος  για νεο δικηγορο ειναι 300 Ε    και   εξ  αναγκης κανει αυτην την δουλεια........απλα  ενα πχ  φερνω , ισως λιγο  γενικευμενο......θελω να πω οτι  ο  Ελληνας  και  η  Ελληνιδα  εχουν μια περηφανεια(ψωροπερηφανεια οπως θες πες το...)  , θα    αντιδρασουν.......για  μεταναστευση  δεν το συζητω , ακουτε  τι  γινεται  και στις αλλες  ευρωπαικες  χωρες....
και γω εξαναγκης την κανω την δουλεια στο ελλαντα....δεν πηγαινα να κανω πιατσα στην γερμανια καλυτερα; :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
"Και τι εκανες Πατερα;"

Τα σέβη μου μόνο και μόνο γι'αυτή τη φράση.
Ότι είναι να γίνει πλέον δεν είναι για  εμάς.
Σ'εμάς αξίζει η μεγαλύτερη πούτσα μόνο και μόνο λόγω αδράνειας τόσων ετών.
Έρχονται άλλοι πίσω και όταν μας θέσουν αυτό το ερώτημα,θα πρέπει να έχουμε κάτι ν'απαντήσουμε..

OP
OP
C

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
και με καλα ψαρακια....και γω εξαναγκης την κανω την δουλεια στο ελλαντα....δεν πηγαινα να κανω πιατσα στην γερμανια καλυτερα; :grin: :grin: :grin: :grin:

....το  περιστατικο  που  περιεγραψα  εγινε  στην Φρανκφουρτη  :2funny: :2funny:.....σου  το  ειπα  ,  ουτε  μεταναστες δεν μπορουμε να γινουμε !!

Επισκέπτης
"Και τι εκανες Πατερα;"
Και θα απαντησει ο ΜΑΛΑΚΑΣ:"Kοιταγα την παρτη μου και τα εγραψα ολα στ'αρχιδια μου".
Γάματα
Πρεπει να κανουμε ΚΑΤΙ..
Τι ομως;
Πως να ξεκινησει;
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
Αλλα ο παρτακισμος ειναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ακομα.
Ιδωμεν.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
   "Και τι εκανες Πατερα;"

Γάματα
 [size=20pt]Πρεπει να κανουμε ΚΑΤΙ..
  Τι ομως;
  Πως να ξεκινησει;[/size]
Ελα μου ντε...
Περιμένουμε ένα τυχαίο γεγονός,μια σπίθα για να φουντώσει η ΦΩΤΙΑ...
Μήπως λέω εγώ απλά,περιμένουμε και περιμένουμε και περιμένουμε και στο τέλος μείνουμε με την προσμονή????

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
στο Γουδί ??????

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
  Και θελετε να πιστεψουμε οτι ο Γεωργακης και  ολοι οι αλλοι της πρασινης(αναπτυξις) που ηταν διπλα η κοντα στον Ακη τοσα ΧΡΟΝΙΑ δεν ειχαν παρει ΜΥΡΟΥΔΙΑ!!!! Μπααααα!!!!!

Καλά, ο συγκεκριμένος μπορεί να απαλλαγεί λόγω ηλιθιότητας.
Αλλά και πάλι, μέσα στα περισσότερα ΚΥΣΕΑ ήταν, ποτέ δεν έμαθε τίποτα;
Και - ω τι σύμπτωση - έλλειπε στην υπογραφή των συμβάσεων που βγαίνουν στην φόρα;

Όποιος περιμένει ότι το μπασοκ/gap θα κάνουν κάθαρση, πρέπει να είναι ή πολύ ηλίθιος ή πολύ απελπισμένος ή να έχει να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα τουλάχιστον 30 χρόνια...

εννοω  φαινομενα  τυπου  17Ν.....

Ουαχαχαχαχα... Συγνώμη, δεν μπόρεσα να κρατηθώ...

Και η 17Ν, μέρος του συστήματος είναι.
Είδες ποτέ να χτυπήσει κανένα σοβαρό λαμόγιο;

Απειλεί ότι θα προκαλέσει εκλογές!Τσου ρε Λάκη... :2funny:

Αυτό θέλει ρε, δεν το έχεις καταλάβει;

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ουαχαχαχαχα... Συγνώμη, δεν μπόρεσα να κρατηθώ...

Και η 17Ν, μέρος του συστήματος είναι.
Είδες ποτέ να χτυπήσει κανένα σοβαρό λαμόγιο;

Αυτό θέλει ρε, δεν το έχεις καταλάβει;

Ακριβώς. Καλοί μαλάκες ήταν και του λόγου τους. Η μόνη ίσως ουσιαστική επίθεση τους ήταν κατά του τότε υπουργού οικονομίας/οικονομικών Κώστα Παλαιοκρασά το '92. Και οι μαλάκες σκότωσαν έναν αθώο αντί το στόχο :jerking: :jerking:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς. Καλοί μαλάκες ήταν και του λόγου τους. Η μόνη ίσως ουσιαστική επίθεση τους ήταν κατά του τότε υπουργού οικονομίας/οικονομικών Κώστα Παλαιοκρασά το '92. Και οι μαλάκες σκότωσαν έναν αθώο αντί το στόχο :jerking: :jerking:

Mαξιλαράκι του συστήματος ήταν η 17Νοέμβρη.

Ο πρακτορας Σερίφης και το σόι του, ΛΑΜΌΓΙΑ που τα περισσότερα κυκλοφορούν ελευθερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom