George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Και πολυ καλα εκανες..εννοείτε έχω ξεκόψει
Και πολυ καλα εκανες..εννοείτε έχω ξεκόψει
Καλημερα μολις επεστρεψα απο σχεδον 8ωρη αναμονη στα επειγοντα.
Ολα πηγαν καλα ευτυχως (μεχρι στιγμης) γιναν προληπτικες εξετασεις για ηπατ/hiv και ηταν αρνητικες και ξεκινησα και την αγωγη ΡΕΡ και σε λιγους μηνες ξανα επαναληπτικες. Γενικα και αυτοι με καθυσηχασαν πως εκτος οτι οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες εφοσον γινει και προληπτικα συνδυασμος με την θεραπεια σχεδον μηδενιζονται.
Το μονο αρνητικο ειναι πως ο γιατρος που με ανελαβε ειναι συναδελφος του συγγενη μου αλλα δυστυχως ηταν λιγο πολυ αναμενομενο οτι θα γινοταν κατι τετοιο και ηταν και ο λογος που δεν πηγα χθες εξαρχης.
Υ.Γ1 Ευχαριστω παρα πολυ οσους στειλανε για βοηθεια ή να μοιραστουν τα δικα τους περιστατικα ειτε εδω ειτε πριβε.
Υ.Γ2 Καλος ο χαβαλες και η ειρωνεια μαγκες μου αλλα θελει προσοχη οταν εχει να κανει με την υγεια μας.
Υ.Γ3 Οσοι λεγανε περι φιδιων ή οτι εκατσα και εγραψα παπατζες για τα λαικ κλπ γελοιοτητες οριστε και μια φωτο
Φίλε για αρχή μπράβο σου που μπήκες στη διαδικασία και έγραψες και ενημερώθηκες, είχα κ γω παρόμοιο περιστατικό για το οποίο και γω στην ίδια φάση με σένα είμαι.Καλημερα μολις επεστρεψα απο σχεδον 8ωρη αναμονη στα επειγοντα.
Ολα πηγαν καλα ευτυχως (μεχρι στιγμης) γιναν προληπτικες εξετασεις για ηπατ/hiv και ηταν αρνητικες και ξεκινησα και την αγωγη ΡΕΡ και σε λιγους μηνες ξανα επαναληπτικες. Γενικα και αυτοι με καθυσηχασαν πως εκτος οτι οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες εφοσον γινει και προληπτικα συνδυασμος με την θεραπεια σχεδον μηδενιζονται.
Το μονο αρνητικο ειναι πως ο γιατρος που με ανελαβε ειναι συναδελφος του συγγενη μου αλλα δυστυχως ηταν λιγο πολυ αναμενομενο οτι θα γινοταν κατι τετοιο και ηταν και ο λογος που δεν πηγα χθες εξαρχης.
Υ.Γ1 Ευχαριστω παρα πολυ οσους στειλανε για βοηθεια ή να μοιραστουν τα δικα τους περιστατικα ειτε εδω ειτε πριβε.
Υ.Γ2 Καλος ο χαβαλες και η ειρωνεια μαγκες μου αλλα θελει προσοχη οταν εχει να κανει με την υγεια μας.
Υ.Γ3 Οσοι λεγανε περι φιδιων ή οτι εκατσα και εγραψα παπατζες για τα λαικ κλπ γελοιοτητες οριστε και μια φωτο
Το αρνητικό που βγήκε τώρα δεν αφορά τη προχθεσινή μέρα.Φίλε ο hiv για να φανεί πρέπει να περάσει ένας μήνας από την επαφή και η ιπατιτιδα δύο μήνες... Σε τι επιστήμονες πηγές κ σ έκαναν αμέσως αυτές τις εξετάσεις?
@vetvet τύπε μου, πας καλά;;;
Γάμησες πουτάνα χωρίς καπότα;Αναλόγως πως το εννοείς. Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Γάμησες πουτάνα χωρίς καπότα;
Δεν είναι μαλάκες αυτοί τύπε.Ναι και απο οτι φαινεται υπαρχουν μεγαλυτεροι μαλακες απο μενα που το εχουν συστημα και καμαρωνουν κιολας.
Μου το πει λαδοκορη απο τις πιο γνωστές , για συναδέλφισσες της ...Μα οι περισσότερες στα μασάζ τα ίδια κάνουν αν δεν το ξέρεις...
Δηλαδή, εσύ νιώθεις σημαντικός επειδή γάμησες (χωρίς προφυλακτικό) ένας κουβάς γεμάτος με χύσια???Φίλε για αρχή μπράβο σου που μπήκες στη διαδικασία και έγραψες και ενημερώθηκες, είχα κ γω παρόμοιο περιστατικό για το οποίο και γω στην ίδια φάση με σένα είμαι.
Τώρα για τους κάποιους πολλούς που ανεβάζουν φίδια και ιστορίες, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Της κοντης ψωλης της φταίνε οι τρίχες. Είναι ο εύκολος τρόπος να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου αν πηγαίνεις χρόνια σε cg και το καλύτερο που σου έχει κάνει είναι φιλί με γλώσσα
Αυτό Ακριβώς!Δεν είναι μαλάκες αυτοί τύπε.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
Έξοδα κηδείας που πληρώνει το ΙΚΑ 660€ , ΤΕΒΕ 1.200€ , ΤΣΕΜΕΔΕ 1.800€ , Δημόσιο 1.000€SOS παιδια την πατησα σαν πρωταρης..
Εριξα 3 μπαλακια ακαποτα με ενα εσκορτ. Δεν το εχω κανει ποτε τοσα χρονια, ακομα και με μακροχρονιες σχεσεις φοραω να φανταστειτε. Με επιασε η καυλα και την πατησα. Εκανα αμεσως μολις τελεισαμε καθαρισμους με οινοπνευμα αντισηπτικα κλπ μαλακιες σε ολη τη περιοχη για την ιδεα και μονο αλλα δεν ειμαι ησυχος και παω να σκασω. Η τυπισσα ηταν πεντακαθαρη απο πανω εως κατω, δεν κανει χρηση ουσιων αλλα δεν μου λεει κατι αυτο..
Απο τα λιγα που διαβασα στο ιντερνετ εχω 48ωρες να παω σε νοσοκομειο για αντιρετροικη θεραπεια προληψης αν το λεω καλα γιατι πανω στο πανικο μου δεν θυμαμαι ακριβως αλλα κατι ελεγε οτι υπαρχει πιθανοτητα "φακελωματος" 'η κατι τετοιιο τελοσπαντων.
Εχετε να προτεινετε κατι για να μπορεσω να ηρεμησω ? Θα το εκτιμουσα αν τα σχολια δεν ηταν ειρωνικα ή το ποσο μαλακας ειμαι (που ειμαι) και παρακαλω πολυ μην μου γεμισετε τα πριβε με το ποια ειναι να πατε να ριξετε ακαποτο...
Τύπε μου θα ήθελαΈξοδα κηδείας που πληρώνει το ΙΚΑ 660€ , ΤΕΒΕ 1.200€ , ΤΣΕΜΕΔΕ 1.800€ , Δημόσιο 1.000€
Λοιπόν πάμε στα της κηδείας :
1 φέρετρακι άβαφο κόντρα πλακέ 150€
άμα θέ οι δικοί σου : μασίφ , οξιές , δρυς κτλ κτλ κτλ θα πληρώσουν…
4 παιδιά να σε κουβαλήσουν στην κηδεία 180€
Λουλούδια στο φέρετρο 100€
Λουλούδια στην εκκλησία 100€
Παπάδες 100€
Νεκροφόρα μεταφορά απο εκεί που θα τα τινάξεις μέχρι το ψυγείο στο νεκροταφείο μαζί με 2 παιδιά που θα σε ντύσουν με το κουστουμάκι 200€ (100€ η νεκροφόρα και από ένα 50αρικο στα παιδιά : 100€)
Ψυγείο στο νεκροταφείο βάλε 100-150€ (2 μέρες)
Άδειες ταφής , αγγελτήρια ότι τα τιναξες 150€
Εργάτες που ανοίγουν τον λάκο 50€
Νεοκορος 20€
Κάτι χαρτζιλίκια από εδώ και από εκεί 100€
Σύνολο 1.300€ , βάλε + 150€ μια αμοιβή γραφείου (θα πάρει και 20 τηλέφωνα , θα έρθει και από το σπίτι να τα βρει με τους δικούς σου , θα έρθει και στην κηδεία, 150€ είναι τίποτα ) πάμε 1.450€
Βάλε + 24% ΦΠΑ
ΟΡΙΣΤΕ για το Γ´ Νεκροταφείο Αθηνών στους δικούς σου θα έρθει.
1.450€ - 660€ το ΙΚΑ = 790€ + το ΦΠΑ 24%
Σε περίπτωση που πει κάποιος κάνουν κηδείες με 600-800€ , το γραφείο κρατάει το ταμείο του εκλιπόντος.
Αυτά εκτός της 3ετιας του νεκροταφείου
Στεφάνια
Καφές στο κυλικείο
Αν θέλεις Ά Νεκροταφείο κτλ κτλ κτλ να δείχνουν ότι έχουν λεφτά €€€€ , ένα 4.000αρακι € + 3ετια + στεφάνια + κυλικείο (7€ έχει ο καφές)
Αν πεθάνεις ας μου στείλουν εδώ προσωπικό μήνυμα να πάρω κάτι φίλους μου συναδέλφους πεθαμένατζηδες που έχουν πελατολόγιο Νικαια , Κορυδαλλό κτλ κτλ κτλ να στο κάνουν με δόσεις
Εκεί στο Γ´ Νεκροταφείο και πέριξ παίζουν και αυτά
Στην πολιτική κηδεία :Τύπε μου θα ήθελα
1ον αντίστοιχες τιμές για επαρχία (αν γνωρίζεις)
2ον τιμές για πολιτική κηδεία και αποτέφρωση.
Ευχαριστώ!
Φίλε για αρχή μπράβο σου που μπήκες στη διαδικασία και έγραψες και ενημερώθηκες, είχα κ γω παρόμοιο περιστατικό για το οποίο και γω στην ίδια φάση με σένα είμαι.
Τώρα για τους κάποιους πολλούς που ανεβάζουν φίδια και ιστορίες, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Της κοντης ψωλης της φταίνε οι τρίχες. Είναι ο εύκολος τρόπος να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου αν πηγαίνεις χρόνια σε cg και το καλύτερο που σου έχει κάνει είναι φιλί με γλώσσα
Ρε τυπε μην δικαιολογείς τέτοιες μαλακιες.Ρε γκασμαδες πάνω στην καύλα όλα γίνονται δε φταίει το παιδί. Ορμόνες μας είναι . Έχουμε κάνει όλοι ηλιθιότητες που μετανιώσαμε μετά. . Αδερφέ πάντα κράνος