Skorpio93
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 1.191
Ώπα! Στάσου! Παραγγέλνω από το Aliexpress ένα σύννεφο να πέσωπαντως μαγκες σχεδον ολες το κανουν ακα..9 στις 10
Ώπα! Στάσου! Παραγγέλνω από το Aliexpress ένα σύννεφο να πέσωπαντως μαγκες σχεδον ολες το κανουν ακα..9 στις 10
Να πάρεις ζακέτα να βάλεις..κάνει κρύο εκεί ψηλά!Ώπα! Στάσου! Παραγγέλνω από το Aliexpress ένα σύννεφο να πέσω
Εμενα ετυχε σε ελαιοτριβειο Το λαδοκοριτσο ειχε στησει την μουναρα της κ την κωλαρα της που ηταν ενα ποιημα. Στην αρχη καποια κλασματα του δευτερολεπτου μουδιασα γιατι νομιζα οτι ηταν ιδεα μ, το γυμνο καλεσμα. Ομως δεν μπορεσα να αντισταθω στην αμαρτια. Της τον καρφωσα σε φαση- ντου απο παντου. Με τελειωτικο κρεμπιε εντος του εντερικου σωληνα. Το ιδιο συνεβη κ με ενα μιλφονι σε στουντελο. Νομιζα πως μ εκανε πλακα ο Θεος. Ειναι τελικα οπως το καπνισμα ( το επιλεκτικο) ακαπελα- εθιζεσαι. Γνωριζεις οτι μπορει να σε βλαψει, αλλα ειναι απολαυστικο.Αν του έλεγε για ακαποτο και αυτός δεν δεχόταν, να πούμε έχει ένα επιχείρημα να μάθουμε το όνομα της κοπέλας, αλλά έτσι;;;
Τον ξέκανες. Εκτέλεση στα 11 μέτρα.Ποιο "πρώτο" μωρέ! Που κάθεστε και δίνετε σημασία στο ναυάγιο που ξέχασε πως δυο χρόνια πριν έγραφε ΕΔΩ και ΕΔΩ πως είχε σχέση με εκδιδόμενη κι ανησυχούσε μην την αφήσει έγκυο και σκεφτόταν την πιθανότητα γάμου μαζί της
Τώρα για να πούμε την αλήθεια, έλα, εντάξει, πιο πολλά είναι τα περιφερόμενα ακάποτα στη πιάτσα, παρά τα συμβατικά καπελωμένα. Και σιγά τώρα τους δήθεν "σοκαρισμένους" του μπου-τελεία-κομ που εκπλήσσονται πως οι κοπέλες γαμιούνται ακάποτα όταν κάνουν κέφι, με αυτούς που κάνουν κέφι. Έλα τωρα
Κανέναν δεν ξέκανα φίλε, και κανέναν δεν θέλω να ξεκάνω.Τον ξέκανες. Εκτέλεση στα 11 μέτρα.
Ακόμα και να μολυνθηκες με hiv πλέον είναι μια χρόνια ασθένεια που με τα φάρμακα έχεις το ίδιο ( περίπου) προσδόκιμο ζωής με κάποιον μη φορέα ....η επιστήμη νίκησε την θανατηφόρο αυτή ασθένεια αλλά το στίγμα παραμένειSOS παιδια την πατησα σαν πρωταρης..
Εριξα 3 μπαλακια ακαποτα με ενα εσκορτ. Δεν το εχω κανει ποτε τοσα χρονια, ακομα και με μακροχρονιες σχεσεις φοραω να φανταστειτε. Με επιασε η καυλα και την πατησα. Εκανα αμεσως μολις τελεισαμε καθαρισμους με οινοπνευμα αντισηπτικα κλπ μαλακιες σε ολη τη περιοχη για την ιδεα και μονο αλλα δεν ειμαι ησυχος και παω να σκασω. Η τυπισσα ηταν πεντακαθαρη απο πανω εως κατω, δεν κανει χρηση ουσιων αλλα δεν μου λεει κατι αυτο..
Απο τα λιγα που διαβασα στο ιντερνετ εχω 48ωρες να παω σε νοσοκομειο για αντιρετροικη θεραπεια προληψης αν το λεω καλα γιατι πανω στο πανικο μου δεν θυμαμαι ακριβως αλλα κατι ελεγε οτι υπαρχει πιθανοτητα "φακελωματος" 'η κατι τετοιιο τελοσπαντων.
Εχετε να προτεινετε κατι για να μπορεσω να ηρεμησω ? Θα το εκτιμουσα αν τα σχολια δεν ηταν ειρωνικα ή το ποσο μαλακας ειμαι (που ειμαι) και παρακαλω πολυ μην μου γεμισετε τα πριβε με το ποια ειναι να πατε να ριξετε ακαποτο...
Και να μην βγαλεις τύπε, δεν έγινε κάτι..Ευχαριστω οσους απαντησαν ειτε σοβαρα, ειτε ειρωνικα ειτε κραξανε.
Δυστυχως δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη με γιατρους/PEP κλπ γιατι δουλευω αλλα θελω να πιστευω πως μεχρι βραδυ ή αυριο θα εχω βγαλει ακρη και θα επιστρεψω να ενημερωσω.
Μην αγχωνεσαι ,για να αρπαξεις κατι πολυ σοβαρο ειναι πολυ δυσκολο.... ολα τα υπολοιπα με μια αντιβιωση ή ενεσουλα περνανε....Επειδη μου ειχε σπασει καποτα παλια σε studio και ειχα παει στο Συγγρος , αγωγη για να μην κολλησεις hiv δεν δινουν...μονο αμα τους πεις οτι πηρες καποια μαυρη απο δρομο ή πρεζακι θα σ δωσουν κατι. Το μονο π μπορεις να κανεις ειναι μετα απο 10 μερες απο την επαφη να πας για εξετασεις PCR ή μετα τον μηνα κανονικη εξεταση αιματος με μεθοδο 4ης γενιας ,οπως εχει το συγγρος πχSOS παιδια την πατησα σαν πρωταρης..
Εριξα 3 μπαλακια ακαποτα με ενα εσκορτ. Δεν το εχω κανει ποτε τοσα χρονια, ακομα και με μακροχρονιες σχεσεις φοραω να φανταστειτε. Με επιασε η καυλα και την πατησα. Εκανα αμεσως μολις τελεισαμε καθαρισμους με οινοπνευμα αντισηπτικα κλπ μαλακιες σε ολη τη περιοχη για την ιδεα και μονο αλλα δεν ειμαι ησυχος και παω να σκασω. Η τυπισσα ηταν πεντακαθαρη απο πανω εως κατω, δεν κανει χρηση ουσιων αλλα δεν μου λεει κατι αυτο..
Απο τα λιγα που διαβασα στο ιντερνετ εχω 48ωρες να παω σε νοσοκομειο για αντιρετροικη θεραπεια προληψης αν το λεω καλα γιατι πανω στο πανικο μου δεν θυμαμαι ακριβως αλλα κατι ελεγε οτι υπαρχει πιθανοτητα "φακελωματος" 'η κατι τετοιιο τελοσπαντων.
Εχετε να προτεινετε κατι για να μπορεσω να ηρεμησω ? Θα το εκτιμουσα αν τα σχολια δεν ηταν ειρωνικα ή το ποσο μαλακας ειμαι (που ειμαι) και παρακαλω πολυ μην μου γεμισετε τα πριβε με το ποια ειναι να πατε να ριξετε ακαποτο...
αν ζεις μεχρι τοτε τυπεΕυχαριστω οσους απαντησαν ειτε σοβαρα, ειτε ειρωνικα ειτε κραξανε.
Δυστυχως δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη με γιατρους/PEP κλπ γιατι δουλευω αλλα θελω να πιστευω πως μεχρι βραδυ ή αυριο θα εχω βγαλει ακρη και θα επιστρεψω να ενημερωσω.
Ακόμα και να μολυνθηκες με hiv πλέον είναι μια χρόνια ασθένεια που με τα φάρμακα έχεις το ίδιο ( περίπου) προσδόκιμο ζωής με κάποιον μη φορέα ....η επιστήμη νίκησε την θανατηφόρο αυτή ασθένεια αλλά το στίγμα παραμένει
Αν και μου μυρίζει φανταστική ιστορία αλλά δε θέλω να είμαι κακός.
SOS παιδια την πατησα σαν πρωταρης..