σχολείο του σεξ, απευθυνόμενο σε άτομα σεξουαλικά υγιή, που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία.
Δουλειά δεν είχε το μουν@ και μαθαινε τσαγκάρης.
σχολείο του σεξ, απευθυνόμενο σε άτομα σεξουαλικά υγιή, που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία.
ποια θα διδασκει? η αγαμητη η χειρηδαρη?
τυπε θα δειχνουν οι πιρφοροι το απολυτηριο της σχολης του σεξ στις ελλεϊνιδες μπας και καταφερουν και τις γαμησουν :S :S :S
τυπε ο αλεξ θα παρει ντοκτορα απο κειτυπε θα δειχνουν οι πιρφοροι το απολυτηριο της σχολης του σεξ στις ελλεϊνιδες μπας και καταφερουν και τις γαμησουν :S :S :S
Φιλε χαθηκαμε,εχω να μπω πολυ καιρο.Τρελλαθηκα γιατι ποσταρησα χθες Λιλα σε fb και σου δινω το λογο της τιμης μου οτι ενας τυπος τον ανεγνωρισε και μου το εγραψε κατευθειαν!! Τον εχεις κανει διασημο.τυπε τι να κλασει η σχολη του σεξ μπροστα στα φροντιστηρια του μεταξιου και της φυλης;
Φιλε χαθηκαμε,εχω να μπω πολυ καιρο.Τρελλαθηκα γιατι ποσταρησα χθες Λιλα σε fb και σου δινω το λογο της τιμης μου οτι ενας τυπος τον ανεγνωρισε και μου το εγραψε κατευθειαν!! Τον εχεις κανει διασημο.
Με χιλιάδες απόφοιτους μέχρι σήμερα.τυπε τι να κλασει η σχολη του σεξ μπροστα στα φροντιστηρια του μεταξιου και της φυλης;
γενικο συμπερασμα.....γαμας την δασκαλα στα 4 απο μουνι και κωλο εναλαξ η μπαρμα κωλογλυφαδα και αρχιδογλυψιμο σκουπιζει λαρυγκοτα το καυλι που και που και την ωρα που την γαμας η κυρα δασκαλα δασκαλα κανει γλυφομουνι στην μενεγακι της χωνει μαυρο πλαστικο στον κωλο και εσυ γλυφεις της βυζαρες της....παω για μεταπτθχιακο η οχι????ποια θα διδασκει? η αγαμητη η χειρηδαρη?
τυπε τι να κλασει η σχολη του σεξ μπροστα στα φροντιστηρια του μεταξιου και της φυλης;
το θεμα ειναι πανω στο μαθημαμονο κουκλεσ θα εχει στην πρακτικη η και live γυναικεσ οπσ εδω στο βιντεακι ο τυποσ?
Τύπε τι μεταπτυχιακό. Εσύ είσαι για διδακτορικό απευθείας.γενικο συμπερασμα.....γαμας την δασκαλα στα 4 απο μουνι και κωλο εναλαξ η μπαρμα κωλογλυφαδα και αρχιδογλυψιμο σκουπιζει λαρυγκοτα το καυλι που και που και την ωρα που την γαμας η κυρα δασκαλα δασκαλα κανει γλυφομουνι στην μενεγακι της χωνει μαυρο πλαστικο στον κωλο και εσυ γλυφεις της βυζαρες της....παω για μεταπτθχιακο η οχι????