Νέα

Αιμιλία Barak, η επιχειρηματίας γκόμενα ποδοσφαιριστή σε τσόντα Σειρηνάκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

basi2009lis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω χύσει ποτε μια τετοια επιχειρηματια  :grin: , αν ειναι και γκομενα ποδοσφαιριστη ακομα καλυτερα, πρεπει να ειναι και πολυ open minded ο τυπος

ο μητρογλου ηταν ο ποδοσφαιριστης που τραβιοτανε!!!τοτε επαιζε στον ατρομιτο  :kissass:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• mitroglou.png
    mitroglou.png
    122,3 KB · Εμφανίσεις: 63
  • mitroglou1.png
    mitroglou1.png
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 55

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Με 50-60 ευρώ την γαμούσα, 180 με τίποτα!

Σε κάθε περίπτωση βόλτα για καφέ ούτε στο Μπουρνάζι δεν την πήγαινα, όχι στο Κολωνάκι που θέλει η μούρη της! :)

Α, το κορυφαίο! Στο f/b δηλώνει ως τόπο κατοικίας την Εκάλη! :o
Μα να κάνει κι αυτή η καημένη τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα, πήγαινε-έλα στα μπουρδέλα που δουλεύει... 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

Σε κάθε περίπτωση βόλτα για καφέ ούτε στο Μπουρνάζι δεν την πήγαινα, όχι στο Κολωνάκι που θέλει η μούρη της! :)

Μα να κάνει κι αυτή η καημένη τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα, πήγαινε-έλα στα μπουρδέλα που δουλεύει... 

την ειχα δει να βγαινει απ'το λακομπα τις προαλλες..μπαζολα..αλλα με ενα 60αρι ισως να την πηδαγα,παραπανω δεν αξιζει εμφανισιακα..απ'τι φαινεται κ απ'τη τσοντα της ειναι σκυλι του πολεμου κ αντεχει αρκετο ξεφτιλισμα :fuck2:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ένα άλλο νούμερο που είναι τώρα στα πάνω της είναι η Μάρω Αρβανιτέλη, επίσης πορνοστάρ (της συμφοράς) και βίζιτα. Αυτή που έλεγε πως είχε γυρίσει τσόντα για να βοηθήσει τον πατέρα της που έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη, αλλά δεν της άρεσε κλπ.

Αφού στο μεταξύ έχει επίσημα βγει και στην βίζιτα έχει το θράσσος να λέει σε συνεντεύξεις πως είχε πάει για να κανονίσει δουλειά σε κάποιον επιχειρηματία κι αυτός της ρίχτηκε.
Πόσο παράξενο είναι δηλαδή να σου ριχτεί κάποιος που σε είχε δει σε τσόντα με έναν πούτσο στο στόμα κι άλλον έναν στον κώλο; :)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656

τυπε κι η εκαλη εχει καδους απορριματων να παει να μεινει μεσα  :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ένα άλλο νούμερο που είναι τώρα στα πάνω της είναι η Μάρω Αρβανιτέλη, επίσης πορνοστάρ (της συμφοράς) και βίζιτα. Αυτή που έλεγε πως είχε γυρίσει τσόντα για να βοηθήσει τον πατέρα της που έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη, αλλά δεν της άρεσε κλπ.

Αφού στο μεταξύ έχει επίσημα βγει και στην βίζιτα έχει το θράσσος να λέει σε συνεντεύξεις πως είχε πάει για να κανονίσει δουλειά σε κάποιον επιχειρηματία κι αυτός της ρίχτηκε.
Πόσο παράξενο είναι δηλαδή να σου ριχτεί κάποιος που σε είχε δει σε τσόντα με έναν πούτσο στο στόμα κι άλλον έναν στον κώλο; :)

δλδ τι δουλεια θα μπορουσε να κανονισει με τον επιχειρηματια? εψαχνε για οικονομικο συμβουλο κ την καλεσε για interview?  :helpplea:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δλδ τι δουλεια θα μπορουσε να κανονισει με τον επιχειρηματια? εψαχνε για οικονομικο συμβουλο κ την καλεσε για interview?  :helpplea:

Modeling τύπε μου!
Εγώ που την ρώτησα στο f/b δήθεν αφελώς με τι ασχολείται μου απάντησε με πολύ τουπέ "Μα είμαι γνωστό μοντέλο!" :2funny:

Επειδή όμως εγώ είμαι ευγενής και δεν ήθελα να την στεναχωρήσω απέφυγα να της πω πως "Εγώ γιατί νόμιζα πως κάνεις άλλη δουλειά;" :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Modeling τύπε μου!
Εγώ που την ρώτησα στο f/b δήθεν αφελώς με τι ασχολείται μου απάντησε με πολύ τουπέ "Μα είμαι γνωστό μοντέλο!" :2funny:

Επειδή όμως εγώ είμαι ευγενής και δεν ήθελα να την στεναχωρήσω απέφυγα να της πω πως "Εγώ γιατί νόμιζα πως κάνεις άλλη δουλειά;" :grin:
Την πήρα τις προάλλες τελικά  :P
Μου ανέφερε πως είναι κ γαλλομαθής η κοπέλα.
Σε ένα τέστ που της έκανα πάντως μιλάει γαλλικἀ κανονικά  :)
Επίσης τα καταπίνει με μανία.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Την πήρα τις προάλλες τελικά  Tongue
Μου ανέφερε πως είναι κ γαλλομαθής η κοπέλα.
Σε ένα τέστ που της έκανα πάντως μιλάει γαλλικἀ κανονικά  Smiley
Επίσης τα καταπίνει με μανία.

ποσο αν επιτρεπεται?

Επισκέπτης
ρε μαγκες στο στουντιο που δουλευει ποσα περνει?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο 50 λογικα

Επισκέπτης
κατσε να μας πει καπιος γνωστης.ο αλος την πηρε με 200 αλλα οχι στο στουντιο.με ενα 50αρι ψινομαι να την ξεκολιασω

Επισκέπτης
φιλε εχω γουστα να βγαλω σε αυτο το μπαζο.δεν ειναι  καλο αλλα μου βγαζει πουτανια  και θα την πλακωνα και στις φαπες πανω στο γαμισι ετσι για να γουσταρει

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Επισκέπτης
α οκ.παντως υπαρχει σαν ευα πορνοσταρ αλλα δεν λεει τιμες στο στουντιο.πιστευω 50 θα παιρνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom