dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
τα μπερδευεις τυπε.ο απολυτος δεν ειναι ενα απλο κορακι..Το έχετε κάψει τελείως ρε Θα σκοτώνονται ΕΛΛΗΝΕΣ για να έχουν δουλειά τα κοράκια και οι χασοδίκες Δεν λέω εγώ
τα μπερδευεις τυπε.ο απολυτος δεν ειναι ενα απλο κορακι..Το έχετε κάψει τελείως ρε Θα σκοτώνονται ΕΛΛΗΝΕΣ για να έχουν δουλειά τα κοράκια και οι χασοδίκες Δεν λέω εγώ
ναι θα δινει και φραντσαιζινγκ
επωνυμια "η απολυτη μεταφορα σας στον αλλο κοσμο"
τυπε ειχε αγωνιστικο πνευμα ο κοσμοςτυπε αμφισβητεις την μαγκια που εδειξε ο ελλην,και τσακισε τους πολιτικους που εβαλαν την χωρα στο μνημονιο;
ολοι θα πεθανουμε μια μερα τυπε,γτ πρεπει καποιοι να μεινουν ανεργοι;δε θα ερθει η αναπτυξη ποτε ετσιΛοιπόν προτιμω να μείνει άνεργος ο απολυτος η να αλλαξει επαγγελμα. Κανένας ελληνας νεκρος
εριχναν δακρυγονα τα ματ τυπε και ο ελληνας πιστος στον αγωνα.δεν αφηνε το καλαμακι με τιποτατυπε ειχε αγωνιστικο πνευμα ο κοσμος
αλλα μετα ηρθε καλοκαιρι και δεν λεει διαμαρτυρια με 40 βαθμους
τυπε και να αλλαξω επαγγελμα εγω ο κοσμος παλι θα πεθαινει :SΛοιπόν προτιμω να μείνει άνεργος ο απολυτος η να αλλαξει επαγγελμα. Κανένας ελληνας νεκρος
τυπε το κινημα αφου αγωνιστηκε πηγε μυκονο για φρεντοτσιναεριχναν δακρυγονα τα ματ τυπε και ο ελληνας πιστος στον αγωνα.δεν αφηνε το καλαμακι με τιποτα
Ίσως να είμαι πολύ νέος ίσως να μην θέλω να πεθενούν συνάνθρωποι και συμπολίτες μου . Κακό είναιολοι θα πεθανουμε μια μερα τυπε,γτ πρεπει καποιοι να μεινουν ανεργοι;δε θα ερθει η αναπτυξη ποτε ετσι
τυπε το προβλημα δεν ειναι αν πεθαινουνΊσως να είμαι πολύ νέος ίσως να μην θέλω να πεθενούν συνάνθρωποι και συμπολίτες μου . Κακό είναι
βουλιαξε το νησι απο αγωνιστες τυπε μου.το μακρονησι του 21ου αιωνα εγινε η μυκονοςτυπε το κινημα αφου αγωνιστηκε πηγε μυκονο για φρεντοτσινα
κανεις δε θελει να πεθανει φιλε αλλα δυστυχως δεν το οριζουμε εμεις αυτο.ουτε καν τον τροπο δε μπορουμε να επιλεξουμε.τα εκανε πουτανα αυτος ο αδαμΊσως να είμαι πολύ νέος ίσως να μην θέλω να πεθενούν συνάνθρωποι και συμπολίτες μου . Κακό είναι
τυπε το προβλημα δεν ειναι αν πεθαινουν
το προβλημα θα υπηρχε αν δεν παρεμειναν πεθαμενοι
http://[URL unfurl="true"]www.nairaland.com/attachments/1672411_m7-zombie3-imgl7673zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz_jpeg5ea1ab89a8f3e762f74e07d1a158fcaf[/img[/URL]]
[/quote]
Tύπε πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα τα ξαπλώνει τα ζόμπια...
[url=http://postimage.org/][img]http://s21.postimg.org/fbe1u823b/The_Walking_Dead_Season_4.jpg[/url]
adult image hosting
σίγουρα δεν το ορίζουμε αλλά τουλάχιστον μη το βοηθάμεκανεις δε θελει να πεθανει φιλε αλλα δυστυχως δεν το οριζουμε εμεις αυτο.ουτε καν τον τροπο δε μπορουμε να επιλεξουμε.τα εκανε πουτανα αυτος ο αδαμ
μα ετσι κι αλλιως το βοηθαμε τυπε αφου πεθαινουμε υποχρεωτικα.γι αυτο δεν καταλαβαινω το λογο που πρεπει να μεινει ανεργος ο απολυτοςσίγουρα δεν το ορίζουμε αλλά τουλάχιστον μη το βοηθάμε
τυπε υπαρχει κοινωνικος ρατσισμος με το επαγγελμα :Sμα ετσι κι αλλιως το βοηθαμε τυπε αφου πεθαινουμε υποχρεωτικα.γι αυτο δεν καταλαβαινω το λογο που πρεπει να μεινει ανεργος ο απολυτος
και δεν τους αρεσει ο επαγγελματισμος τυπε.αν φυγουν οι πραγματικοι επαγγελματιες απο το χωρο,οι ερασιτεχνες απλα θα περνανε χερουλια στον πεθαμενοτυπε υπαρχει κοινωνικος ρατσισμος με το επαγγελμα :S
και δεν τους αρεσει ο επαγγελματισμος τυπε.αν φυγουν οι πραγματικοι επαγγελματιες απο το χωρο,οι ερασιτεχνες απλα θα περνανε χερουλια στον πεθαμενο
λες να ειναι κανενας ανταγωνιστεις που προσπαθει να σε απαξιωσει τυπε;