Νέα

Αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.935
Πόντοι
5.006
να σου κάνω 2 ερωτήσεις που μου ρθανε :

α) αν υπάρχει ψυχιατρική πάθηση , μπορεί να καταλογιστεί η ποινή ?

β) αν τον βάλανε άλλοι, να σκοτώσει, αυτός τι φταίει ?
θέλω να πώ , η ποινή θα είναι πάλι η ίδια ?
α) δες τα αρθρα 34, 36, 79 του Ποινικου Κωδικα
β)ειναι φυσικος αυτουργος και οι αλλοι ειναι ηθικοι αυτουργοι...φταινε το ιδιο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
β)ειναι φυσικος αυτουργος και οι αλλοι ειναι ηθικοι αυτουργοι...φταινε το ιδιο...

στο β) αν του δώσανε και τα όπλα αυτοι ομως πάνε και για απλη συνεργεια. Ειναι θέμα συμμετοχης το εγκλημα δεν γινεται πάντα απο έναν για αυτο και φυσικα αμα τον βάλανε οι άλλοι να σκοτώσει φταινε και αυτοι και αυτος. Εκτος αν αυτος αποδειξει οτι δεν ειχε άλλη επιλογη γιατι πχ κινδυνευε αμεσα η ζωη του .... το ποινικο δικαιο ειναι καθαρη λογικη. Τις προαλλες διαβαζα οτι η ποινη της κράτησης επιβάλλεται οχι για κανενα αλλο λογο αλλα επειδη ο άλλος ειναι ύποπτος φυγης για να μην φυγει δηλαδη και τον χάσουν και ετσι δεν εμφανιστει στο ακροατηριο ωστε να δφικαστει και να βγει η ποινη του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το τι "αυτος τι φταιει" δεν υπάρχει να σκέφτεστε λογικά ... πικπα ηταν αυτος? δεν έχει λογικη? δηλαδη αμα σου πει εσενα καποιος τραβα πηδα στη θάλασσα θα πηδηξεις?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.935
Πόντοι
5.006
στο β) αν του δώσανε και τα όπλα αυτοι ομως πάνε και για απλη συνεργεια. Ειναι θέμα συμμετοχης το εγκλημα δεν γινεται πάντα απο έναν για αυτο και φυσικα αμα τον βάλανε οι άλλοι να σκοτώσει φταινε και αυτοι και αυτος. Εκτος αν αυτος αποδειξει οτι δεν ειχε άλλη επιλογη γιατι πχ κινδυνευε αμεσα η ζωη του .... το ποινικο δικαιο ειναι καθαρη λογικη. Τις προαλλες διαβαζα οτι η ποινη της κράτησης επιβάλλεται οχι για κανενα αλλο λογο αλλα επειδη ο άλλος ειναι ύποπτος φυγης για να μην φυγει δηλαδη και τον χάσουν και ετσι δεν εμφανιστει στο ακροατηριο ωστε να δφικαστει και να βγει η ποινη του.
νταξει πρεπει να υπαρχουν και σοβαρες ενδειξεις ενοχης και (καταρχην) κακουργημα...δεν αρκει καποιος να ειναι υποπτος φυγης.....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το τι "αυτος τι φταιει" δεν υπάρχει να σκέφτεστε λογικά ... πικπα ηταν αυτος? δεν έχει λογικη? δηλαδη αμα σου πει εσενα καποιος τραβα πηδα στη θάλασσα θα πηδηξεις?
ρε τραβα στο κοσμο να ρωτησεις τα δεκατριαχρονα πως πρεπει να κανει καμακι και ασε τα σοβαρα θεματα για τους αντρες  :birdman:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να οργανωθει ειδικο τμημα στην ΕΥΠ που να ελεγχεται απευθειας απο τον Πρωθυπουργο που να ασχολειται με "μεταγωγες" τετοιων αλλοδαπων εγκληματιων απο τις φυλακες προς... καπου "αλλου"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε τραβα στο κοσμο να ρωτησεις τα δεκατριαχρονα πως πρεπει να κανει καμακι και ασε τα σοβαρα θεματα για τους αντρες  :birdman:

Εσυ που το ξέρεις? εκει ξημεροβραδιάζεσαι?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μικρολίμανο: "Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα" είπε ο πιστολέρο. Συγκλονίζει η μαρτυρία του ταξιτζή

pistolerotou.jpg

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Αλβανού πιστολέρο. Συγκλονίζει η ιστορία του 50χρονου ταξιτζή που τον μετέφερε από το Μικρολίμανο. Έβαλε το καλάσνικοφ στα πλευρά του και του είπε: "Προχώρα μ… είμαι κακοποιός"

"Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα" φέρεται να συνεχίζει να υποστηρίζει στην απολογία του, για την επίθεση με το καλάσνικοφ στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από την οποία τραυματίστηκαν 11 άτομα, ο 31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος την Παρασκευή κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο δράστης -που χαρακτηρίζεται ως μανιακός δολοφόνος με σύνδρομα καταπίεσης από την αστυνομία- είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μπροστά στις δικαστικές αρχές, καθώς είχε χαμηλωμένο βλέμμα και δεν μιλούσε.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, επίσης, ότι πιθανόν δεν ισχύει η εκδοχή του δράστη ότι πέταξε το καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο.
Ο Αλβανός κακοποιός έφυγε εκείνο το βράδυ από το σημείο της επίθεσης μ' ένα ταξί. Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού ταξί, Τάκη Δοροβίτση, ο άνθρωπος που μετέφερε τον πιστολέρο είναι ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.
Σχετικά με αυτά που κατέθεσε ο πελάτης του, ο συνήγορος υποστήριξε ότι, ο 50χρονος εκείνο το βράδυ έτρεμε από τον φόβο του και δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα. Ο φόβος, επανέλαβε, τον έκανε να μην πάει νωρίτερα στην αστυνομία, καθώς ο Αλβανός πιστολέρο είχε τον αριθμό του κινητού του και φοβόταν να μην κάνει κακό στον ίδιο και κυρίως στα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξί που διακρίνεται στο βίντεο να είναι παρκαρισμένο έξω από το μαγαζί, δεν είναι το ταξί που μετέφερε τον 31χρονο Αλβανό.
Έβαλε το καλάσνικοφ στα πλευρά του ταξιτζή και του είπε: "Προχώρα μ… είμαι κακοποιός"
Ο 50χρονος ταξιτζής, στην κατάθεσή του στην αστυνομία, φέρεται να υποστηρίζει ότι εκείνο το βράδυ περνώντας από το Μικρολίμανο είδε στο σκοτάδι έναν άνθρωπο να του σηκώνει το χέρι και σταμάτησε. Ο Αλβανός, αφού μπήκε στη θέση του συνοδηγού αμέσως έβαλε το καλάσνικοφ στα πλευρά του 50χρονου και του είπε: "Προχώρα μ… είμαι κακοποιός". Ο οδηγός ταξί τα είχε χαμένα και κάποια στιγμή μάλιστα το όχημά του διασταυρώνεται με δυο περιπολικά που πιθανόν πήγαιναν στο σημείο της επίθεσης. Φτάνει κάποια στιγμή στην Ευελπίδων, κινούμενος προς στον Αρειο Πάγο και αφήνει τον δράστη σε μια πλατεία που υπάρχει άλλη πιάτσα ταξί. Το ταξίμετρο γράφει 22,50 ευρώ και ο Αλβανός κακοποιός του έδωσε 30 ευρώ. Πριν φύγει, ωστόσο, είπε στον ταξιτζή να του δώσει τον αριθμό του κινητού του και όταν τον έδωσε, ο Αλβανός τού είπε: "Ξέρεις τι σημαίνει αυτό τώρα".
Ο 50χρονος στην κατάθεσή του στην αστυνομία φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβήθηκε πάρα πολύ, γι' αυτό δεν εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή. Την Τετάρτη, το πρωί, πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του και πήγαν μαζί στο κτίριο της ΓΑΔΑ όπου κατέθεσαν για την υπόθεση.
Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΠΕ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σε ξεβρακωσε ο νικ07 στο τσατ σπαμ ρε πιρφορε :jerking:

Ρε εισαι χαζός? το ιδιο νικ που έχω εδω εχω βάλει και εκει  :2funny:

τι ξεβρακωμα μου λες δεν καταλαβαινω

και οπου γουσταρω θα μπαινω θα σου δώσω και αναφορά το τι θα κάνω?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μα γιατι τον λετε ο "αλβανος"..."θα μπορουσε να ειναι κι ελληνας"  η "παρατυπος μεταναστης"  :jerking: :jerking: :jerking:
κι αλλες τετοιες μαλ,,ιες που λενε διαφοροι βλακες ασχετοι αριστεροι κατσαπλιαδες... :jerking: :jerking:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ρε εισαι χαζός? το ιδιο νικ που έχω εδω εχω βάλει και εκει  :2funny:

τι ξεβρακωμα μου λες δεν καταλαβαινω

και οπου γουσταρω θα μπαινω θα σου δώσω και αναφορά το τι θα κάνω?

σε ξεφτυλισαν τα βρωμομουνα με τον τροπο που σου μιλησαν

εδω σου μιλαμε ολοι γλυκα γτ ξερουμε το προβλημα σου

εδω ειναι οι φιλοι σου η παρεα σου η αγκαλια σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σε ξεφτυλισαν τα βρωμομουνα με τον τροπο που σου μιλησαν

εδω σου μιλαμε ολοι γλυκα γτ ξερουμε το προβλημα σου

εδω ειναι οι φιλοι σου η παρεα σου η αγκαλια σου

Μια χαρά κοπελες μου φάνηκαν. Και μια χαρα απάντησαν κιολας.  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
α) και που να τον βρώ , ρε αδερφέ τον ποινικό κώδικα για να τον διαβάσω ?
δεν είμαι δικηγόρος , αλλά ξέρω ότι υπάρχει ένας τομέας που λέγεται "ψυχιατροδικαστική"
που εξετάζει τις ποινικές ευθύνες των ψυχιατρικών ασθενών

β) οκ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
α) και που να τον βρώ , ρε αδερφέ τον ποινικό κώδικα για να τον διαβάσω ?
δεν είμαι δικηγόρος , αλλά ξέρω ότι υπάρχει ένας τομέας που λέγεται "ψυχιατροδικαστική"
που εξετάζει τις ποινικές ευθύνες των ψυχιατρικών ασθενών

β) οκ

Καλα σοβαρολογεις τωρα? ο ποινικος κωδικας υπάρχει παντου στο Ιντερνετ. Και αυτα που γράφει μεσα ειναι ελληνικά οχι κινεζικα. Αμα εισαι ηδη πανεπιστημιακης εκπαιδευσης τον διαβάζεις ανετα. Τουλαχιστον τα βασικά μπορεις να τα καταλαβεις δεν σου λεω τωρα να ξεδιαλυνεις καρα συρροη και κατα εξακολουθηση εγκληματα ή τα συναφή κάποιους απο τους συνθετους ορισμους ισως χρειαστει να στους εξηγησει με ενα πρακτικο παράδειγμα ενας δικηγορος αλλα τωρα να διαβασεις την αυτουργια και να μην την καταλαβεις το θεωρω δυσκολο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γαμησες καμια απο εκει η παλι καληνυχτες?

Κοιτα τωρα θα σου πω κατι σοβαρά. Καλη και η πλάκα αλλα αμα αυτα που γράφετε εδω μέσα τα εννοειτε και δεν κάνετε πλάκα έχετε θέματα. Ένα καρο ασυναρτησιες διαβάζω και απο σενα και απο τον άλλον

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Καλα σοβαρολογεις τωρα? ο ποινικος κωδικας υπάρχει παντου στο Ιντερνετ. Και αυτα που γράφει μεσα ειναι ελληνικά οχι κινεζικα. Αμα εισαι ηδη πανεπιστημιακης εκπαιδευσης τον διαβάζεις ανετα. Τουλαχιστον τα βασικά μπορεις να τα καταλαβεις δεν σου λεω τωρα να ξεδιαλυνεις καρα συρροη και κατα εξακολουθηση εγκληματα ή τα συναφή κάποιους απο τους συνθετους ορισμους ισως χρειαστει να στους εξηγησει με ενα πρακτικο παράδειγμα ενας δικηγορος αλλα τωρα να διαβασεις την αυτουργια και να μην την καταλαβεις το θεωρω δυσκολο

για απάντα εσύ , που είσαι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και σοβαρολογείς , στο ερώτημά μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοιτα τωρα θα σου πω κατι σοβαρά. Καλη και η πλάκα αλλα αμα αυτα που γράφετε εδω μέσα τα εννοειτε και δεν κάνετε πλάκα έχετε θέματα. Ένα καρο ασυναρτησιες διαβάζω και απο σενα και απο τον άλλον
μας απειλεις πιρφορε? θες να σε λιωσουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom