Επισκέπτης
χημικος ευνουχισμος 2 ετη καταναγκαστηκα εργα στο Μεταξουργειο και κρεμαλα.
Έχω καταλήξει στην εξής ιδέα που θα βοηθήσει και στην αποσυμφόρηση των φυλακών: τους δράστες ορισμένων κτηνωδών εγκλημάτων να τους κλείνουν στο ζωολογικό κήπο. Κανονικά σε κλουβί δίπλα σε άλλα ζώα. Τί έκανε ο κύριος; Βίασε και μετά λιθοβόλησε κωφάλαλη; Μάλιστα. Περάστε στο κλουβί 38 στο τμήμα παμφάγων θηλαστικών.
"Από εδώ παιδιά ο πίθηκας, εδώ ο κροκόδειλας... να εδώ αυτοί που βίασαν ομαδικά την κωφάλαλη.. προσοχή μην τους πετάτε τροφή" κλπ. Απορώ και πως δεν έχει γίνει τόσο καιρό.
Δηλαδη μιλαμε για ποινη λιγων ημερων.
Ουτε πταισμα δηλαδη...
Διαφωνω φιλε...Έχω καταλήξει στην εξής ιδέα που θα βοηθήσει και στην αποσυμφόρηση των φυλακών: τους δράστες ορισμένων κτηνωδών εγκλημάτων να τους κλείνουν στο ζωολογικό κήπο. Κανονικά σε κλουβί δίπλα σε άλλα ζώα. Τί έκανε ο κύριος; Βίασε και μετά λιθοβόλησε κωφάλαλη; Μάλιστα. Περάστε στο κλουβί 38 στο τμήμα παμφάγων θηλαστικών.
"Από εδώ παιδιά ο πίθηκας, εδώ ο κροκόδειλας... να εδώ αυτοί που βίασαν ομαδικά την κωφάλαλη.. προσοχή μην τους πετάτε τροφή" κλπ. Απορώ και πως δεν έχει γίνει τόσο καιρό.
Συνάδελφε, ανησυχώ πολύ. σε 5 σελίδες φτάσαμε στον μεσαίωνα.
Μιαs και γιναμε ...Ινδια στον ομαδικο βιασμο, μηπωs να γινουμε και Σ.Αραβια στην τιμωρια???
Ετσι για παραδειγματισμο
ειναι ρομα φιλε ,,προσεχε τα λογια σουΓια τον πολιτισμό των τσιγγάνων αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό ,τους ήρθε η όρεξη να και το έκαναν.Άμα δεν αποφασίσει το κράτος να τους φερθεί διαφορετικά θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και χειροτέρα .Όσο ξέρουν ότι γι αυτούς υπάρχει ατιμωρησία και δεν υπάρχει κάτι να φοβούνται θα εξακολουθήσουν να παρασιτούν εις βάρος όλων.Ισόβια μαζί με ευνουχισμό και δεν ξέρω αν είναι αρκετά
η ποινη πρεπει να ειναι αναλογη του εγκληματοςΝα γυρισουμε στο μεσαιωνα δηλαδη, που οι κρεμαλες, τα καψιματα στην πυρα και τα βασανιστηρια ηταν το βασικο μεσο ψυχαγωγιας της πλέμπας.
Τι αλλο θα ακουσω?
ειναι ρομα φιλε ,,προσεχε τα λογια σου
θα το ξαναγραψω η ποινη πρεπει να ειναι αναλογη ισως και μεγαλυτερη του εγκληματοςΟ,τι κανουν δηλαδη στις μουσουλμανικες χωρες.
Γιατι δεν πας εκει να ζησεις; Καθε μερα εχει τετοια θεαματα.
Έχω καταλήξει στην εξής ιδέα που θα βοηθήσει και στην αποσυμφόρηση των φυλακών: τους δράστες ορισμένων κτηνωδών εγκλημάτων να τους κλείνουν στο ζωολογικό κήπο. Κανονικά σε κλουβί δίπλα σε άλλα ζώα. Τί έκανε ο κύριος; Βίασε και μετά λιθοβόλησε κωφάλαλη; Μάλιστα. Περάστε στο κλουβί 38 στο τμήμα παμφάγων θηλαστικών.