Νέα

ΑΓΡΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ στη Μεταμόρφωση-Ένοπλοι ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ σε στριπ ρίχνοντας ΜΟΛΟΤΩΦ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Η αστυνομία πρέπει να κυνηγάει ταυτόχρονα και τους μπράβους και αυτούς που θέλουν να κλείσουν τα σχολεία για να μην μπορεί να μάθει γράμματα το παιδί του καθενός, και κάποιοι να κάνουν καταστροφές και πλιάτσικο στις καταλήψεις. Οι οποίες γίνονται μόνο για να γλυτώσουν μάθημα κάποιοι.

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σωστα το λες αλλα χαθηκες στις φυλες...
γεωργιανοι και ρωσοι...οι αλλοι ειναι για να δενουν τα κορδονια αυτονων...κατα τα αλλα οπως τα λες αν και αυτη η κολωνια φοριεται πολλα χρονια τωρα ....και δεν ειναι τωρινο φαινομενο...
αυτα...

Ασε με να ξερω κατι παραπανω  :) Οι Γεωργιανοι δεν ασχολουνται με προστασιες, ειναι κατ'εξοχην μπουκαδορικος λαος. Ειναι γατοι στα ντου σε σπιτια. Οι Ρωσοι δεν ασχολουνται επισης με προστασιες (κατα κυριο λογο), αλλα με οπλα και ναρκωτικα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ena teleivmeno mpozrdelo h ellada ,,,, :S :S :S :S :S

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
@geo man

Επίσης κάτι έτσι για την ιστορία. Εκεί που είναι τώρα το Star παλαιά ήταν μία βιοτεχνία. Την είχε μία γυναίκα. Δεν θυμάμαι τι έφτιαχνε, νομίζω γυναικεία ρούχα. Αυτή τα είχε με έναν νεότερο της, είχαν αρκετή διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή χώρισαν αλλά αυτός δεν μπόρεσε να δεχτεί τον χωρισμό τους, προσπαθούσε να την ξανά-έχει δική του. Τελικά του την βάρεσε που δεν την κατάφερε και μπούκαρε σπίτι της πυροβολώντας. Αν θυμάμαι καλά είχε ανέβει με σκάλα στο μπαλκόνι για να μπει στο σπίτι της. Σκότωσε το ένα παιδί της, αν θυμάμαι καλά και το δεύτερο. Αυτή τραυματίστηκε, αυτός αν θυμάμαι καλά μετά από λίγη ώρα αυτοκτόνησε.
Αυτή τελικά τα παράτησε μετά όλα και κλείστηκε σε μοναστήρι.
Τι γίνεται στον κόσμο ε ???
Αυτή ήταν και η ιστορία ενός επεισοδίου του κόκκινου κύκλου ή της 10ς εντολής,μόνο που αυτή είχε επιχειρηση με λουλούδια,πιθανών σε αυτό το συμβάν να αναφέρονται

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Η αστυνομία πρέπει να κυνηγάει ταυτόχρονα και τους μπράβους και αυτούς που θέλουν να κλείσουν τα σχολεία για να μην μπορεί να μάθει γράμματα το παιδί του καθενός, και κάποιοι να κάνουν καταστροφές και πλιάτσικο στις καταλήψεις. Οι οποίες γίνονται μόνο για να γλυτώσουν μάθημα κάποιοι.
Πολύ σωστά τα λες!  :)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.856
Πόντοι
5.975
Ασε με να ξερω κατι παραπανω  :) Οι Γεωργιανοι δεν ασχολουνται με προστασιες, ειναι κατ'εξοχην μπουκαδορικος λαος. Ειναι γατοι στα ντου σε σπιτια. Οι Ρωσοι δεν ασχολουνται επισης με προστασιες (κατα κυριο λογο), αλλα με οπλα και ναρκωτικα.
Κατά τη γνώμη μου, έχετε ξεχάσει μια σημαντική παράμετρο: το γεγονός ότι και οι ίδιοι οι κολόμπατσοι είναι μέλος αυτού του κυκλώματος και συνεργάζονται στενά με τις συμμορίες πάσης εθνικότητας. Όποιος μπορεί να σώσει το τομάρι του, ας το κάνει... όποιος δεν μπορεί να προσεύχεται μην τον βρει η άσχημη στιγμή...

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
@averkios
Φίλε αυτή σίγουρα είχε βιοτεχνία εκεί που είναι τώρα το Star. Νομίζω έφτιαχνε γυναικεία ρούχα. Για κάποια χρόνια δούλευα σε επιχείρηση που ήταν ακριβώς απέναντι από την βιοτεχνία της. Τώρα να την δω δεν την θυμάμαι φυσιογνωμικά, πάντως θυμάμαι καλά πως τότε είχε μία 4πόρτη μαύρη BMW 316 ή 318 και όταν έφυγε από εκεί μετά ακούστηκε ότι άφησε σκόπιμα φέσια στην αγορά.  Μετά δεν ξέρω αν ασχολήθηκε με επιχείρηση με λουλούδια. Χωρίς να θυμάμαι 100% νομίζω το επώνυμο της τελείωνε σε -άκη.

Θυμάμαι ότι κάτι είχα δει στον Κόκκινο Κύκλο...
Αυτός μου φαίνεται σκότωσε και το 2ο παιδί της (αυτή ήταν χωρισμένη, έμενε με τα 2 παιδιά της, γιο και κόρη) νόμιζε πως σκότωσε και αυτή αλλά αυτή μόνο τραυματίστηκε, (νομίζω σοβαρά)  και χωρίς να είμαι πάλι 100% σίγουρος αυτός αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
άλλη μια περιοχη που οσο παει και γινεται κωλος. Λιγο πιο κατω σκοτωσαν τους 2 νεους της χρυσης αυγης. ΕΥΓΕ ΔΕΝΔΙΑ - ΣΑΜΑΡΑ  :headbang:

2 χιλιομετρα απόσταση και οχι προς τα κατω αλλα προς Ηρακλειο και λιγο πανω . Εντελως αστοχο ποστ , σιγα μην κανουν και πορτα τα ΜΑΤ , πορτα κανουν μπατσοι εκτος υπηρεσιας .

Κατα τα αλλα οι μπραβοι ας φαγωθουν μεταξυ τους , ο πελατης που παει να χαζεψει κανα κωλο τι φταιει να γινει φλαμπέ ???

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ουτε σε αφηνω ουτε ξερεις...
οπως τα ειπα ειναι καλο σου βραδυ...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Παπαριές καμαρωτές.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Επίσης κάτι έτσι για την ιστορία. Εκεί που είναι τώρα το Star παλαιά ήταν μία βιοτεχνία. Την είχε μία γυναίκα. Δεν θυμάμαι τι έφτιαχνε, νομίζω γυναικεία ρούχα. Αυτή τα είχε με έναν νεότερο της, είχαν αρκετή διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή χώρισαν αλλά αυτός δεν μπόρεσε να δεχτεί τον χωρισμό τους, προσπαθούσε να την ξανά-έχει δική του. Τελικά του την βάρεσε που δεν την κατάφερε και μπούκαρε σπίτι της πυροβολώντας. Αν θυμάμαι καλά είχε ανέβει με σκάλα στο μπαλκόνι για να μπει στο σπίτι της. Σκότωσε το ένα παιδί της, αν θυμάμαι καλά και το δεύτερο. Αυτή τραυματίστηκε, αυτός αν θυμάμαι καλά μετά από λίγη ώρα αυτοκτόνησε.
Αυτή τελικά τα παράτησε μετά όλα και κλείστηκε σε μοναστήρι.
Τι γίνεται στον κόσμο ε ???

Πραγματικη ιστορια , η κακομοιρα δεν πεθανε και της εφαγε τα παιδια ο μαλάκας. Τωρα αν ηταν στο κτηριο του Σταρ δεν ξερω .

κατα τα αλλα μαλλον αλλαζει ο χαρτης των συμμοριων και οι νεοι "προστατες" μπανουν πολυ δυναμικα να παρουν περιοχες . Οταν ειχαν πρωτοελθει οι Αλβανοι σφαζοντουσαν για την κυριαρχια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom