Νέα

Άγρια επίθεση και ξύλο στον Γιάννη Μπουτάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 926
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μην ξανακουσω ρε παιδια ότι οι θεσσαλονικεις ψηφισαν μπουταρη.
πηρε 47.000 ψηφους από τους 247.000 εγγεγρμενους.
είναι σαν να λετε οι ελληνες ψηφισαν τσιπρα ας τον φανε στην μαπα.
οι μειοψηφιες κυβερνάνε σημερα.
δεν εχουμε δημοκρατια, ουτε καν αριστοκρατια οπου κυβερνα με αντιπροσωπους η πλειοψηφια δεν εχουμε.

οι μειοψηφιες κυβερνάνε, αρκει να βγαλουν το πρωτο κομμα.

δημοκρατια εχουν στην ελβετια οταν κανουν δημοψηφίσματα κάθε εβδομαδα και αποφασιζει ο λαος και ΟΧΙ οι βουλευτες

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Και ο προηγούμενος που ηταν πατριώτης είχε ένα ελλάτωμα -εκλεβε το δήμο σας!

Και το τέλειο δεν βρίσκεται...

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Kαλημερα από αυτό εδώ το βημα  , ένα πραγμα εχω να πω  φιλοι μου ότι από  1973   μεχρι σημερα   όλα εχουν αλλαξει προς το χειρωτερο  και όχι προς το καλητερο , όχι τοτε ότι μπωρει να ηταν καλητερα ,αλλα δεν ηταν ετσι  ,εμεις ο λαος  εχουμε τεραστιο  μεριδιο , γιατι για να εχει βημα ο κάθε  πολιτικος να ομιλη είναι δικη μας επιλογή  ο κάθε δήμαρχος η βουλευτης κανει την δουλεια του  να απολαμβανει της αξιες  που το παρεχει το κρατος  ης βαρος αλλον   ,λοιπον για την εικονα αυτή   φταιμε εμεις  που του δοσαμε αξια να εχει το βημα αυτό  σε αυτόν και σε ολους του αλλους που κυβερνησαν  την ελλας από το 73 μεχρι σημερα  τελικα , εδώ και καποια χρονια  πυστευω  ότι η 21η απριλιου  η αλλιος χουντα  ενός Ταξιαρχου ΤΘ και 2 συνταγματαρχων   που ηταν στημενη και αυτην από την αμερικη ,ηταν φιλοι μου αθωοι  μπρωστα σε αυτά που εγειναν από την πτωση τους  μεχρι σημερα  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και ο προηγούμενος που ηταν πατριώτης είχε ένα ελλάτωμα -εκλεβε το δήμο σας!

Και το τέλειο δεν βρίσκεται...
προτιμάς τον κλεφτη ή τον προδοτη?
τα χρεη δεν είναι τιποτα μπροστα στους νεκρους.
ενας νεκρος δεν αξιζει τιποτα μπροστα σε όλα τα λεφτα του κοσμου.
μακαρι να είχαμε δεκαπλασιο χρεος και να ηταν ελευθερη πχ η κωνσταντινουπολη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ο Μπουτάρης αποτελεί εναν από τους κύριους εκπροσώπους

Πρώτον του "ψευτοπροοδευτισμού"

Δεύτερον, της ψευτομαγκιάς

Τρίτον, της χωρίς κόστος πολιτικής σαχλότητας.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ !!!

Από ενα σημείο όμως και έπειτα ο ανθρωπος αυτός προκαλεί.

Από τη μια δηλώνει σε ξενο πρακτορείο οτι "ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".

Απο την άλλη εχει το θράσος να "παρίσταται" στις εκδηλωσεις μνήμης της ίδιας σφαγης.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ???

Διαφωνώ με τη βιαιοπραγια απέναντι στον - δυστυχως εκλεγμένο - ξεφτίλα. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι να τον καραγιουχάρουν χωρίς βία !! ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΤΌ ΠΑΝΤΟΥ !!

Με τις ψιλές που του έριξαν απλώς τον "ηρωποίησαν" τον ξεφτίλα και αυτό είναι λάθος !!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΟΛΑΓΝΗ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ  !!! 
Oi Θεσσαλονικείς έχουν μια ροπή προς τις μαλακισμένες επιλογές ψήφου.Τόσα παρατράγουδα έχουν βγαλει για δημάρχους και νομάρχες.Ισως πριν να τους προπηλακίζουν να έπρεπε να βρίσκουν  ενα καθρέπτη και να φτύνουν τον εαυτό τους.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλημέρα συναγωνιστές
Θα προσπαθήσω, σε πρώτη φάση να αποφύγω τις κατάρες αφενός και τους πανηγυρισμούς αφετέρου για το «πέσιμο» στον Γ. Μπουτάρη. Το χθεσινό συμβάν είναι σίγουρα απότοκος του  κλίματος που καλλιεργείται στη Βόρεια Ελλάδα και φυσικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης με αφορμή τα ανοιχτά εθνικά θέματα (και όχι μόνο).
Ο Μπουτάρης είναι ένας πολιτικός,  που έχει τα «κάκαλα» (όπως τα λένε οι Πόντιοι) να λέει την γνώμη του με  θάρρος υ και να πηγαίνει  ενάντια στο ρεύμα εάν πιστεύει ότι έτσι είναι  το σωστό.  Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του, και δεν κρύβεται πίσω από «πλειοψηφίες», νομοτελειακά γίνεται στόχος. Το αν είναι ή όχι σωστές οι απόψεις του, φυσικά και δεν θα το κρίνω εγώ, καθώς δεν είμαι αμερόληπτος,  οπότε δεν θα είμαι και αντικειμενικός. Δεν θέλω όμως κανέναν αυτόκλητο Defender of the Faith/Nation, να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να την πέφτει , δίκην αγέλης, σε έναν άνθρωπο.
Μια παράμετρος που εγώ τουλάχιστον δεν διαπίστωσα να συζητείται :
Ο Μπουτάρης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Η επιχειρηματική του πορεία αυτό καταδεικνύει. Η Αστυνομία διαθέτει επίσης έξυπνα στελέχη. Δεν είναι δυνατόν κανείς από τους δυο να μην προέβλεψε, ή να μην υποψιάστηκε ότι κάποιοι θα του επιτεθούν φραστικά ή/και σωματικά. Ιδίως όταν έχει προχωρήσει στις δηλώσεις που έχει κάνει, και όταν έχει επιτρέψει την διοργάνωση του Gay Pride Parade στην πόλη μας την ίδια ημέρα. Μήπως κάποιοι επεδίωκαν να γίνουν όσα έγιναν; Μήπως ο μπάρμπα –Γιάννης έγινε (εκούσια ή ακούσια) ο λαγός κάποιων;
ΥΓ. Όσοι με ξέρουν, και όσοι με έχουν διαβάσει κατά καιρούς, γνωρίζουν καλά πως εδώ και πάνω από 30 χρόνια είμαι ταγμένος στον εθνικιστικό/ακροδεξιό χώρο, και είμαι ένας άνθρωπος που αρκετές φορές δέχθηκε επιθέσεις και έφαγε (και έδωσε όμως), ξύλο, υπερασπιζόμενος τις ιδέες του. Ποτέ όμως δεν καταδέχθηκα να χτυπήσω κάποιον , κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του πλήθους, επειδή οι ιδέες του είναι διαφορετικές από τις δικές μου. Αυτές είναι πρακτικές των ντεμέκ (έτσι λέμε στην Θεσ/νικη τους δήθεν) δημοκρατών της αριστεράς, με την ευθύνη, ου μην τις ευλογίες και την συνέργια των οποίων, έχει δημιουργηθεί η σημερινή αποκρουστική κατάσταση, με στήσιμο, σε κάθε ευκαιρία, λαϊκών δικαστηρίων και επιβολή του «Δικαίου της Επανάστασης». Ο Κατρούγκαλος άλλωστε (που δήλωσε και κομμουνιστής), ήταν αυτός που είπε πως «η επανάσταση παράγει δίκαιο»…
ΥΓ2. Φίλοι αριστεροί, μια παροιμία λέει : Με στραβούς θα κοιμηθείς, το πρωί θ’ αλληθωρίζεις. Πλέον δεν αλληθωρίζετε απλώς, στραβωθήκατε τελείως.
ΥΓ3. Επειδή έχω το κουσούρι να θυμάμαι, ακόμα ηχούν στ’ αυτιά μου οι δηλώσεις του Μπουτάρη για τον Καμμένο, πως αν τον δει κρεμασμένο, θα του τραβήξει κι άλλο το σχοινί.  Κανένα ΜΜΕ όμως δεν το έπαιξε τότε…

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μην ξανακουσω ρε παιδια ότι οι θεσσαλονικεις ψηφισαν μπουταρη.
πηρε 47.000 ψηφους από τους 247.000 εγγεγρμενους.
είναι σαν να λετε οι ελληνες ψηφισαν τσιπρα ας τον φανε στην μαπα.
οι μειοψηφιες κυβερνάνε σημερα.
δεν εχουμε δημοκρατια, ουτε καν αριστοκρατια οπου κυβερνα με αντιπροσωπους η πλειοψηφια δεν εχουμε.

οι μειοψηφιες κυβερνάνε, αρκει να βγαλουν το πρωτο κομμα.

δημοκρατια εχουν στην ελβετια οταν κανουν δημοψηφίσματα κάθε εβδομαδα και αποφασιζει ο λαος και ΟΧΙ οι βουλευτες

Φιλε μια και μάλλον αναφέρεσαι στο post μου. :hi:

Το ότι μέσω των "πειραγμένων" εκλογικων νόμων η δημοκρατία γίνεται "δημοκρατία a la carte" είναι κάτι που όλοι λίγο πολυ ξέρουμε.

Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ακομη πιο προσεκτικοί απέναντι στο ενδεχόμενο να φάμε στη μάπα ένα ξεφτίλα μέσω διαδικασιων "ψήφου διαμαρτυρίας" και αλλων παρόμοιων μοτίβων.

Σε κάθε περίπτωση η μαιμού ξεβρακώθηκε και φάνηκε ο κώλος της.

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες.

Και οχι 47.000 ψήφοι δέν είναι λίγοι πέραν της ποσόστωσης που αντιπροσωπεύουν.  Ιδίως όταν μιλάμε για εξόφθαλμες περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φιλε μια και μάλλον αναφέρεσαι στο post μου. :hi:

Το ότι μέσω των "πειραγμένων" εκλογικων νόμων η δημοκρατία γίνεται "δημοκρατία a la carte" είναι κάτι που όλοι λίγο πολυ ξέρουμε.

Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ακομη πιο προσεκτικοί απέναντι στο ενδεχόμενο να φάμε στη μάπα ένα ξεφτίλα μέσω διαδικασιων "ψήφου διαμαρτυρίας" και αλλων παρόμοιων μοτίβων.

Σε κάθε περίπτωση η μαιμού ξεβρακώθηκε και φάνηκε ο κώλος της.

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες.

Και οχι 47.000 ψήφοι δέν είναι λίγοι πέραν της ποσόστωσης που αντιπροσωπεύουν.  Ιδίως όταν μιλάμε για εξόφθαλμες περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη !!
μηπως ειναι και λιγοι?
απο τους 2.000.000 κατοικους της βορειου ελλαδας, οι ομοφυλοφιλοι ειναι λογικα συγκεντρωμενοι κυριως στην θεσσαλονικη. εγω θα περιμενα να παρει και περισσοτερους. αν πας σε ενα χωριο της δραμας πχ δεν υπαρχει ενας ομοφυλοφιλος να τον ψηφισει, στην πολη ομως η πυκνοτητα τους ειναι διπλασια και βαλε.

επισης οι φανατικες φεμινιστριες το ιδιο. καμμια δεν μενει στο παραδοσιακο χωριο της στα σερρας, κατεβαινουν θεσσαλονικη που θα βρουν ομοιδεατες να κανουν καριερα.

αρα αν εχει 100.000 κατακαθια η μακεδονια, εγω περιμενα να ειναι οι 90.000 στην θεσσαλονικη και ο μπουταρης να παιρνει 80.000 ψηφους οχι μονο 47.000

δεν απευθυνομουν ειδικαα σε εσενα αλλα γενικα σε πολλους που λενε φατε στην μαπα τσιπρα και μπουταρη αφου τους ψηφισατε.
ε δεν τους ψηφισαμε.
το 20% τους ψηφισε και αν.
αλλα εχουμε πολλη αποχη-ακυρο-λευκο
και μικρη συσπειρωση στους αντιπαλους όπως λες με ψηφους διαμαρτυριας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
Οι γκέι είναι λίγοι αλλά όσοι χαίρονται, να βλέπουν πολιτικούς να τρώνε ξύλο, είναι πολλοί.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Η μπάλα πήγε πάλι στην εξέδρα....Οι χρήσιμοι ηλίθιοι για άλλη μια φορά έκαναν τη δουλειά τους, μερικοί δε θα βρεθούν και φυλακή επειδή πολύ απλά φαίνονται και οι φάτσες τους στις εικόνες. Όλοι σήμερα με τον κωλόγερο ασχολούνται πάλι. Εμείς φταίμε σαν ψηφοφόροι και να το παραδεχτούμε. Ναι, δεν τον ψήφησαν όλοι αλλά ακόμα και με την αποχή πολλών δώσαμε την ευκαιρία σε έναν προβληματικό άνθρωπο να είναι σε αυτή τη θέση.
Θα συμφωνήσω ότι η λογική των όχλων είναι ότι χειρότερο αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να καταλάβουν ορισμένοι ότι αυτά που κάνουν και λένε έχουν αντίκτυπο και δε γίνεται να μένουν αναπάντητα.
Ξεκάθαρη πρόκληση ήταν η γιορτή των ΛΟΤΚΙΑΕΜΞΒΔΦΧΨΩ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.... την ίδια μέρα με τις εκδηλώσεις μνήμης των Ποντίων.
Είναι άλλη μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει θέματα και είναι ακατάλληλος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια νομική διαδικασία για να καθαιρεθεί αλλά είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει πλέον άνθρωπος που να τον θέλει στη Θεσσαλονίκη.

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Κάποια ένωση Ποντίων η οι οργανωτές της εκδήλωσης έχουν καταδικάσει το γεγονός ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η μπάλα πήγε πάλι στην εξέδρα....Οι χρήσιμοι ηλίθιοι για άλλη μια φορά έκαναν τη δουλειά τους, μερικοί δε θα βρεθούν και φυλακή επειδή πολύ απλά φαίνονται και οι φάτσες τους στις εικόνες. Όλοι σήμερα με τον κωλόγερο ασχολούνται πάλι. Εμείς φταίμε σαν ψηφοφόροι και να το παραδεχτούμε. Ναι, δεν τον ψήφησαν όλοι αλλά ακόμα και με την αποχή πολλών δώσαμε την ευκαιρία σε έναν προβληματικό άνθρωπο να είναι σε αυτή τη θέση.
Θα συμφωνήσω ότι η λογική των όχλων είναι ότι χειρότερο αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να καταλάβουν ορισμένοι ότι αυτά που κάνουν και λένε έχουν αντίκτυπο και δε γίνεται να μένουν αναπάντητα.
Ξεκάθαρη πρόκληση ήταν η γιορτή των ΛΟΤΚΙΑΕΜΞΒΔΦΧΨΩ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.... την ίδια μέρα με τις εκδηλώσεις μνήμης των Ποντίων.
Είναι άλλη μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει θέματα και είναι ακατάλληλος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια νομική διαδικασία για να καθαιρεθεί αλλά είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει πλέον άνθρωπος που να τον θέλει στη Θεσσαλονίκη.
τι λες?
τον θελουν οι 30.000 ομοφυλοφιλοι.
οι 10.000 ναρκομανεις.
οι 7.000 βουλγαροι-εβραιοι-τουρκοι.
συνολο 47.000 ψηφοι.
αν ερθουν και καμμια 10.000 από επαρχια των αντιστοιχων κατηγοριων μπορει να τους αυξησει κιολας.

Rififis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ο μπουταρης εκλεχτηκε από 50.000 ατομα οι υπολοιποι 450.000 εχουν το δικαίωμα της εξεγερσης όταν το φτανει στα ακρα . και ακρα είναι να λεει τους εχθρούς της μακεδονιας, μακεδονες. να απαγορευει με προσχηματα εκδηλώσεις για γενοκτονια. να απαγορευει την ελευθερη συμμετοχη σε συλλαλητήρια μπλοκαροντας τα πουλμαν εξω από την πολη. να φερνει στην αιματοβαμενη από τους τουρκους πολη μας, τουριστες από την τουρκια προκαλώντας το κοινο περι δικαιου αισθημα. να προσβαλει τα χριστα ηθη δινοντας ως δήμαρχος συνεντευξη μεσα σε μπουρδελο και αλλα .

οι κεμαλιστες που ερχονται στην θεσσαλονικη δεν είναι απλως τουρκοι όπως απλα ελληνες είναι οσοι πανε στην κωνσταντινουπολη.

κεμαλισμος=γενοκτονίες,

είναι σαν να προσκαλει ο εβραιος δήμαρχος του τελ αβιβ χιτλερικούς στην πολη του ΟΧΙ απλα γερμανους τουρίστες.

Δεν ξέρω αν τα νούμερα που αναφέρεις είναι ακριβή αλλά έστω ότι είναι
Τους 50.000 δεν τους αποδέχεσαι πως είναι αρκετοί για να δώσουν εξουσία σε κάποιον. Με ποια λογική θεωρείς πως οι χθεσινοί λειτουργούσαν εκ μέρους των 450.000; Ή πιστεύεις πως αυτοί που ήταν μαζεμένοι εχθές δίνουν το δικαίωμα σε 10-50 άτομα να διαλέξουν ποιοι θα παρεβρεθούν και που (και τα οποία άτομα είμαι σίγουρος αν μάθουμε κάποια στιγμή ποιοι είναι θα έχουν σχέση με συγκεκριμένο κόμμα)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
τι λες?
τον θελουν οι 30.000 ομοφυλοφιλοι.
οι 10.000 ναρκομανεις.
οι 7.000 βουλγαροι-εβραιοι-τουρκοι.
συνολο 47.000 ψηφοι.
αν ερθουν και καμμια 10.000 από επαρχια των αντιστοιχων κατηγοριων μπορει να τους αυξησει κιολας.
Ναι ρε φίλε, όλα τα πρεζόνια πάνε και ψηφίζουν....Και η αγάμητη λεσβία απο τα Σέρρας εδώ ψηφίζει...Μήπως είμαστε πόλη ανώμαλων τελικά; Η αποχή και η ψήφος διαμαρτυρίας δοκιμάστηκε σαν επιλογή και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Την επόμενη φορά οφείλουμε σαν ψηφοφόροι να έχουμε διαφορετική στάση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
Οι ανώμαλοι μετά απο λίγο κατηφορίζουν προς την αθήνα, σιγά μη κάτσουν σαλονίκη που είναι χωριό.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
O Μπαρμπαγιάννης έχει πει πολλές μαλακίες για όλα τα θέματα (μακεδονικό Τουρκία κτλ) και δεν είναι πια ένας αλκοολας που λέει την μαλακία του αλλά έχει δημόσιο αξίωμα που ο λόγος του θέτει πολιτική άποψη της πόλης που είναι δήμαρχος.

Ο κόσμος του έδωσε ένα μάθημα σκληρό μεν αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνει ο Μπαρμπαγιάννης.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
η καταδικη με ακραιους χαρακτηρισμους απο τα κομματα του δημοκρατικου τοξου θα προκαλεσει ωθηση για την εκλογη βουλευτων τοσο για την χρυση αυγη οσο δε για την ελληνικη λυση και το λαος
θα υπαρξουν εκπληξεις βουλευτων που δεν θα εκλεγουν στην μακεδονια

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Στην Marfin ο όχλος του Τσίπρα τι έκανε ?

οι προβοκάτορες που με τις ενέργειες τους το 2010 μείωσαν το ρεύμα αγανάκτησης στα μνημόνια ουδεμία σχέση έχουν με το συριζα και τον τσίπρα αλλά το παρακράτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom