Νέα

Άγρια επίθεση και ξύλο στον Γιάννη Μπουτάρη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 926
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Εμεις θα τα λεμε ομως, γιατι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που διαβαζουν, εστω και σαν επισκεπτες. Και αν μπορεσουμε να κανουμε εστω και ΕΝΑΝ ανθρωπο να σκεφθει πιο λογικα, θα εχουμε κάνει κατι ωφελιμο.
και πολύ σωστά κάνεις.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
273
Πόντοι
21
διακριση μεταξυ αναδοχης και υιοθεσιας
"Η αναδοχή συνήθως είναι ένας προσωρινός τρόπος για να προσφερθεί σπιτικό σε παιδιά και εφήβους, µέχρι να είναι δυνατό να επιστρέψουν στις δικές τους οικογένειες. Αποτελεί ένα µέρος υπηρεσιών που προσφέρονται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, για να διατηρούνται µαζί οι οικογένειες.

Διαφορά υιοθεσίας από την αναδοχή

Η υιοθεσία είναι µια νοµική διαδικασία η οποία καθιστά το παιδί που δεν µπορεί να ζήσει µε τη δική του οικογένεια, µόνιµο µέλος της οικογένειας που το υιοθετεί ωσάν να είχε γεννηθεί σ΄ αυτή.

Οι υιοθετούντες γίνονται οι νέοι γονείς που δεν διαφέρουν νοµικά από τους φυσικούς γονείς. Η υιοθεσία είναι αµετάκλητη.και παλι ειναι προκλητικη και απαραδεκτη η αναδοχη απο ομοφυλοφιλους

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
τυπε ειναι καθαρα ψυχολογια οχλου.ολοι αυτοι αν βρισκοντουσαν τετ α τετ με τον Μπουταρη μονοι τους δεν θα εκαναν τιποτα.
τωρα που θα βρεθουν αντιμετωποι με οτι εκαναν να δουμε ποσοι θα πανε στα δικαστηρια να τους συμπαρασταθουν  :S :S :S

τύπε κλασσική τακτική χέστη Έλληνα.  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία. Η ΝΔ ψηφίζει νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ απο την αρχή έως σήμερα. Είτε σαν κομματική γραμμή, είτε σαν μεμονωμένοι βουλευτές. Αναρίθμητα νομοσχέδια. Αντιπολίτευση απο τα lidl ή σε νεοταξικη διατεταγμένη υπηρεσία? Ας αποφασίσουν οι ψηφοφόροι τους εγώ μόνο μαύρο.
Οσα ψηφισε, καλα εκανε και τα ψηφισε

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
πολυ
και αυτα που γραφεισ εσυ με εκνευριζουν
τι προτεινεις;
να σε ψαξω και να σε σπασω στο ξυλο;
αυτο ειναι το καλυτερο μελλον για να αντικαταστησεισ τη σημερινη δημοκρατια που δε σου αρεσει;
Αυτά που γράφω δεν επηρεάζουν το μέλλον και την ποιότητα της ζωής κανενός. Σε αντίθεση με την κάθε πολιτική μαριονέτα που επηρεάζει άμμεσα την ζωή των πολιτών.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το δημοψηψισμα του 2015 ηταν τουλαχιστον για τα μπαζα
και απο διαδικαστικης και απο ουσιαστικης αποψεως
μου εδωσε ομως ενα ΦΟΒΕΡΟ εργαλειο αξιολογησησ που πριν απ' αυτο θα επρεπε να κανω καμια 10λεπτη κουβεντα με καποιον για να καταλαβω τι μυαλο κουβαλαει και τι αποψεις εχει, ποσο σοβαρος ανθρωπος ειναι κλπ
πλεον ρωτας:
μεγαλε τι ψηφισες στο δημοψηφισμα;
3 απαντησεισ υπαρχουν: ΝΑΙ, ΟΧΙ, δεν πηγα να ψηφισω (στην τελευταια απαντηση ρωτας και το λογο)
εχεισ καταλαβει σε ενα δευτερολεπτο τι μυαλο κουβαλαει ο απεναντι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και παλι ειναι προκλητικη και απαραδεκτη η αναδοχη απο ομοφυλοφιλους
Το συγκεκριμενο ζητημα λοιπον, το εχω συζητησει προ ημερων σε μια μεγαλη παρεα. Ε λοιπον δεν εχω καταληξει αν ειναι ορθο ή όχι. Δηλαδη ειναι καλυτερο ενα παιδι να παραμενει σε ιδρυμα αντι να δοθει εστω σε ενα ομοφυλο ζευγαρι? Καποιοι στην παρεα ελεγαν "ΝΑΙ". Καποιοι "ΟΧΙ". Μολαταυτα οσοι εκφραζαμε αποψη, κανενας απο εμας δεν εχει μεγαλωσει σε ιδρυμα. Θα επιφυλαξω λοιπον στον εαυτο μου το δικαιωμα να θεωρησει πιο εγκυρη την αποψη καποιου που εχει μεγαλωσει σε ΙΔΡΥΜΑ. Και να μου πει εαν θα προτιμουσε να εχει μεγαλωσει με ενα ομοφυλο ζευγαρι παρά σε ενα ιδρυμα. Απο μενα λοιπον, ούτε ναι ούτε οχι προς το παρον.
Η υιοθεσια ειναι κατι αλλο, βεβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το δημοψηψισμα του 2015 ηταν τουλαχιστον για τα μπαζα
και απο διαδικαστικης και απο ουσιαστικης αποψεως
μου εδωσε ομως ενα ΦΟΒΕΡΟ εργαλειο αξιολογησησ που πριν απ' αυτο θα επρεπε να κανω καμια 10λεπτη κουβεντα με καποιον για να καταλαβω τι μυαλο κουβαλαει και τι αποψεις εχει, ποσο σοβαρος ανθρωπος ειναι κλπ
πλεον ρωτας:
μεγαλε τι ψηφισες στο δημοψηφισμα;
3 απαντησεισ υπαρχουν: ΝΑΙ, ΟΧΙ, δεν πηγα να ψηφισω (στην τελευταια απαντηση ρωτας και το λογο)
εχεισ καταλαβει σε ενα δευτερολεπτο τι μυαλο κουβαλαει ο απεναντι
Α γεια σου. Και για μενα ειναι ενα βασικο κριτηριο για να δω αν ο απεναντι μου ειναι σοβαρος ανθρωπος ή οχι, ωστε να δω αν αξιζει να συνομιλω μαζι του. Το τι ψηφισε στο δημοψηφισμα. Συμφωνουμε απολυτα. Ειναι αλανθαστο κριτηριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτά που γράφω δεν επηρεάζουν το μέλλον και την ποιότητα της ζωής κανενός. Σε αντίθεση με την κάθε πολιτική μαριονέτα που επηρεάζει άμμεσα την ζωή των πολιτών.
Γιατι, οι αποψεις σου (μεσω της ψηφου σου) δεν επηρεαζουν τη ζωη ολων μας? Τι ηταν αυτο τωρα?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το συγκεκριμενο ζητημα λοιπον, το εχω συζητησει προ ημερων σε μια μεγαλη παρεα. Ε λοιπον δεν εχω καταληξει αν ειναι ορθο ή όχι. Δηλαδη ειναι καλυτερο ενα παιδι να παραμενει σε ιδρυμα αντι να δοθει εστω σε ενα ομοφυλο ζευγαρι? Καποιοι στην παρεα ελεγαν "ΝΑΙ". Καποιοι "ΟΧΙ". Μολαταυτα οσοι εκφραζαμε αποψη, κανενας απο εμας δεν εχει μεγαλωσει σε ιδρυμα. Θα επιφυλαξω λοιπον στον εαυτο μου το δικαιωμα να θεωρησει πιο εγκυρη την αποψη καποιου που εχει μεγαλωσει σε ΙΔΡΥΜΑ. Και να μου πει εαν θα προτιμουσε να εχει μεγαλωσει με ενα ομοφυλο ζευγαρι παρά σε ενα ιδρυμα. Απο μενα λοιπον, ούτε ναι ούτε οχι προς το παρον.
Η υιοθεσια ειναι κατι αλλο, βεβαια.
εισαι και εσυ μπερδεμενος τύπε ε? καλα και αυτος απο το ιδρυμα πως  να  ξερει περισσότερο απο εσενα η τον οποιονδηποτε  πως θα ηταν με το τζέησον αν υποθεσουμε βεβαια οτι θα το προτιμούσε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ το εχετε καταλαβει οτι μιλαμε δεκα ανθρωποι και μας παρακολουθουν 140 περιπου?

Για κάντε το εικονα, να ειμαστε δεκα ατομα σε ενα τραπεζι και να μιλαμε και να εχουμε γυρω μας 140 ανθρωπους να παρακολουθουν.

Μην μου λετε μετα οτι δεν επηρεαζουμε καταστασεις σε αυτο το φορουμ.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Στο δημοψήφισμα να υποθέσουμε δηλαδή ότι 38,69%
ήταν οι έξυπνοι, ενώ το 61,31 οι βλάκες;

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
εισαι και εσυ μπερδεμενος τύπε ε? καλα και αυτος απο το ιδρυμα πως  να  ξερει περισσότερο απο εσενα η τον οποιονδηποτε  πως θα ηταν με το τζέησον αν υποθεσουμε βεβαια οτι θα το προτιμούσε?
εντάξει το πας και εσύ στα άκρα...το jason είναι ειδική περίπτωση. Προσωπικά θεωρώ πως είναι troll.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
στα αρχιδια μου και ο τζεισον αντιγονη και ο μπουταρησ
καποια στιγμη πρεπει να γινουμε κρατος
ο καθε θρασυδειλος τρυπιος που πανω στην αναμπουμπουλα βρισκει την ευκαιρια να ριξει 2-3 να ξεθυμανει που τον γαμανε ολη μερα η γυναικα, το αφεντικο, ο γειτονας, η πεθερα, κλπ πρεπει να σταματησει
πρεπει καποια στιγμη και η τελευταια αφρικανικη δημοκρατια της ευρωπης που λεγεται ελλαδισταν να γινει πολιτισμενο κρατοσ
γαμιουνται οι ακροαριστεροι, γαμιουνται οι χρυσαυγιτες, γαμιουνται οι οργανωμενοι των γηπεδων, γαμιουνται τα ΚΝΑΤ, γαμιεται ο ρουβικωνας, γαμιουνται οι επαγγελματιες μπαχαλακηδες και οποιος αλλος πουστης αγραμματος ουγκανος βασιβουζουκος καφρος ταταρος σαλιαρης μαμελουκοσ εν ετει 2018 λυνει τις διαφορες του με μπουκες, λιντσαρισματα και μπαχαλα στους δρομουσ
Ποτε θα γινουμε ανθρωποι γαμω την αγανακτηση μου γαμω
στηριζω πουλι σε ολα εκτος απ τους μπαχαλακηδες.... :S

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Α γεια σου. Και για μενα ειναι ενα βασικο κριτηριο για να δω αν ο απεναντι μου ειναι σοβαρος ανθρωπος ή οχι, ωστε να δω αν αξιζει να συνομιλω μαζι του. Το τι ψηφισε στο δημοψηφισμα. Συμφωνουμε απολυτα. Ειναι αλανθαστο κριτηριο.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό. Αν το "ΟΧΙ", το μεταφράσεις ως ένα "μοχλό πίεσης" ως προς τους έξω, γιατί να θεωρηθείς ηλίθιος για την επιλογή σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ξερεις ομως κατι, "ομοφυλα" ζευγαρια δεν ειναι μονο οι Τζεισον Αντιγονηδες, ειναι και ανθρωποι οπως ο μακαριτης ο Χατζησαββας με τον συντροφο του, που ηταν ενας αξιοπρεπεστατος ανθρωπος. Ειναι και ο πρωθυπουργός (!) του Λουξεμβουργου. Ειναι και ο Ελτον Τζον που τον καλουν βασιλιαδες στους γαμους τους. Και τοσα αλλα παραδειγματα. Μπορεις να φανταστεις οτι η συμβιωση με εναν τετοιο ανθρωπο θα εκανε περισσοτερο κακο σε ενα παιδι σε σχεση με την ιδρυματοποιηση?Γιατι ταυτιζουμε τα ομοφυλα ζευγαρια με καποιες "κραγμενες" περιπτωσεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Στο δημοψήφισμα να υποθέσουμε δηλαδή ότι 38,69%
ήταν οι έξυπνοι, ενώ το 61,31 οι βλάκες;
δεν θα το εθετα στη βαση εξυπνοι και βλακες
μαλλον σοβαροι ανθρωποι απο τη μια και 3 πουλακια απο την αλλη
δηλαδη εγω αν εκανα συνεντευξη για προσληψη υπαλληλου και μου ελεγε ο αλλος οτι ψηφισε οχι στο δημοψηφισμα θα του ελεγα καλως θα σασ ειδοποιησουμε...
με την πρωτη καταλαβαινεις τι μυαλο κουβαλαει, τι αξιολογησεις κανει, ποσο μακρια βλεπει, ποσο ρουφαει αμασητο ο,τι του σερβιρει ο καθε καραγκιοζης κλπ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εν τω μεταξυ το εχετε καταλαβει οτι μιλαμε δεκα ανθρωποι και μας παρακολουθουν 140 περιπου?

Για κάντε το εικονα, να ειμαστε δεκα ατομα σε ενα τραπεζι και να μιλαμε και να εχουμε γυρω μας 140 ανθρωπους να παρακολουθουν.

Μην μου λετε μετα οτι δεν επηρεαζουμε καταστασεις σε αυτο το φορουμ.
αφου στο τελος παλι  στις Ελλεηνιδες θα καταληξει η κουβεντα τυπε :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom