Νέα

Αγορά υπολογιστή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.067
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Αυτό το νήμα μου θυμίζει τύπους που συζητάνε για αυτοκίνητα, συγκρίνουν τελικές, επιταχύνσεις ιπποδύναμη, βελτιώσεις, ζαντολάστιχα, εξατμίσεις, και στο τέλος τσακώνονται χωρίς λόγο.
Δεν ξέρω κατα πόσο παίζει ρόλο ποια είναι καλύτερη. Είναι λίγο σαν τις ομάδες. Μπορεί η ομάδα του καθενός να μην κερδίζει πάντα, αλλά για αυτόν θα είναι πάντα η καλύτερη.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.960
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
βλεπω τα amd fanboys που απο σταχτομπουτες εγιναν κακες μητριες, και γελαω με εμοτζις :2funny: απο την Intel pcara μου.

Ανεβασε επιδοσεις η amd λοιπον και μπραβο της, αλλα ανεβασε και τιμες. Και για να ερθει στα ισια η ιντελ εριξε λιγο τις δικες της, και η μαχη του vfm παραμενει. Σε δυνατο high end συστημα ναι, θα πας amd. Σε καθημερινο απλης χρησης desktop δεν εχει κανεις κανεναν σοβαρο λογο να μην παει σε intel.

Ορισμενοι συμπεριφερονται λες και ο μεσος χρηστης ειναι προγραμματιστης. Δεν ειναι. Και μαθετε να "διαβαζετε" benchmarks. Στο πουτσο μας αν ο επεξεργαστης που κανει 1000 ευρω της amd ειναι 5% καλυτερος απο τον αντιστοιχο επεξεργαστη της ιντελ στα ιδια λεφτα. Δεν αφορα αυτη η συγκριση τον μεσο χρηστη. Γιατι αν κατεβουμε στους απλους 6πυρηνους που ειναι υπεραρκετοι για gaming και οικιακη χρηση, η amd δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο. Ισως μερικα bugs σε drivers κτλ. :grin:
Στις καρτες γραφικων ας μην το συζητησουμε καν, θα κλαψει η amd το παιδι και το παιδι την amd
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom