Νέα

Αγορα tablet, βοηθεια και γνωμες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλησπερα μαγκες! Θα ηθελα την αποψη σας και τις προτασεις σας. Δεν ειχα ποτε tablet και εχω ψηθει να αγορασω ενα.
Θα ηθελα τις αποψεις σας πανω σε 2 που εχω σταμπαρει και τις προτασεις σας για κατι αλλο ισως. Σημαντικο η τιμη τους να μην ξεπερναει τα 250 max!
Εχω ηδη μπανισει  τα
LG G Pad 8.3
www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html]http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html[/url] και
Pipo M9 Pro
Ιδεες? Το Pipo φαινεται να ειναι αρκετα καλο αλλα τι σκατα εταιρια ειναι η Pipo? Ειναι αξιοπιστη?

Για μια φιλη ασχετη πηρα  πριν λιγες μερες το galaxy tab 3    8inch.    T310 219€  plaisio.
Τα εχει ολα νομιζω ,
Τα ios εχουν κατι, σου εκαναν κατι?

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, το πήρα κι εγώ για την ανιψιά μου, πάρα πολύ καλό και επώνυμο.

Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα κάτι που αν χαλούσε θα έπρεπε να το θάψω στην αυλή. Δεν θα έπαιρνα no name προϊόν που δεν έχει επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα, όσο καλό και φθηνό αν ήταν καθώς πάντα ένα μέρος της τιμής του προϊόντος είναι η κάλυψη εγγύησης αλλά και η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στα SP. Διαβάζω πολλούς που θα έπαιρναν το τάδε ή το δείνα γιατί είναι γαμάτο, πετάει κτλ κτλ.. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γι αυτό και πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο. 

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Google Nexus 7 (2013) 16GB κάτω από 200 ευρώ.
Τα 32GB κάτω από 250 ευρώ.
Κορυφαία οθόνη, καλός επεξεργαστής και μνήμη, άμεσες αναβαθμίσεις λογισμικού, βολικό μέγεθος (7 ίντσες).

Αυτό το έχει ο γιος μου (το 32αρι) πάνω από ένα χρόνο.
Είναι πάρα πολύ καλό και απροβλημάτιστο, παρόλο που ο πιτσιρικάς το έχει ΞΕΣΚΙΣΕΙ στη κυριολεξία.
Εχε το υπόψη σου πάντως.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτό το έχει ο γιος μου (το 32αρι) πάνω από ένα χρόνο.
Είναι πάρα πολύ καλό και απροβλημάτιστο, παρόλο που ο πιτσιρικάς το έχει ΞΕΣΚΙΣΕΙ στη κυριολεξία.
Εχε το υπόψη σου πάντως.

Επίσης πολύ καλό αλλά όσο κι αν ακούγεται περίεργο η ΜΙΑ ίντσα κάνει μεγάλη διαφορά.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Κάνα chromebook έχει κανείς να μας πεί τη γνώμη του?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ισχυουν ολα οσα ειπες!
παντως την μνημη του την γεμισα σχετικα γρηγοα!
ζεστενεται λιγο παραοανω οταν δουλευει πολυ! αλλα ειναι λογικο!
σε συνεχη χρηση δεν κρατα τοσο πολυ η μπαταρια του!
η οθοντη του πιανει δακτυλιες ευκολα!
ακριβο και σπανιο το slimport καλωδιο για το συνδεσεις με την tv!
μειονεκτημα αν παρεις την απλη wi-fi εκδοση χωρις τηλεφωνικη συνδεση!
ο ηχος του ειναι μετριος ακομα και με καλα ακουστικα! του λειπει ειδικα το μπασο!
δεν περνει καρτες επεκτασης τησ μνημης οποτε θα βαρεθεις το γραψε σβησεη
οταν διαβαζεις pdf/εγγραφα/περιοδικα ειναι λιγο μικρη η οθονη! το κουβαλας ανετα μαζι σου πάντως!
δεν το μετανειωσα που το αγορασα! αλλα δεν ειναι και το τελειο! για τα λεφτα του απολυτο vfm!
ακουγεται οτι θα ειναι το τελευταιο nexus 7 που θα βγαλει η google!

Google Nexus 7 (2013) 16GB κάτω από 200 ευρώ.
Τα 32GB κάτω από 250 ευρώ.
Κορυφαία οθόνη, καλός επεξεργαστής και μνήμη, άμεσες αναβαθμίσεις λογισμικού, βολικό μέγεθος (7 ίντσες).

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη το Pipo ειναι κινεζικθ μαλακια?!
Σαν ευχαριστω για τις απαντησεις σας μαγκες. Απλα θα ηθελα κατι με 8αρα οθονη, τα 7 μου φαινονται λιγα στο ματι!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αποκαλυπτήρια του iPad Air 2 και του iPad Mini 3 από την Apple

Στα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης της «ναυαρχίδας» της στα tablet, του iPad Air 2, καθώς και του iPad Mini 3, προχώρησε η Apple σε εκδήλωση στο Κουπερτίνο.
Τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του iPad Air 2 είναι το εξαιρετικά μικρό πάχος του (6,1 χιλιοστά) και ο αισθητήρας αναγνώρισης αποτυπωμάτων Touch ID. Επίσης διαθέτει για πρώτη φορά anti-reflective επικάλυψη στην οθόνη και επεξεργαστή Α8Χ- μία ταχύτερη έκδοση του επεξεργαστή των τελευταίων iPhones της εταιρείας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται μία οπίσθια κάμερα των οκτώ megapixel που μπορεί πλέον να καταγράψει slow-mo βίντεο στα 120 frames per second, ενώ η εμπρόσθια κάμερα αναβαθμίστηκε επίσης για να δέχεται περισσότερο φως και να λαμβάνει selfies σε γρήγορη διαδοχή. Η οθόνη του είναι των 9,7 ιντσών, ανάλυσης 2048x1536 και διαθέτει 2 GB RAM και συνεπεξεργαστή M8.  Επίσης διαθέτει ένα νέο είδος wi-fi chip που υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες, περιλαμβανομένων downloads μέχρι και 866 megabits per second. Η τιμή του ανέρχεται στα 499 δολάρια για την έκδοση των 16 GB (599 για τα 64 GB, 699 για τα 128).

ΗΠΑ: Παρουσιάστηκε το νέο iPad Air 2
Όσον αφορά στο iPad Mini 3, διαθέτει επίσης, όπως το μεγαλύτερο «αδελφάκι» του, τον αισθητήρα Touch ID. Ο επεξεργαστής του είναι ο Α7 και διαθέτει κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης σε σχέση με το iPad Air 2. Η τιμή του ξεκινά από τα 399 δολάρια (16 GB).
Η διάθεση των δύο συσκευών θα αρχίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ είναι δυνατές ήδη οι προπαραγγελίες. .
Η Apple επίσης παρουσίασε ένα νέο μοντέλο του all-in-one iMac της, το οποίο, όπως υποστηρίζει, διαθέτει τη μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη στην αγορά: 27 ίντσες, ανάλυση 5Κ-5210x2880 pixels. Το κόστος του βασικού μοντέλου ανέρχεται στα 2.499 δολάρια και ήδη διατίθεται προς πώληση. Ανακοινώθηκαν ακόμη μια βελτιωμένη έκδοση του Mac Mini, έναρξη της διάθεσης προς download του ΟS X Yosemite για τα Mac, καθώς και η κυκλοφορία της Version 8.1 του iOS τη Δευτέρα.
Πέρα από όσα επιδείχθηκαν και ειπώθηκαν στο event της Apple, ωστόσο, ιστοσελίδες του ειδικού Τύπου, όπως το TheVerge και το Techcrunch, επισημαίνουν ένα νέο στοιχείο του iPad Air 2 και του iPad Mini 3, το οποίο μπορεί να μην ανακοινώθηκε, αλλά αναφέρεται μεταξύ των χαρακτηριστικών του στη σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας: ο λόγος για την Apple Sim, η οποία «είναι προεγκατεστημένη στο iPad Air 2 (και το iPad Mini 3) με Wi-Fi+Cellular μοντέλα. Η Αpple SIM σας δίνει τη ευελιξία να επιλέξετε μεταξύ μιας ποικιλίας βραχυπρόθεσμων πακέτων/ προγραμμάτων από επιλεγμένους παρόχους στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία απευθείας στο iPad σας. Οπότε οπουδήποτε το χρειαστείτε, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας συμφέρει καλύτερα, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Και όταν ταξιδεύετε, μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα πρόγραμμα δεδομένων από έναν τοπικό φορέα για τη διάρκεια του ταξιδιού σας». 
Πρακτικά ο χρήστης μπορεί να μεταβαίνει από ένα δίκτυο σε άλλο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει SIM κάρτα ή να αγοράζει καινούρια- απλά επιλέγει νέο πάροχο μέσα από τα settings που εμφανίζονται στην οθόνη του. Προς το παρόν η νέα τεχνολογία λειτουργεί μόνο με μια σειρά παρόχων στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία (AT&T, Sprint, T-Mobile, EE), ωστόσο εκτιμάται ότι σύντομα θα βρει τον δρόμο της και στο iPhone.

Πηγή:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom