Νέα

Αγορά σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αβερκιος κανε παζάρι ασαλιωτο ..... :fuck2:
Και όπου πιάσεις !!!

Οι τιμές πέφτουν καθώς δεν υπάρχει ρευστο στην αγορά και μην ακούς οτι σου λένε
Αν σου ζητάει 100 εσυ θα προτείνεις 60-65...........
Ριξτο στην τρελή και μην υπολογίζεις Χριστό

Εκεί Θεσσαλονίκη οι τιμές είναι πολυ πιο χαμηλά απο Αθήνα  ;)

[size=10pt][size=10pt]Απλά κανε παζάρι .....[/size][/size]

Αυτό  :thumbsup:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.476
Πόντοι
7.095
φίλε Δημητρηςς μάλλον δεν έχεις ιδέα για τις τιμές στη Θεσσαλονίκη...σου το λέει ένας παθών

Επισκέπτης
Έγω θα πρότεινα να κάνεις υπομονή. Οι τιμές πέφτουν συνέχεια στα σπίτια απ'όσο ξέρω, πριν κάτι βδομάδες είχα διαβάσει για μια πτώση 8-10%.

Όπως είπε κ ένας φίλος πριν με 30.000Ε δεν σώνεσαι, οι περιοχές αυτές είναι οι πιο "αφρός".

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Έγω θα πρότεινα να κάνεις υπομονή. Οι τιμές πέφτουν συνέχεια στα σπίτια απ'όσο ξέρω, πριν κάτι βδομάδες είχα διαβάσει για μια πτώση 8-10%.

Όπως είπε κ ένας φίλος πριν με 30.000Ε δεν σώνεσαι, οι περιοχές αυτές είναι οι πιο "αφρός".

Δεν υπάρχει σάλιο λέμε στην αγορά. Τα 30000 ειναι καλό ποσο στο χέρι. Μτάξει δεν θα αγοράσει μεζονέτα αλλά έμα διαμέρισματάκι 20+ χρονών θε βρει.

Μάγκες, τελός εποχής, το ξαναπαμ, αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ωραίο site φίλε με πραγματικές ευκαιρίες να πούμε. :2funny:

Πώληση Κατοικίας, Κυψέλη

Νεόδμητο, γωνιακό οροφοδιαμέρισμα 4ου ορ., 100 τ.μ. στην Κυψέλη προς πώληση, 185.000€. 3 υ/δ, μπάνιο, WC, αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη, πάρκινγκ. Στην τιμή περιλαμβάνονται και οι παροχές. Εξαιρετικής κατασκευής.

185 χιλιαρικάκια στην Κυψέλη λες και μιλάμε για τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. :2funny:

Ξέχασε να προσθέσει ο τύπος στην αγγελία

"και άμα βρείτε Έλληνα σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων να μου τρυπήσετε τη μύτη".

:2funny:

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
δεν ειπα ποτε οτι έχει τρελές ευκαιρίες

απλά έχει εκατοντάδες μεσίτες καταχωρημένους και μπορεί κάποιος να πάρει μια ιδέα τι παίζει σε τιμές

απο εκει και πέρα όλα διαπραγματεύονται, εγώ το σπίτι που αγόρασα πέρσι το πήρα 30% κάτω απο την αρχική τιμή

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δεν ειπα ποτε οτι έχει τρελές ευκαιρίες

απλά έχει εκατοντάδες μεσίτες καταχωρημένους και μπορεί κάποιος να πάρει μια ιδέα τι παίζει σε τιμές

απο εκει και πέρα όλα διαπραγματεύονται, εγώ το σπίτι που αγόρασα πέρσι το πήρα 30% κάτω απο την αρχική τιμή

Ααααααααααα γειάσου αγόρι μου,  :knockinb: χωρις σάλιο

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εχει διαφορα στη θεσσ ανα περιοχη.πχ εαν ψαχνεις απο την ακτινα νεαπολης-κορδελιου εχει μεγαλη διαφορα ,μπορεις να βρεις φτηνο.εγω μια μερα βρηκα ενα στουντιο με 18 χιλ ευρω.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
εχει διαφορα στη θεσσ ανα περιοχη.πχ εαν ψαχνεις απο την ακτινα νεαπολης-κορδελιου εχει μεγαλη διαφορα ,μπορεις να βρεις φτηνο.εγω μια μερα βρηκα ενα στουντιο με 18 χιλ ευρω.
θελεις να το παρω να στεγασουμε τον ερωτα μας

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το ξερουμε ποσο με ηθελες,και το μεγαλο ερωτα σου.αλλα σε εχω φτυσει και το ξερεις. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom