Γεια σας παιδες,θα ηθελα να με πληροφορησει καποιος σχετικα με την αγορα σπιτιου στη Θεσσαλονικη.Θα μου πειτε βεβαια οτι σχετικο ειναι γιατι αλλο μενεμενη και αλλο καλαμαρια,για αυτο εξηγουμαι λιοπον.Θελω στην ανατολικη θεσσαλονικη ,περιοχη καλαμαριας ,νομαρχιας ,θερμης,πυλαιας,οχι πανοραματα και τετοια.Ξερετε ποσο παει το τετραγωνικο σε νεοδμητο και αν κατα την εκτιμηση σας υπαρχουν πολλα απουλητα νεοδμητα οποτε θα πεσουν και αλλο οι τιμες ή οχι;Επισης σε μεταχειρισμενο πχ 10ετιας ,20ετιας,30ετιας στις παραπανω περιοχες ποσο πανε τα σπιτια;και γενικως αμα ειναι καποιος του χωρου να μου πει τις τασεις της αγορας.Σας ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά σπιτιού στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Διαμερισμα θες να παρει ή μπουρδελο ?
Η λεξη σπιτι σε αυτο το φορουμ ειναι ολιγον ... παραξηγησημη
Καθόλου παρεξηγίσιμη δεν είναι, και γιατί να είναι άλλωστε παρεηγίσημη η λέξη μπουρδέλο, μέσα στο φόρουμ δεν σε καταλαβαίνω jo.
Πάντως θα είναι λίγο τολμηρό και πρωτότυπο η αγορά σπιτιού στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Οι παλαιότεροι θυμούνατι κάτι ανάλογο.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καθόλου παρεξηγίσιμη δεν είναι, και γιατί να είναι άλλωστε παρεηγίσημη η λέξη μπουρδέλο, μέσα στο φόρουμ δεν σε καταλαβαίνω jo.
Πάντως θα είναι λίγο τολμηρό και πρωτότυπο η αγορά σπιτιού στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Οι παλαιότεροι θυμούνατι κάτι ανάλογο.
Οχι η μελη μπουρδελο μια χαρα ειναι .. το διαμερισμα ειναι παρεξηγησιμο
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
αληθεια τα σπιτια/οικοπεδα ειναι φθηνοτερα στη θεσνικη απο οτι στην αθηνα?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Οχι η μελη μπουρδελο μια χαρα ειναι .. το διαμερισμα ειναι παρεξηγησιμο
Ρε βρε αυτό εννοούσα και εγώ, μπουρδέλο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν θα πιάσει.
Γεια σας παιδες,θα ηθελα να με πληροφορησει καποιος σχετικα με την αγορα σπιτιου στη Θεσσαλονικη.Θα μου πειτε βεβαια οτι σχετικο ειναι γιατι αλλο μενεμενη και αλλο καλαμαρια,για αυτο εξηγουμαι λιοπον.Θελω στην ανατολικη θεσσαλονικη ,περιοχη καλαμαριας ,νομαρχιας ,θερμης,πυλαιας,οχι πανοραματα και τετοια.Ξερετε ποσο παει το τετραγωνικο σε νεοδμητο και αν κατα την εκτιμηση σας υπαρχουν πολλα απουλητα νεοδμητα οποτε θα πεσουν και αλλο οι τιμες ή οχι;Επισης σε μεταχειρισμενο πχ 10ετιας ,20ετιας,30ετιας στις παραπανω περιοχες ποσο πανε τα σπιτια;και γενικως αμα ειναι καποιος του χωρου να μου πει τις τασεις της αγορας.Σας ευχαριστω
να και ενας Ελληνας που εν ετη 2011 αγοραζει cash σπιτι :o :o :o :o
και οχι σε τιποτα ευοσμους μενεμενες τουμπες συκιες κτλ
αλλα πανοραμα και πανω
εσενα φιλαρακι πρεπει να σε βγαλουν στο δελτιο του alter σαν ειδος προς εξαφανιση
προσκυνω
Αν μπορεις να βγαλεις αδεια διοτι απ'οσο γνωριζω ειναι ακατορθωτο τοτε καλως.
Αν οχι τοτε ψαξε μια επιλογη κοντα στα αλλα σπιτια της περιοχης (δεν ξερω πως την λενε).
Να φερεις και κανενα γιαγιονι τυπε! Ολο μικρες μαζευτηκαν πανω!
Διαμερισμα κανονικο θελω και τιποτε αλλο και ο λογος ειναι οτι πηρα μεταθεση (εκπαιδευτικοσ γαρ) για θεσσαλονικη και λεω αντι να δινω 300 και 400 για το νοικι να παρω ενα μικρο δανειο περι 30000 και τα υπολοιπα εχω κατι οικονομιες.Αν νομιζατε οτι θα ανοιξει νεο σπιτι στην ανατολικη θεσσαλονικη λυπαμια που σας απογοητευσα
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
Αβερκιος κανε παζάρι ασαλιωτο .....
Και όπου πιάσεις !!!
Οι τιμές πέφτουν καθώς δεν υπάρχει ρευστο στην αγορά και μην ακούς οτι σου λένε
Αν σου ζητάει 100 εσυ θα προτείνεις 60-65...........
Ριξτο στην τρελή και μην υπολογίζεις Χριστό
Εκεί Θεσσαλονίκη οι τιμές είναι πολυ πιο χαμηλά απο Αθήνα ;)
Απλά κανε παζάρι .....
Και όπου πιάσεις !!!
Οι τιμές πέφτουν καθώς δεν υπάρχει ρευστο στην αγορά και μην ακούς οτι σου λένε
Αν σου ζητάει 100 εσυ θα προτείνεις 60-65...........
Ριξτο στην τρελή και μην υπολογίζεις Χριστό
Εκεί Θεσσαλονίκη οι τιμές είναι πολυ πιο χαμηλά απο Αθήνα ;)
Απλά κανε παζάρι .....
Επισκέπτης
Διαμερισμα κανονικο θελω και τιποτε αλλο και ο λογος ειναι οτι πηρα μεταθεση (εκπαιδευτικοσ γαρ) για θεσσαλονικη και λεω αντι να δινω 300 και 400 για το νοικι να παρω ενα μικρο δανειο περι 30000 και τα υπολοιπα εχω κατι οικονομιες.Αν νομιζατε οτι θα ανοιξει νεο σπιτι στην ανατολικη θεσσαλονικη λυπαμια που σας απογοητευσα
30000 δανειο? ποσα χρηματα διαθετεις ρε φιλε
στις περιοχες που θελεις για γκαρσονιερες γυρω στα 50 με 55 τετραγωνικα
χρειαζεσαι 85000 το λιγοτερο.
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
Τέτοια εποχή είναι παρά πολλά αυτά που λες για 50-55 τετραγωνικά30000 δανειο? ποσα χρηματα διαθετεις ρε φιλε
στις περιοχες που θελεις για γκαρσονιερες γυρω στα 50 με 55 τετραγωνικα
χρειαζεσαι 85000 το λιγοτερο.
Σε δυο έτη θα τα χαρίζουν για να τα ξεφορτωθουν.....
Άλλωστε δεν έχει καμια σημασία το πόσο παει αλλα το τι δίνουμε στο χέρι......
Επισκέπτης
Τέτοια εποχή είναι παρά πολλά αυτά που λες για 50-55 τετραγωνικά
Σε δυο έτη θα χαρίζουν για να τα ξεφορτωθουν.....
κι΄ ομως αυτες εινε οι τιμες
ωραια ξεκινα να χαριζεις εσυ απο τωρα
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
εγώ δεν χαριζω μου χαρίζουν γιατί είμαι όμορφος.....κι΄ ομως αυτες εινε οι τιμες
ωραια ξεκινα να χαριζεις εσυ απο τωρα
Αλήθεια όλοι έχουν υποστεί μειώσεις σε όλους τους οικονομικους τομείς απο 30-70%
κι εσυ πιστεύεις οτι υπάρχουν δυνατότητες αγοράς στις υπάρχοντες τιμές ?
Επισκέπτης
εγω πιστευω πως αυτες εινε καλες τιμες και λογικεςεγώ δεν χαριζω μου χαρίζουν γιατί είμαι όμορφος.....
Αλήθεια όλοι έχουν υποστεί μειώσεις σε όλους τους οικονομικους τομείς απο 30-70%
κι εσυ πιστεύεις οτι υπάρχουν δυνατότητες αγοράς στις υπάρχοντες τιμές ?
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
σεβαστή η άποψη σουεγω πιστευω πως αυτες εινε καλες τιμες και λογικες
Η αγορά όμως τι λέει ?