Νέα

Αγορά ψηφιακής βιντεοκάμερας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Απορρίπτεται λόγω:

Σταθεροποιητής εικόνας: Ηλεκτρονικό

Ποιότητας ταινίας: HD: FH (1920x1080i, 16Mbps)  -->  χαμηλό rate

Φωτογραφία: μέγεθος: 640 x 480  --> αστείο

Επίσης τί φακό έχει?
Γράφει σε memory stick που είναι αρκετά πιο ακριβή από την απλή SDHC

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειχα ξεκινησει το θεμα πριν πολυ καιρο αλλα τελικα αποφασισα οτι δεν αξιζε η αγορα μιας πραγματικης HD , τουλαχιστον για την χρηση που εγω θελω. εχω εδω και ενα χρονο περιπου αυτη , την ειχα παρει απο Pixmania 450 ευρω και κανω μια χαρα τη δουλεια μου. βιντεο , φωτο , καθολου κουνημα , καλο μικροφωνο .υπερ ευχαριστημενος.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
εγω ειχα ξεκινησει το θεμα πριν πολυ καιρο αλλα τελικα αποφασισα οτι δεν αξιζε η αγορα μιας πραγματικης HD , τουλαχιστον για την χρηση που εγω θελω. εχω εδω και ενα χρονο περιπου αυτη , την ειχα παρει απο Pixmania 450 ευρω και κανω μια χαρα τη δουλεια μου. βιντεο , φωτο , καθολου κουνημα , καλο μικροφωνο .υπερ ευχαριστημενος.

Δηλαδή αντί για 200 ευρώ που ήσουν διατεθημένος να δώσεις τελικά έσκασες 830 ευρώ;;Αν πλήρωσες 830 για αυτή έκανες βλακεία γιατί με 830 έπαιρνες full hd και με σκληρό.

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

το πρωτο ποστ λεει οτι διαθετω 500-600 ευρω και ειναι πριν απο κανενα χρονο. το παραπανω ποστ λεει ξεκαθαρα οτι την πηρα 450 ευρω.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
απλα το λινκ που εχεις βαλει δινει ως τιμη τα 830

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αμα βαλεις καρτα γραφικων που κανει ολη τη δουλεια αυτη, γινετε και με 3χρονο υπολογιστη.
Και προσεξτε τι καμερα με σκληρο δισκο αγοραζετε, γιατι η συμπιεση που προσφερουν μερικες ειναι για τον πουτσο, οποτε και παλι ψευτοHD παιρνετε.

Εδώ ξάδερφός μου που έχει Pentium 4 και κάρτα 128 ΜΒ κάνει μια χαρά ρε συ επεξεργασία video HD.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
χαιρετισμους σε ολους. εχω ενα προβλημα με web camera microsoft LifeCam Cinema. ξαφνικα η εικονα της εχει μια εντονη κοκκινη αποχρωση. καμμια βοηθεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom