Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Θα ηθελα την γνωμη σας για το ποια απο τα παραπανω μοντελα να διαλεξω...κυριως για την πολη αλλα και για κανενα ταξιδακι που και που...ευχαριστω
την εχεις παθει ?θα στο κλεψουν φιλε κριμα ειναι
θα μπαινει σε γκαραζ φιλε μου,εννοειται δεν θα το αφηνω εξω ;)θα στο κλεψουν φιλε κριμα ειναι
κανα vstrom κοιτα 650θα μπαινει σε γκαραζ φιλε μου,εννοειται δεν θα το αφηνω εξω ;)
νομιζω υστερει λιγο εμφανησιακα φιλε μου...γιατι και αυτο μετραει...κανα vstrom κοιτα 650
δεν μας εχεις πει τι μοντελα κ ποσα λεφτα θες να δωσεις,για μενα παραμενει απ τα πιο αξιοπιστα σαν μοντελα κ απο εμφανιση κ απο ολανομιζω υστερει λιγο εμφανησιακα φιλε μου...γιατι και αυτο μετραει...
ναρκωτικα,τσιγαρα,ποτα,πουτανες,ξενυχτια,ζαρια,ποκερ,ιπποδρομος επιτρεπονται τυπε?Φίλε θα σε συμβούλευα μακριά από μηχανές
οτι προτεινει ο maximos να τον ακους γιατι γνωριζει αντικειμενικα απο μηχανεςΤαπεινη γνωμη, κινησου μεταξυ Triumph ή GS 800.
σε τι υστερουν τα υπολοιπα δηλαδη,θα ηθελα την γνωμη σουΤαπεινη γνωμη, κινησου μεταξυ Triumph ή GS 800.
φιλε μην με κραξεις,αλλα ειμαι ασχετος αρκετα...μεχρι 10χιλιαρικα,για πολη και καμια βολτα εκτος Αθηνωνδεν μας εχεις πει τι μοντελα κ ποσα λεφτα θες να δωσεις,για μενα παραμενει απ τα πιο αξιοπιστα σαν μοντελα κ απο εμφανιση κ απο ολα
αμα εισαι ασχετος,καμια απ αυτες δεν σου κανει.φιλε μην με κραξεις,αλλα ειμαι ασχετος αρκετα...μεχρι 10χιλιαρικα,για πολη και καμια βολτα εκτος Αθηνων
ενα 50αρακι scooter του πατερα μου,με αυτο κυκλοφορω Αθηνα...αλλα μου αρεσουν οι μηχανες,θελω να παρω κατι καλο...αμα εισαι ασχετος,καμια απ αυτες δεν σου κανει.
τι εμπειρια εχεις ρε τυπε εκτος απο ποδηλατο?
ξεχνατο.ενα 50αρακι scooter του πατερα μου,με αυτο κυκλοφορω Αθηνα...αλλα μου αρεσουν οι μηχανες,θελω να παρω κατι καλο...
Ξεκινά με σκούτερφιλε μην με κραξεις,αλλα ειμαι ασχετος αρκετα...μεχρι 10χιλιαρικα,για πολη και καμια βολτα εκτος Αθηνων