Νέα

Aγορά Κλιματιστικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σλόγκαν για διαφήμιση:

''Όταν οι άλλοι δροσίζονται με το κλιματιστικό μας (χ μάρκα) η βέλβυ σκάει,αγόρασε κ συ για να μην καταντήσεις βέλβυ'' :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε άλλο ένα τέτοιο και δεν παίρνω κλιματιστικό, πάγωσα ήδη.

φανταζομαι αυριο την βελβυ να σκαει μια 300αρα ολο χαρα κ τελικα να παιρνει μια μαλακια που βουιζει κ βγαζει ζεστο αερα με μυρωδια καμμενης πλαστικιλας

κ μετα αγκαλια με την γατα της οπως ο κακος στον αστυνομο σαινη να μπαινει εδω κ να κραζει

Γαμιέσαι πατόκορφα. :birdman:

Η γάτα διακοπάρει, εγώ καίγομαι.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άντε άλλο ένα τέτοιο και δεν παίρνω κλιματιστικό, πάγωσα ήδη.

Γαμιέσαι πατόκορφα. :birdman:

Η γάτα διακοπάρει, εγώ καίγομαι.

Διαβασα την πρωτη σελιδα...Ειδα ποτε ανοιχτηκε το θεμα....

Τελικα εισαι ΠΟΛΥ αναβλητικη.....

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαβασα την πρωτη σελιδα...Ειδα ποτε ανοιχτηκε το θεμα....

Τελικα εισαι ΠΟΛΥ αναβλητικη.....

Εγώ? Άντε καλέ! Αν δεν προκύπτει πρόβλημα άμεσο, είμαι σε φάση, ναιιι μωρέ, έχει ο θεός χαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ? Άντε καλέ! Αν δεν προκύπτει πρόβλημα άμεσο, είμαι σε φάση, ναιιι μωρέ, έχει ο θεός χαχα
Που να πίστευες κιόλας...θα περίμενες να σου πέσει κανένα κλιματιστικό από τον ουρανό σαν την φάση με τα ψωμιά.... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Έχεις βάλει σκοπό να μου κάνεις οικονομία ε? :cheesy:
πέρα απ'την πλάκα κάνεις μεγάλη μαλακία που δεν έχεις πάρει μέχρι τώρα, όταν το πάρεις θα χτυπάς το κεφάλι σου για την τσάμπα ταλαιπωρία που έτρωγες όλον αυτόν τον καιρό, η συμβουλή μου είναι να το πάρεις αύριο κιόλας και να μην σκεφτείς πόσο ρεύμα θα πληρώσεις δεν έχει καμία σχέση μ'αυτό που φαντάζεσαι και στην τελική αν κάψεις 60 ευρώ παραπάνω τον μήνα στ'αρχίδια σο αφού θαι κοιμάσαι σαν άνθρωπος τα βράδια :rockon:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πέρα απ'την πλάκα κάνεις μεγάλη μαλακία που δεν έχεις πάρει μέχρι τώρα, όταν το πάρεις θα χτυπάς το κεφάλι σου για την τσάμπα ταλαιπωρία που έτρωγες όλον αυτόν τον καιρό, η συμβουλή μου είναι να το πάρεις αύριο κιόλας και να μην σκεφτείς πόσο ρεύμα θα πληρώσεις δεν έχει καμία σχέση μ'αυτό που φαντάζεσαι και στην τελική αν κάψεις 60 ευρώ παραπάνω τον μήνα στ'αρχίδια σο αφού θαι κοιμάσαι σαν άνθρωπος τα βράδια :rockon:

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, δεν φαντάζεσαι πόσο αποπνικτικά είναι εδώ πέρα.
Αύριο πάω, ντάξει η φουνάι είναι γνωστή μάρκα. Θα δείξει κιόλας.
Πραγματικά προτιμώ να μην πάω καν διακοπές αν είναι να πάρω κλιματιστικό, δεν αντέχω άλλο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μιας και πας αύριο,δεν θέλω να σε βάλω σε έξοδα αλλά πήρες αποκωδικοποιητή mpeg4 για την tv σου ? :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αντε και του χρονου τετοιες μερες παλι τα ιδια.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παντως οποιος εχει φραγκα και θελει καλο aircon mitsubishi heavy the best σκυλιά  :rockon:  δεν καταλαβαίνουν μια.3 έχουμε στο σπίτι τα 2 σχετικά καινούργια και 1 15ετιας αψογα..

kostas2012

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
1
Πόντοι
0
αν διαθετεις κατω απο 300 ευρω και θελεις να καιει και λιγο παιρνεις το 9 αρι το νακασι(κορεατικο)
αν διαθετεις λιγο πανω απο 300 παρε τογιοτομι
η τοποθετηση 70 ευρω περιπου
αυτα!!
10 χρονια φουρναρης !!!

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν διαθετεις κατω απο 300 ευρω και θελεις να καιει και λιγο παιρνεις το 9 αρι το νακασι(κορεατικο)
αν διαθετεις λιγο πανω απο 300 παρε τογιοτομι
η τοποθετηση 70 ευρω περιπου
αυτα!!
10 χρονια φουρναρης !!!

Μην απαντάς στο πρώτο ποστ, είναι πολύ παλιό! :cheesy:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
velvy μη σε παρασερνουν  με κλιματιστικα κ νεοφερμενα ειδη πολυτελειας  :think: ... κ ο σκρουτζ μακ ντακ εκανε τη δουλεια του οικονομικα

a.aaa-Cool-Air-Conditioner.jpg

URL]]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
χμ. ειν το πρωτο μου θεμα, ειμαι και νεο μελος, μη με αποπαρετε  :rolleyes:  :idiot:

θελω να αγορασω αιρ κοντιστιον για το σπιτι, αλλα πρεεεεπει να γινει σημερα που εχω χρονο, αλλιως η γατα μου θα παθει θερμοπληξια μεσα στο καμινι που ζω  :S

δεν εχω ιδεα τι παιζει. θελω απλα  να ειναι μικρο, στα 9000BTU, οικομικουλι αν και θα τα πληρωσει ο ιδιοκτητης στο μελλον, αλλα τωρα τα δινω εγω και δεεεεν  :-

πού να παω? σε ποια αλυσιδα? θελω κι εγκατασταση, μην ψαχνω μετα και ψυκτικους ή οτι σκατα ειναι αυτοι.

ελεγα να παω στον Κωτσοβολο που ειναι κοντα μου, αλλα εχει μονο αυτο
www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=101871]http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=101871[/url]
που ειναι στα λεφτα που ζηταω (συν την εγκατασταση) αλλα δεν ειναι καν φιλικο προς το περιβαλλον  :-

πού να παω? οτι ξερετε πλιιιιζ πειτε το.
διορια μεχρι τις 3:helpplea: :helpplea: :helpplea:
καλα μωρη βαλβιδα που το εκρυβες αυτο το θεικο θεμα  :2funny:
κορυφαια τα υπογραμισμενα  :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
To δεύτερο γαμάει :rockon:

Ένα τι?
Πες περισσότερα, μη βαριέσαι.  :s&m_3:
καλα ρε ακομα να το παρεις διορια ειχαμε μεχρι της 3 πριν απο 2 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:
midea καρδια μου κλιματιστικο με 170 ευρω αν δεν κανω λαθος  :grin:
βασικα ενας φιλος αγορασε ενα lg inverter με δωρεαν τοποθετηση 350ευρω νομιζω αυτη ειναι ευκαιρια και οικονομικο στο ρευμα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom