redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλησπερα ποιο μου προτεινετε απο τα παρακατω κινητα...ποιο ειναι το καλυτερο απο τα παρακατω με σειρα ?
λεω να παρω αυτο αξιζει λετε?
αξιζει η τιμη του για τα χαρακτηριστικα που εχει?Αυτο το εχω σταμπαρει και εγω.
με κατω απο 160-150 τι εχεις να προτινεις?το μοτορολα η το xperia το μινι η καποιο αλλο?τι νομιζετε?Θα σου πρότεινα το Χ5 που έχεις κι εσύ πάνω και με ένα 50 αρι παραπάνω το sony xperia neo v στα 200.Εγώ έχω το xperia arc s που είναι και γαμώ τα τηλ. αλλά είναι στα 270 αν ενδιαφέρεσαι...
το xperia το μινι καλο δεν ειναι για τα χαρακτηριστικα του?
και εγω το εχω ακουσει..οπως ενα αλλο προβλημα που εχει με την αναβαθμιση...και κολλαει γαμησεταΤο εχω σταμπαρςει και αυτο αλλα ολοι λενε οτι το xperia εχει προβλημα με την μπαταρια του. Αδειαζει γρηγορα. Βεβαια αυτο ειναι γενικο προβλημα των smartphones...
και εγω το εχω ακουσει..οπως ενα αλλο προβλημα που εχει με την αναβαθμιση...και κολλαει γαμησετα
Το εχω σταμπαρςει και αυτο αλλα ολοι λενε οτι το xperia εχει προβλημα με την μπαταρια του. Αδειαζει γρηγορα. Βεβαια αυτο ειναι γενικο προβλημα των smartphones...
μην κανετε καμια μαλακια και το παρετε . το πηρα εγω και την πατησα ασχημα .. 180ε το πηρα απο wind , σονυ εριξον το πορτακαλι χπερια , η μπαταρια τελειωνει μεσα σε λιγες ωρες , ολη την ωρα το φορτιζω , απο φωτογραφιες για το πεο , για να βγαλεις φωτογραφια πρεπει να κατσεις να ασχοληθεις με τις ωρες , γενικα αυτα τα κινητα ειναι για μικρες ηλικιες .
θα παω αυριο να το δωσω 50ε σε ενα καταστημα που αγοραζει μεταχειρισμενα .. να φανταστεις 2 μηνες το χω και χω αγανακτησει με την παπαρια αυτη ..
μακρια ..