Νέα

Αγορά κινητού τηλεφωνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Φαίνεται καλό τηλεφωνάκι για τα λεφτά του και μάλιστα έχει και μπροστινή κάμερα.Βέβαια επειδή όλοι τα ξέρουν όλα θα σου πουν μερικοί : Και γιατί δεν παίρνεις το τάδε με Χ λεφτά παραπάνω? Και "μην το πάρεις" κλπ.Πάντα θα ακούσεις κάτι αρνητικό επειδή κάποιος άλλος έχει πάρει κάτι αλλο.Το γουστάρεις?Πάρτο και ευχαριστήσου το!Με γεια!

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Εχει παντως καλα χαρακτηριστικα και συμπαθητικη τιμη. Αν το παρεις πρωτος πες μου :P

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Θα σου πρότεινα το Χ5 που έχεις κι εσύ πάνω και με ένα 50 αρι παραπάνω το sony xperia neo v στα 200.Εγώ έχω το xperia arc s που είναι και γαμώ τα τηλ. αλλά είναι στα 270 αν ενδιαφέρεσαι...

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θα σου πρότεινα το Χ5 που έχεις κι εσύ πάνω και με ένα 50 αρι παραπάνω το sony xperia neo v στα 200.Εγώ έχω το xperia arc s που είναι και γαμώ τα τηλ. αλλά είναι στα 270 αν ενδιαφέρεσαι...
με κατω απο 160-150 τι εχεις να προτινεις?το μοτορολα η το xperia το μινι η καποιο αλλο?τι νομιζετε?

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
το xperia το μινι καλο δεν ειναι για τα χαρακτηριστικα του?

Το εχω σταμπαρςει και αυτο αλλα ολοι λενε οτι το xperia εχει προβλημα με την μπαταρια του. Αδειαζει γρηγορα. Βεβαια αυτο ειναι γενικο προβλημα των smartphones...

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το εχω σταμπαρςει και αυτο αλλα ολοι λενε οτι το xperia εχει προβλημα με την μπαταρια του. Αδειαζει γρηγορα. Βεβαια αυτο ειναι γενικο προβλημα των smartphones...
και εγω το εχω ακουσει..οπως ενα αλλο προβλημα που εχει με την αναβαθμιση...και κολλαει γαμησετα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
εξαρτάται από το τι χρήση θέλεις να κάνεις... η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ σημαντική για μένα

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Απο αυτα που εχεις βαλει το καλυτερο ειναι το neo V

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
και εγω το εχω ακουσει..οπως ενα αλλο προβλημα που εχει με την αναβαθμιση...και κολλαει γαμησετα

Δεν ξερω κατα ποσο τα ψαχνεις αυτα αλλα οτι και αν παρεις ειμαι της αποψης αστο οπως ειναι. ενοω αν εισαι ικανοποιημενος ετσι οπως λειτουργει μην την ψαχνεις με αναβαθμισεις σε software γιατι ισως χειροτερεψει.

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Sony Ericsson Live with Walkman Sony Ericsson xperia neo v or xperia mini?

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

μην κανετε καμια μαλακια και το παρετε . το πηρα εγω και την πατησα ασχημα .. 180ε το πηρα απο wind , σονυ εριξον το πορτακαλι χπερια , η μπαταρια τελειωνει μεσα σε λιγες ωρες  , ολη την ωρα το φορτιζω , απο φωτογραφιες για το πεο , για να βγαλεις φωτογραφια πρεπει να κατσεις να ασχοληθεις με τις ωρες , γενικα αυτα τα κινητα ειναι για μικρες ηλικιες .

θα παω αυριο να το δωσω 50ε σε ενα καταστημα που αγοραζει μεταχειρισμενα .. να φανταστεις 2 μηνες το χω και χω αγανακτησει με την παπαρια αυτη ..

μακρια ..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
μια χαρα ειναι το μινι και οι φωτογραφιες ωραιες που τραβαει...οσον αφορα την μπαταρια,ολα τα σμαρτφον ξεφορτιζονται γρηγορα ει αλλιως

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Το μινι ειναι μια χαρα για τα λευτα του.Ο μονος λογος που δεν θα το επερνα ειναι οτι ειναι πολυ μικρο.
Κατα τα αλλα προτεινω galaxy ace σχετικα φτηνο και με πολλα +

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
μην κανετε καμια μαλακια και το παρετε . το πηρα εγω και την πατησα ασχημα .. 180ε το πηρα απο wind , σονυ εριξον το πορτακαλι χπερια , η μπαταρια τελειωνει μεσα σε λιγες ωρες  , ολη την ωρα το φορτιζω , απο φωτογραφιες για το πεο , για να βγαλεις φωτογραφια πρεπει να κατσεις να ασχοληθεις με τις ωρες , γενικα αυτα τα κινητα ειναι για μικρες ηλικιες .

θα παω αυριο να το δωσω 50ε σε ενα καταστημα που αγοραζει μεταχειρισμενα .. να φανταστεις 2 μηνες το χω και χω αγανακτησει με την παπαρια αυτη ..

μακρια ..

Εγω παντως το δικο μου smartphone το πουλησα σε ενα μαγαζι προς Ομονοια εκει που εχει 2-3 μαζεμενα κατηφοριζοντας την Παν/μου λιγο πριν την Θεμιστοκλεους και μου το πηραν 150 ευρω (απο 300 που ειχε) παρ'ολο που το ειχα μισο χρονο και. ΠΑντως το xperia που το δοκιμασα σε ενα μαγαζι φωτος βγαζει ευκολα αλλα ολοι λενε αυτο που λες και εσυ περι μπαταριας...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom