You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά καρέκλας gaming η γραφείου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Οντως έτσι είναι , αυτό μου ειπε και ο πωλητης , πηγα στο μαγαζι που ελεγα που ειναι κοντά μου και δοκιμασα 2-3 , θα πάω και σε αυτά που λες να δοκιμάσω.Αδερφε,κανε μια βολτα,praktiker,Ikea,jysk και δες ολες τις καρεκλες τους,τις εχουν ανοιχτες.Αν δεν δοκιμασεις εσυ ο ιδιος,οτι κ να σου πουμε εμεις ειναι αδιαφορο,αφου καθε σωματοτυπος εχει αλλες αναγκες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Εγω ψάχνω καρέκλα σαν αυτές στις έδρες των καθηγητών στο σχολειο. Είναι ταυτοχρονα μαλακές με μαλακο σφουγγαρι μέσα. Σε ορθή γωνία οπότε δεν υποφέρει η μέση. Και απιστευτα γερες με χοντρό διασταυρουμενο μεταλλικό σκελετό. Πρέπει να είναι και φτηνές γιατί δεν είναι ντιζαηνατες ούτε επώνυμες και είναι μεγάλης παραγωγής. Ξέρει κανένας που πουλανε τέτοιες στην Θεσσαλονίκη;
Συνημμένα
Δεν ξέρω αν έχει αυτην που ψάχνεις , αλλά αν θες δες στην οδο λαγκαδα έχω δει ενα καρεκλαδικο , και αν δεν κανω λαθος είναι αυτό εδω ίσως έχουν τίποτα παρόμοιο.Εγω ψάχνω καρέκλα σαν αυτές στις έδρες των καθηγητών στο σχολειο. Είναι ταυτοχρονα μαλακές με μαλακο σφουγγαρι μέσα. Σε ορθή γωνία οπότε δεν υποφέρει η μέση. Και απιστευτα γερες με χοντρό διασταυρουμενο μεταλλικό σκελετό. Πρέπει να είναι και φτηνές γιατί δεν είναι ντιζαηνατες ούτε επώνυμες και είναι μεγάλης παραγωγής. Ξέρει κανένας που πουλανε τέτοιες στην Θεσσαλονίκη;
christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.277
- Πόντοι
- 486
Φίλε Savvas, ήμουν στο ίδιο ψαξιμο με εσένα για παρόμοιους λόγους. Γενικά είμαι της άποψης ότι αν περνάς αρκετές ώρες πάνω σε μια καρέκλα, για λόγους υγείας κυρίως, δεν χωράνε τσιγκουνιες...
Τέλος πάντων επειδή δεν ήθελα να αγοράσω καθαρά gaming καρέκλα, κατέληξα στην δερμάτινη Markus στα IKEA 199€.
Και αισθητικά και ανατομικά κλπ την θεωρώ μια top επιλογή.
Καλή συνέχεια
Συμφωνώ και επαυξάνω. Έχω την ίδια 1 χρόνο και πραγματικά είναι σαν να κοιμάμαι επάνω της. Έψαχνα για αρκετούς μήνες και επέλεξα την Markus των ΙΚΕΑ.
Το μυστικό στις καρέκλες γραφείου θα πρέπει να έχουν υψηλή πλάτη που να πιάνουν οπωσδήποτε το κεφάλι ώστε να μην χαλαρώνει μόνο η μέση και ο πισινός
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Εδω εισαι τυπε :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.myturnforus.com/wp-content/uploads/2017/11/OldChair-Best.jpg[/img[/URL]]
Τα μελη του μπου τετοιες χρησιμοποιουν και μπορει να καθονται ωρες χωρις να πιαστουν παιζοντας χαρτια, ταβλι, η πινοντας τον φραπε τους παιζοντας το κομπολοι τους ... ποτε και κανεις δεν παραπονεθηκε για την μεση του η πιασιματα και αλλα τετοια :S :S :S
[QUOTE="nik1410, post: 9232972, member: 174003"]
Εγω ψάχνω καρέκλα σαν αυτές στις έδρες των καθηγητών στο σχολειο. Ξέρει κανένας που πουλανε τέτοιες στην Θεσσαλονίκη;
[/quote]
Τυπε καθηγητης εισαι(λες)(εκτος απο τραβελογαμημενος??:2funny: δεν το λεω εγω ... κοσμος) και δεν ξερεις την ακρη ? πανε μετα απο μια καταληψη και παρε μια η και σκετο σκελετο και δωστην σε κανα ταπετσιερη να στην φτιαξει :jerking:
https://[URL unfurl="true"]www.myturnforus.com/wp-content/uploads/2017/11/OldChair-Best.jpg[/img[/URL]]
Τα μελη του μπου τετοιες χρησιμοποιουν και μπορει να καθονται ωρες χωρις να πιαστουν παιζοντας χαρτια, ταβλι, η πινοντας τον φραπε τους παιζοντας το κομπολοι τους ... ποτε και κανεις δεν παραπονεθηκε για την μεση του η πιασιματα και αλλα τετοια :S :S :S
[QUOTE="nik1410, post: 9232972, member: 174003"]
Εγω ψάχνω καρέκλα σαν αυτές στις έδρες των καθηγητών στο σχολειο. Ξέρει κανένας που πουλανε τέτοιες στην Θεσσαλονίκη;
[/quote]
Τυπε καθηγητης εισαι(λες)(εκτος απο τραβελογαμημενος??:2funny: δεν το λεω εγω ... κοσμος) και δεν ξερεις την ακρη ? πανε μετα απο μια καταληψη και παρε μια η και σκετο σκελετο και δωστην σε κανα ταπετσιερη να στην φτιαξει :jerking:
κατι κολλησε στην παραθεση,,,αδερφε εδω εισαι αν πας πανω απο 200 και την παραγγελνεις και βαση σωματοτυπου
Οπως λεω και στον τιτλο , επειδη η καρέκλα μου ειναι παλιά και έχω και καποιους πόνους στην μέση σκέφτομαι για καινουργια καρέκλα που θα την χρησιμοποιω για να κάθομαι στον υπολογιστη , έχω κάνει ηδη μια αναζητηση στο ίντερνετ και βρηκα και μια προσφορά σε μια ακριβη καρέκλα ... φυσικα αυτη ξεφεύγει λίγο απο αυτά που σκεφτόμουν να δωσω για καρέκλα αλλα αν αξιζει σαν καρέκλα και ειναι και πραγματικη η έκπτωση ... δεν ξέρω μου φαινεται πολυ μεγάλη η εκπτωση και κατι τετοιες μεγάλες εκπτωσεις ειναι να τις φοβάσαι και λίγο
Η καρέκλα που λεω ειναι αυτη εδω
Και εδω την εχει ο κωτσοβολος σε εκπτωση , που νομίζω οτι ισχύει μέχρι αυριο .. είναι προσφορά φυλλαδίου μάλλον κάτι τέτοιο.
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
επειδη η καρέκλα μου ειναι παλιά και έχω και καποιους πόνους στην μέση σκέφτομαι για καινουργια καρέκλα που θα την χρησιμοποιω για να κάθομαι στον υπολογιστη
διευθυντικη η υπαλλήλου ξερω γω πως τις κατηγοριοποιουν ... απλα να ειναι ανθεκτικη θα ήθελα και φυσικα ανατομικη για την μέση μου.
H καρέκλα είναι απίστευη (έχω αλλάξει αρκετές καρέκλες...), φαντάζομαι η SGS4 θα τα σπάει.
Από παιχνίδια πλέον μόνο λίγο λολ , αλλά γενικά τρώω αρκετές ώρες στο pc λίγο youtube , καμμία ταινία , λίγο το παρόν σάιτ , οπότε όσο καλύτερη η καρέκλα τόσο το καλύτερο ...
Τυποι οι λυση ειναι να σηκωνεστε και καπου καπου απ την καρεκλα! την σουπερ ντουπερ καρεκλα να εχετε με "τεχνολογια νασα" το λουμπαγκο θα το εχετε στο τσεπακι! η μεση δεν συγχωρει τετοια πραγματα μετα απο καποια ηλικια (30)... σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωπος που να βλεπει ταινια 2 ωρες και οχι τσοντα καθημενος σε μια τετοια θεση-σταση ? :S
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
κατι κολλησε στην παραθεση,,,αδερφε εδω εισαι αν πας πανω απο 200 και την παραγγελνεις και βαση σωματοτυπου
Αλλος μαλακας απο δω ... τυπε δεν μας ειπες και για το κουπονι σου (μπερδευτηκες) για να παρεις την μιζα σου
τραβα κανε καμια βουτια ρε σκουπιδι
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.008
- Πόντοι
- 24.596
τυπε ορους για να τρεφεσαι,παπιες για κατουρημα η καθετηρα καλυτερα βρηκες σε προσφορα η ακομη :S :S :SΑπό παιχνίδια πλέον μόνο λίγο λολ , αλλά γενικά τρώω αρκετές ώρες στο pc λίγο youtube , καμμία ταινία , λίγο το παρόν σάιτ , οπότε όσο καλύτερη η καρέκλα τόσο το καλύτερο ... Για μπάτζετ σκεφτόμουν μέχρι 150 ευρώ αρχικά , απλά μου φάνηκε καλή η πιο πάνω προσφορά που όμως ξεφεύγει αρκετα από το μπάτζετ.
Aν ειχα πολλα λεφτα να διαθεσω για καρεκλα, θα αγοραζα απο αυτες www.hermanmiller.com/products/seating/office-chairs/aeron-chairs/]https://www.hermanmiller.com/products/seating/office-chairs/aeron-chairs/[/url]
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Εδω εισαι τυπε :S :S
Τα μελη του μπου τετοιες χρησιμοποιουν και μπορει να καθονται ωρες χωρις να πιαστουν παιζοντας χαρτια, ταβλι, η πινοντας τον φραπε τους παιζοντας το κομπολοι τους ... ποτε και κανεις δεν παραπονεθηκε για την μεση του η πιασιματα και αλλα τετοια :S :S :S Τυπε καθηγητης εισαι(λες)(εκτος απο τραβελογαμημενος??:2funny: δεν το λεω εγω ... κοσμος) και δεν ξερεις την ακρη ? πανε μετα απο μια καταληψη και παρε μια η και σκετο σκελετο και δωστην σε κανα ταπετσιερη να στην φτιαξει :jerking:
[/quote]δεν είμαι κλέφτης να κλέψω μια από την δουλειά, επειδή με βολεύουν στην δουλειά θέλω να αγοράσω μια ίδια.
Ούτε με τραβελι έχω πάει.
Ε εντάξει δεν είμαι και κάνα οχτάωρο στο pc , και πιο πολύ σειρές βλέπω τελευταία παρά ταινίες , και συνήθως ένα επεισόδιο την φορά.τυπε ορους για να τρεφεσαι,παπιες για κατουρημα η καθετηρα καλυτερα βρηκες σε προσφορα η ακομη :S :S :S
Αυτες πρεπει να βγαινουν γυρω στο χιλιάρικο η και λιγο πιο πάνω , η φαση ειναι οτι λίγο καιρό πριν (που δεν είχα ψάξει τιμές απο καρέκλες) αμα με ρωτουσες ποσο πιστευεις οτι κάνει η ακριβότερη καρέκλα , θα έλεγα το πολυ κανενα 500άρικοAν ειχα πολλα λεφτα να διαθεσω για καρεκλα, θα αγοραζα απο αυτες www.hermanmiller.com/products/seating/office-chairs/aeron-chairs/]https://www.hermanmiller.com/products/seating/office-chairs/aeron-chairs/[/url]
Και εγω αυτο νομιζα πριν δω τις συγκεκριμενες.Αυτες πρεπει να βγαινουν γυρω στο χιλιάρικο η και λιγο πιο πάνω , η φαση ειναι οτι λίγο καιρό πριν (που δεν είχα ψάξει τιμές απο καρέκλες) αμα με ρωτουσες ποσο πιστευεις οτι κάνει η ακριβότερη καρέκλα , θα έλεγα το πολυ κανενα 500άρικο
Καποιος τις ειχε αναφέρει στο fb ως τις γαμηκώτερες ever, και οντως ειναι.
Δυστηχως βγαινει παραπάνω απο 1000αρικο, πες 1400 για να εισαι μεσα, αλλα εχει μέχρι και ρυθμιση καμπυλοτητας στην πλατη. Feauture που δε το εχω δει σε καμια αλλη.
Still overpriced παρα ταυτα.
Λέγοντας ρυθμιση καμπυλοτητας στην πλάτη εννοεις όλη η πλάτη ; Η το μαξιλαράκι της μέσης να πηγαινει μπρός πίσω ; Γιατί και το δεύτερο είναι λίγο σπάνιο και αυτό , απο οτι βλέπω πολυ λίγες το έχουν , όπως αυτή εδωΚαι εγω αυτο νομιζα πριν δω τις συγκεκριμενες.
Καποιος τις ειχε αναφέρει στο fb ως τις γαμηκώτερες ever, και οντως ειναι.
Δυστηχως βγαινει παραπάνω απο 1000αρικο, πες 1400 για να εισαι μεσα, αλλα εχει μέχρι και ρυθμιση καμπυλοτητας στην πλατη. Feauture που δε το εχω δει σε καμια αλλη.
Still overpriced παρα ταυτα.
Το κακό είναι οτι οταν πηγα στο μαγαζί να την δοκιμάσω δεν υπήρχε δείγμα στην εκθεση για να την δω απο κοντά.
Η συγκεκριμένη βγαίνει στα 200 ευρώ μου είπε ο πωλητης.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Εγώ έχω την Anda Seat AD12 κ είμαι πολύ ευχαριστημένος...αν είναι ψηλός βγαίνει κ σε XL
Τελικα μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα οτι η πιό value for money είναι μάλλον η markus που είπαν σε προηγουμενη σελίδα , και μάλλον αυτή θα πάρω τελικά.
Μια άλλη ισως καλή ιδέα για περιορισμένο budget και αμα σκεφτεις οτι οι περισσότερες καρέκλες γραφειου είναι υπερεκτιμημένες είναι να πάρεις απο καμιά μάντρα ανακύκλωσης μια καρέκλα αυτοκινητου που να σε βολέψει και να αγοράσεις και μια βάση λογικά αυτά τα δυο θα βγουν κάτω απο 100 ευρώ , το μόνο κακό είναι οτι θα θέλει ψάξιμο να βρεις καρέκλα που να σε βολέψει , και κάποια επιπλέον δουλειά που αν πιάνουν τα χέρια σου δεν θα είναι και τόσο δυσκολο .. βρήκα και ένα σχετικό βίντεο στο youtube αν ενδιαφέρεται κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο.
Μια άλλη ισως καλή ιδέα για περιορισμένο budget και αμα σκεφτεις οτι οι περισσότερες καρέκλες γραφειου είναι υπερεκτιμημένες είναι να πάρεις απο καμιά μάντρα ανακύκλωσης μια καρέκλα αυτοκινητου που να σε βολέψει και να αγοράσεις και μια βάση λογικά αυτά τα δυο θα βγουν κάτω απο 100 ευρώ , το μόνο κακό είναι οτι θα θέλει ψάξιμο να βρεις καρέκλα που να σε βολέψει , και κάποια επιπλέον δουλειά που αν πιάνουν τα χέρια σου δεν θα είναι και τόσο δυσκολο .. βρήκα και ένα σχετικό βίντεο στο youtube αν ενδιαφέρεται κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο.