Νέα

Αγορά εργαλείων-εργαλειοθήκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
326
Πόντοι
21
Καλησπέρα

Θα ήθελα να αγοράσω μια εργαλειοθήκη με εργαλεία. Κατά προτίμηση εννοείται τα γερμανικά, γιατί φημίζονται.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια?

Για αρχή θέλω να έχει μέσα:

1 παπαγαλάκι, μια πένσα, 1 κατσαβίδι σταυρωτά και ένα ίσιο, ένα δοκιμαστικό για τις πρίζες, allenakia σετ 10, 1 σφυρακι, 1 κόφτης, 1 κουφτακι για τα καλώδια η και για συρμα

Τώρα αν έχει και κάτι παραπάνω μέσα, κανένα θέμα

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.631
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα

Θα ήθελα να αγοράσω μια εργαλειοθήκη με εργαλεία. Κατά προτίμηση εννοείται τα γερμανικά, γιατί φημίζονται.

1 παπαγαλάκι, μια πένσα, 1 κατσαβίδι σταυρωτά και ένα ίσιο, ένα δοκιμαστικό για τις πρίζες, allenakia σετ 10, 1 σφυρακι, 1 κόφτης, 1 κουφτακι για τα καλώδια η και για συρμα

ποσα χρηματα βαζεις???

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.230
Πόντοι
1.056
s-l1600.jpg

έτοιμα, με θήκη...

OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
326
Πόντοι
21
με τοσα δεν πς πουθενα....μονο απο πρακτικερ.....αν θες σοβαρη δουλεια θες πολυ πιο πολλα!!!!!!
εγραψα μια λιστα πανω. Αν θες στειλε μου εσυ μια εργαλειοθηκη της επιλογης σου, και θα δω να ανεβασω εγω το μπατζετ. Ευχαριστω

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.631
Πόντοι
2.046
βαλε αυτα που θελεις και εχεις αναγκη απλα παρτα πιο καλα....πχ μην δωσεις 5 ευρω για πενσα γιατι σε 1 μηνα θα ειναι για πεταμα....δωσε 25.....ο,τι θελέις να παρεις μην το παρεις ψευτικο....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.311
Πόντοι
22.886
Καλησπέρα

Ποτέ εργαλειοθήκη με εργαλεία μέσα . Νόμος .
( Υπάρχει βέβαια μία εργαλειοθήκη πλήρες της knipex αλλά έχει γύρω στα 1200€ :confused: )
Πάντα τα εργαλεία μεμονωμένα η αγορά τους .
Βέβαια με budget 50-60€ μόνο σε κάνα praktiker η Lidl θα βρεις όπως σου είπαν από πάνω και μιλάμε αυστηρά για ερασιτεχνική χρήση .

OP
OP
T

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
326
Πόντοι
21
Ποτέ εργαλειοθήκη με εργαλεία μέσα . Νόμος .
( Υπάρχει βέβαια μία εργαλειοθήκη πλήρες της knipex αλλά έχει γύρω στα 1200€ :confused: )
Πάντα τα εργαλεία μεμονωμένα η αγορά τους .
Βέβαια με budget 50-60€ μόνο σε κάνα praktiker η Lidl θα βρεις όπως σου είπαν από πάνω και μιλάμε αυστηρά για ερασιτεχνική χρήση .
ωραια πες μου απο που να παρω εργαλεια μεμονωμένα και ας δωσω και πανω απο 100 ευρώ

JIJAJO

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Μου πετάγονται διαρκώς κάτι διαφημίσεις στο temu για δωρεάν εργαλειοθήκες αν αγοράσεις αλλά αντικείμενα από την εταιρία.Δες τι αν θες

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.311
Πόντοι
22.886
ωραια πες μου απο που να παρω εργαλεια μεμονωμένα και ας δωσω και πανω απο 100 ευρώ
Ανάλογα την χρήση μαν .
Ηλεκτρολόγου ?
Υδραυλικού ?
Κάτι άλλο ?
Υπάρχουν πολλά μαγαζιά εργαλείων με site να ψαχτείς .
Κάτι που ψάχνεις εσύ πχ για πλήρη εργαλειοθήκη έτοιμη ηλεκτρολόγου είναι η παρακάτω

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Θα πρότεινα να πας σε κανένα κατάστημα που εξειδικευται σε εργαλεία και να ρωτήσεις. Δε χρεώνουν την ερώτηση. Δηλαδή τι χρειάζεσαι, κόστος αναλυτικά με επιλογές κορυφή αλλά και δεύτερες μάρκες. Δε λύνονται αυτά εδώ με μηνύματα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.334
Πόντοι
12.946
Καλησπέρα

Τύπε και εγώ έψαχνα για κάτι περίεργα καρυδάκια της ίντζας κάτι άλλεν, κάτι τορξ
και κάτι ροπόκλειδα τελικά πιο φτηνά βρήκα από ebay, ali και autodoc

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Ρίξε μια μάτια στα εργαλεία της Knipex - λογικες τιμές και πολύ καλή ποιότητα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Καλησπέρα

Κάποιος πρέπει να σε μπλοκάρει από το να ανοίγεις κυριακάτικα θέματα και γενικά να σπαμάρεις το σάιτ με την κάθε μαλακία που σου περνάει από το μυαλό

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.222
Πόντοι
456
Καλησπέρα

να πας στο γιουσουρούμ , θα τα βρεις όλα με κάνα πενηντάρικο να κανείς το κέφι σου.

για σοβαρά εργαλεία προτίμησε knippex η facom αλλά ετοιμάσου να βάλεις το χέρι στην τσέπη βαθειά.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Είμαστε ερασιτέχνες. Ποτέ δε θα αγόραζα πανάκριβα εργαλεία...Γιατί;
Για μία βρύση στα 3 χρόνια ή για ένα ιμάντα ρολού σε μπαλκονόπορτα στα 8 χρόνια;
Ψωνίζω μόνο κινέζικα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αν μαστορεύεις συχνά, πάρε τα καλά πάντως.
Μιας και το γράφω, το καπάκι που καλύπτει το ρολό στον τοίχο, όπως και ο άξονας που πιάνει το ρολό πάνω, έχουν μία περίεργη βίδα τετράγωνη (όπως τα άλεν που είναι εξάγωνα, αλλά αυτή είναι τετράγωνη). Χρειάστηκε και το πήρα το κατσαβίδι αυτό κάποια στιγμή, μετά από 10 χρόνια στο σπίτι.
Επίσης αν ασχολείσαι με υπολογιστές, θα χρειαστείς ένα σετ με κατσαβίδια μικρού μεγέθους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Είμαστε ερασιτέχνες. Ποτέ δε θα αγόραζα πανάκριβα εργαλεία...Γιατί;
Για μία βρύση στα 3 χρόνια ή για ένα ιμάντα ρολού σε μπαλκονόπορτα στα 8 χρόνια;
Ψωνίζω μόνο κινέζικα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αν μαστορεύεις συχνά, πάρε τα καλά πάντως.
Μιας και το γράφω, το καπάκι που καλύπτει το ρολό στον τοίχο, όπως και ο άξονας που πιάνει το ρολό πάνω, έχουν μία περίεργη βίδα τετράγωνη (όπως τα άλεν που είναι εξάγωνα, αλλά αυτή είναι τετράγωνη). Χρειάστηκε και το πήρα το κατσαβίδι αυτό κάποια στιγμή, μετά από 10 χρόνια στο σπίτι.
Επίσης αν ασχολείσαι με υπολογιστές, θα χρειαστείς ένα σετ με κατσαβίδια μικρού μεγέθους.
Αυτές τις τετράγωνες τις χρησιμοποιούσαμε παλιά που δούλευα σε αλουμινάδικο , μάλλον τις χρησιμοποιούν ακόμη οι αλουμινάδες.
Κάνει καλύτερη εφαρμογή η μύτη η το κατσαβίδι στην βίδα σε σχέση με μια βίδα που την δουλεύεις με σταυροκατσάβιδο.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Παίρνεις μια κασετίνα που έχει μέσα όλες αυτές τις περίεργες μύτες και είσαι κομπλέ..
Εργαλειοθήκη από τα τζάμπο, και κατσαβίδια από το πανυγήρι.. όσο αντέξουν, και ξανά πάλι..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom