Νέα

ΑΓΟΡΑ CIVIC 1.800?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα la_muerte
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukilouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εχω το 1.8 4 χρονια απροβληματιστα και πολυ οικονομικο στην βενζινη αλλα βαζω μονο εκατοσταρα και καιει πολυ λιγοτερο οσο για σερβισ 100 το μικρο περιπου 180 το μεγαλο . ζημιες μεχρι τωρα τιποτα.
μαγκες θελω και παλι την  βοηθεια σας...ειχα ανοιξει ενα θεμα πριν μερες για αγορα civic 1.4 η fiesta 1.6..ολοι οσοι απαντησατε με βοηθεισατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο να επιλεξω το civic..υπαρχει ομως ενα προβλημα...δεν πωλουνται μεταχειρισμενα civic 1.4!!(υποψιν ψαχνω για αμαξι απο το 2009 και μετα και μεχρι 20.000χλμ)ψαχνω στο car.gr και στο xe.gr και τιποτα..επειδη μου αρεσει σαν συνολο το civic(μεσα εξω-καταναλωση-αξιοπιστια)μου περασε απο το μυαλο και το 1.8 type s...αξιζει η θα με γαμησει η εφορια?(ολοι μου λενε πως σε γαμαει απο 2.000cc και πανω)τι να κανω?να παρω fiesta?εψιλοκοιταω και το punto evo 1.4 105ps αλλα το φοβαμαι απο θεμα αξιοπιστιας...οπως ειχα πει και στο αλλο θεμα διαθετω 13.000 ευρω...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όσο για τα 1800 κυβικά σήμερα δεν έχουν κάτι το φορολογικά μεμπτό, είναι ίδια με τα 1600 πρακτικά.
Αυτά στην επόμενη γύρα, ζευγαράκι μαζί... θα τα πηδήξει. :fuck1: Η Ελλάδα είναι για μέχρι 1350cc - από κει και πάνω θεωρείσαι ένα πρώτης τάξεως θήραμα για κυνήγι. :zfuck: :2funny:

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ που ασχολειστε με το προβλημα μου ρε μαγκες(ειναι προβλημα γιατι εχω μεινει μονο με το παπι της δουλειας και ερχετε χειμωνας)...αρα τι μου προτεινετε να παρω?αυτα που μου αρεσουν και ειναι στα λεφτα που διαθετω ειναι:το civic 1.4-1.8 το fiesta 1.6 το punto evo 1.4 το corsa 1.4...δεν ψαχνομαι καθολου για turbo...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τα opel πάντως είναι πολύ αξιόπιστα αμάξια...

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην κολλας στα χλμ.αφου το ζητουμενο πλεον ειναι η οικονομια καλυτερα νομιζω να κοιταξεις για κανα υβριδικο

φιλε μου σε ευχαριστω για τις αγγελιες που εψαξες για την παρτυ μου...ειχα κοιταξει για υβριδικο αλλα θα σου πω κατι μου ειπε ανθρωπος που ασχολειται με τα υβριδικα...καθε 3 με 5 χρονια η μπαταριες των υβριδικων θελουν αλλαγη...ξερεις ποσο ειναι το κοστος???3.000 με 5.000 ευρω!!!

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ CIVIC 1300 TO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΑΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΟΝΤΑ ΣΙΒΙΚ 4ΘΥΡΟ ΜΕ 17500 ΕΥΡΩ(ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ).ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΠΕΡΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΣΕΡΒΙΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΙΣΧΥΕΙ.ΕΧΩ ΧΟΝΤΑ JAZZ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑ  280 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ.ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ) ΜΕ 130 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom