Νέα

ΑΓΟΡΑ CIVIC 1.800?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα la_muerte
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες θελω και παλι την βοηθεια σας...ειχα ανοιξει ενα θεμα πριν μερες για αγορα civic 1.4 η fiesta 1.6..ολοι οσοι απαντησατε με βοηθεισατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο να επιλεξω το civic..υπαρχει ομως ενα προβλημα...δεν πωλουνται μεταχειρισμενα civic 1.4!!(υποψιν ψαχνω για αμαξι απο το 2009 και μετα και μεχρι 20.000χλμ)ψαχνω στο car.gr και στο xe.gr και τιποτα..επειδη μου αρεσει σαν συνολο το civic(μεσα εξω-καταναλωση-αξιοπιστια)μου περασε απο το μυαλο και το 1.8 type s...αξιζει η θα με γαμησει η εφορια?(ολοι μου λενε πως σε γαμαει απο 2.000cc και πανω)τι να κανω?να παρω fiesta?εψιλοκοιταω και το punto evo 1.4 105ps αλλα το φοβαμαι απο θεμα αξιοπιστιας...οπως ειχα πει και στο αλλο θεμα διαθετω 13.000 ευρω...

Επισκέπτης
Για χόντα,
απλά έχε υπόψη ότι είναι η χειρότερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα
μακράν ....

Επισκέπτης
αληθεια?δηλαδη?δεν ειχα ποτε honda και δεν ξερω τι παιζει...

Αν είσαι αθήνα,
θα σου έλεγα ξέχνα το.
Τα ανταλλακτικά τα έχουν δώσει σε τρίτη εταιρεία.
Χέσε μέσα.

Αν είσαι επαρχεία
και έχεις κανένα γνωστό συνεργείο ή αντιπρόσωπο κτλ αλλάζει.

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν είσαι αθήνα,
θα σου έλεγα ξέχνα το.
Τα ανταλλακτικά τα έχουν δώσει σε τρίτη εταιρεία.
Χέσε μέσα.

Αν είσαι επαρχεία
και έχεις κανένα γνωστό συνεργείο ή αντιπρόσωπο κτλ αλλάζει.

κοιτα να δεις φιλε μου...μενω αθηνα(πατησια) αλλα εχω γνωστο συνεργειο στο αγρινιο(απο κει ειναι η καταγωγη μου)..παιζει ρολο αυτο?

Επισκέπτης
κοιτα να δεις φιλε μου...μενω αθηνα(πατησια) αλλα εχω γνωστο συνεργειο στο αγρινιο(απο κει ειναι η καταγωγη μου)..παιζει ρολο αυτο?

Ρώτα λίγο όσους έχουν χόντα στην αθήνα ...
ψάξε και σχετικά φόρουμ ...
θα ακούσεις διάφορα ...
αν θες γαιδούρι αξιοπιστίας κυρίως, θα έλεγα κοίτα σε toyota.

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρώτα λίγο όσους έχουν χόντα στην αθήνα ...
ψάξε και σχετικά φόρουμ ...
θα ακούσεις διάφορα ...
αν θες γαιδούρι αξιοπιστίας κυρίως, θα έλεγα κοίτα σε toyota.

μπηκα στο φορουμ του civic...ολο μαλακιες λενε...και τι ωραιο αμαξι εχουμε και τι μικρη καταναλωση εχει και τι γαματος ο σαρακακης και και και....δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα εκει φιλε...αν δεν παινεψουν το σπιτι τους θα πεσει να τους πλακωσει...

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι συμφωνω για την toyota απο θεμα αξιοπιστιας(ειχα το corolla toy 06)αλλα δεν μου αρεσει κανενα αμαξι της...τι να παρω?avensis και τετοια δεν μαρεσουν(γενικα τα sedan)το yaris το θεωρω μαλακια και to auris πανακριβο για αυτα που προσφερει..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Λατρεύω την μάρκα HONDA αλλά,

- μεταχειρισμένο μέχρι 20,000.0 ΧΛΜ πώς μπορείς να βρείς? Γιατί ο ιδιοκτήτης να πουλήσει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο?
- το οτι η αντιπροσωπεία είναι κακή ακούγεται χρόνια στην Ελλάδα
- φίλος τράκαρε με ολοκαίνουργιο HONDA και άνοιξαν οι αερόσακοι. Το κόστος του νέου ταμπλό έφτασε τα 4,500.00 € άκουσων - άκουσων

Επισκέπτης
- το οτι η αντιπροσωπεία είναι κακή ακούγεται χρόνια στην Ελλάδα
- φίλος τράκαρε με ολοκαίνουργιο HONDA και άνοιξαν οι αερόσακοι. Το κόστος του νέου ταμπλό έφτασε τα 4,500.00 € άκουσων - άκουσων

Kαπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πρόσφατα έψαχνα την αγορά αυτοκινήτου και το civic ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που σκέφτηκα. Με τράβηξε η εμφάνιση του, το ότι έχει χαμηλή κατανάλωση και εμένα μου άρεσε και το... ταμπλό του όπως το έβλεπα σε φανάρια σε άλλα αμάξια. Δεν ξέρω αν υπάρχουν μεταχειρισμένα με τόσο λίγα πραγματικά χιλιόμετρα.
Πρόσεξε και άλλες παραμέτρους, όπως η εγγύηση, τα ανταλλακτικά, η αξία μεταπώλησης και πράξε ανάλογα

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Φίλε τα Honda μπορεί να έχουν πανάκριβα ανταλλακτικά αλλά θα τα χρειαστείς μόνον στην ανάγκη (πχ ατύχημα), από μόνα τους είναι εξαιρετικά αξιόπιστα αμάξια. Είναι ίδια κατηγορία με τα Toyota, απλά δεν χαλάνε!
Για αυτό και δεν τα βρίσκεις εύκολα σε μεταχειρισμένα λίγων χρόνων. Κανείς δεν μετανιώνει για την αγορά του άρα δεν πουλάει.
Όσο για τα 1800 κυβικά σήμερα δεν έχουν κάτι το φορολογικά μεμπτό, είναι ίδια με τα 1600 πρακτικά.
Απλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα και σήμερα το φορολογικό όριο πλούτου είναι τα 2.000, λογικό είναι στην επόμενη γύρα του υπουργού για έσοδα (που λογικά θα μας έρθει σε μερικούς μήνες, το αργότερο) να πέσει μια κατηγορία και να πάει το όριο στα 1.800. Αυτό είναι το ρίσκο σου... Αν έχεις φανερά και ικανά εισοδήματα και πραγματική άνεση πάρε το 1.800, αλλοιώς πάρε κάτι μέχρι 1.350 κυβικά να είσαι 100% (!) σίγουρος.
Για τον Σαρακάκη δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

Ααα και αμάξι Civic διετίας με 20.000 χιλ στα 13.000 ευρώ αποκλείω να βρεις εύκολα, το καινούργιο έχει 20.000 (αναφέρομαι στην special ή sport edition, αυτήν παίρνουν σχεδόν όλοι) άρα κανένα αψεγάδιαστο δεν θα πωλείται σε αυτήν την τιμή. Εκτός και αν ο ιδιοκτήτης είναι άσχετος και σε μεγάλη ανάγκη, ή το αμάξι έχει ιδιαιτερότητες.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Γιατί δεν ψάχνεις για γερμανική μάρκα;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εχω χοντα τα τελευταια 14 χρονια, ουσιαστικα απο τοτε που πηρα το πρωτο δεν εχω κοιταξει για αλλη μαρκα (εχω αλλαξει 3 civic). Τι να πω για αυτα τα αμαξια? οτι και να πω ειναι λιγο. Σε παει οπου θες, δεν σπαει δεν χαλαει, ειναι γρηγορο, σταθερο, στριβει, δεν εχω παραπονο κανενα....

Λιγα λογια για αυτα που αναφερθηκαν για τα ανταλλακτικα...Ναι ειναι ακριβα γιατι ο σαρακακης την εχει δει, το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεσαι και πολλα πραγματα. Ουσιαστικα κανενα απο τα αυτοκινητα που ειχα δεν ζητησε τιποτα ποτε, περαν των αναλωσιμων και αυτο με χρηση all weather. Eιδικα το πρωτο το ειχα κανει φορτηγο ουκ ολιγες φορες, ανεβαινα πεζοδρομια, επεφτα σε λακουβες κλπ. Ηταν ενα civic 1400 διπορτο του 91, που μπορω να πω οτι ηταν καλυτερο στον δρομο ακομα και απο το πιο καινουρια που εχω οδηγησει.

Με λιγα λογια εκει που θα σε τσουξει ειναι αμα το τρακαρεις, εκει θα κλαψεις λιγο. Αυτο το ξεπερασα καπως βαζοντας μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αν τυχαινε το κακο, η αν ηταν λαμαρινα (φτερο πχ) εβαζα ιμιτασιον. Το δευτερο που εκανα ηταν να σταματησω να πηγαινω σε εξουσιοδοτημενα συνεργεια γιατι ηταν φοβερα μουνοπανα οπου και να πηγα. Και φυσικα οταν ερχοταν ο λογαριασμος ηταν  :fuck1: Ψαχτηκα λοιπον και βρηκα, μετα απο καποιους πειραματισμους :grin:, εναν καλο μηχανικο που δεν ειναι κλεφτης (σπανιο). Απο τοτε μου βγαινει μεσο ορο γυρω στα 150 ευρω για σερβις με οριτζιναλ ανταλλακτικα καιθε 5 χιλιαδες χλμ που αλλαζω τα λαδια. Αυτο ειναι το κοστος συντηρησης για αμαξι 1600 κυβικων 11ετιας...

Αυτο που εχω τωρα ειναι ενα civic 1600vtec με 160hp του '00, εχω κανει 142.000 χλμ και δεν το πουλαω με τιποτα :smitten:

Το εμπιστευομαι τοσο που αν θελω να παω αυριο οδικως στην Γερμανια, θα ξυπνησω το πρωι θα παρω τα κλειδια και θα φυγω :rockon:

Αν θα επαιρνα αλλο θα επαιρνα ενα type-r του '06 αλλα και το 1600 δεν θα με χαλαγε. Μετα απο κει η φιλοσοφια του civic αλλαξε και το τελευταιο μοντελο που εβγαλε απο το 07 και μετα δεν το γουσταρω με τιποτα

Εντιτ Για τον φιλο που ανοιξε το θρεντ, 1800 ειναι πολλα την σημερον με την βενζινη στο 1,60...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
κανε με pm πουλαω το δικο μου 1400κβ με 21000χμ και 2009 μοντελο!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom