athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.182
- Πόντοι
- 12.756
ΔΕΝ πωλειταιΨησου να σπρώξεις το ασημένιο βέλος, ευκαιρία είναι, τον δαγκώνεις με τα δεκατρία κατοστάρικα.
ΔΕΝ πωλειταιΨησου να σπρώξεις το ασημένιο βέλος, ευκαιρία είναι, τον δαγκώνεις με τα δεκατρία κατοστάρικα.
Ποσα σε ελεησε ρε μουνη ο θειος και αγοραζεις?????αγοραζω....ποιο συλλεκτικο και απο την μπανανα θα ειναι
ταληρουμπαΠοσα σε ελεησε ρε μουνη ο θειος και αγοραζεις?????
ο καλος φιλος μας νιπλης εχει κονε με σαλονικιους αντικερ που πουλουσαν πλαστους πινακες.....στειλε μνμΔΕΝ πωλειται
VW ΠΑΣΑΤ με κλειστά τα μάτια!!!παιδιά διαθέτω ως 1300 ευρώ για αγορά αυτοκίνητου . προς το παρόν βρήκα αυτές τις μάρκες με τα λεφτά που διαθέτω πάντα . παραπάνω δεν μπορώ να δώσω. όλα είναι παλιά μοντέλα από 1998 ως 2002
ως 1600 κυβικά , λανσια λιβρα . αλφα ρομεο 146 ,154 . μπεμβε 316 , ροβερ ,πασατ ,κια ριο , κια σεπια , όλα έχουν από 200,000 έως 300.000 χλμ πιο αυτοκίνητο θα αγοράζατε ?
E λύσσαξες, ψάχνε να βρεις κρεμαγιέρα τότες.ΔΕΝ πωλειται
δεν χρειαζομαι ρε γρουσουζηE λύσσαξες, ψάχνε να βρεις κρεμαγιέρα τότες.
Σίγουρα να υπολογίζεις άλλα τόσα για τα απαραίτητα μαζέματα...παιδιά διαθέτω ως 1300 ευρώ για αγορά αυτοκίνητου . προς το παρόν βρήκα αυτές τις μάρκες με τα λεφτά που διαθέτω πάντα . παραπάνω δεν μπορώ να δώσω. όλα είναι παλιά μοντέλα από 1998 ως 2002
ως 1600 κυβικά , λανσια λιβρα . αλφα ρομεο 146 ,154 . μπεμβε 316 , ροβερ ,πασατ ,κια ριο , κια σεπια , όλα έχουν από 200,000 έως 300.000 χλμ πιο αυτοκίνητο θα αγοράζατε ?
Αυτό , έχει πάτωμα του οπελ άστρα f, φθηνά ανταλλακτικά ..... νομίζω σου κάνει ....+ Daewoo Lanos ξέχασα να το γράψω .φίλε το ξέρω αλλά δυστυχώς τόσα έχω
Μεταβίβαση χωρίς περασμένα ΚΤΕΟ ... δεν γίνεται .........Με 1300
ΚΤΕΟ θα περνάει ?
Μην παιρνεις κανενα απο αυτα.. θα βαλεις πολλα περισσοτερα μετα.. και απο τι προσεξα δεν τα διαθετεις,αρα αμαξι δεν θα εχεις και θα χασεις και τα λεφτα που μαζευες.παιδιά διαθέτω ως 1300 ευρώ για αγορά αυτοκίνητου . προς το παρόν βρήκα αυτές τις μάρκες με τα λεφτά που διαθέτω πάντα . παραπάνω δεν μπορώ να δώσω. όλα είναι παλιά μοντέλα από 1998 ως 2002
Γιατί να μην περνάει ΚΤΕΟ;Απλώς το χρώμα θα έχει ξεθωριάσει,θα έχει τίποτα φθορές στα καθίσματα...Αν έχει ελαστικά,αναρτήσεις και φρένα σε καλή κατάσταση γιατί να μην περάσει;Με 1300
ΚΤΕΟ θα περνάει ?
Το αυτοκίνητο είναι κουμπαράς
Θέλει ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και πολλά άλλα
Ουροβόρος όφιςτο έχω ψάξει και αυτό έως το 1997 θα πάνε για απόσυρση αλλά στην Ελλάδα είμαστε , Το 2030 θα πάνε τα ουρο 2 το 34 τα ούρο 3 κλπ
Θέλει ΚΤΕΟ σε ισχύ.Αν λήγει σε 2 μήνες και είναι ρημάδι δε θα περάσει.Μεταβίβαση χωρίς περασμένα ΚΤΕΟ ... δεν γίνεται .........
Κ μέχρι 1300cc ώστε να πληρώνεις 135Ε τέλη.Αν μπορείς να μαζέψεις ενα 1000ρικο ακόμα κ να βρεις ένα corollaki ή starletακι δεκαετίας 90. Τιμιότατα!!!!!!!!!! Απέφυγε γαλλικές κ γερμανικές σακαρακες!
Φιμέ που είχες μυστη μου;Κλείσανε τα δημόσια ΚΤΕΟ γτ γινόταν του μουνιού το πανυγήρι, και τώρα στα ιδιωτικά περνάει ότι να ναι και παίρνεις δώρο σουγιά και γιλέκο..
Είχα περάσει μια μέρα το δικό μου με τέρμα φιμε, κ απέναντι είχε μπλόκο..
Έκατσα εκεί όλο το απόγευμα μέχρι να φύγουν..