leondardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
Καλο bbw φενεται.Τα περι μασαζ ισχυουν πως εχει βαθιες γνωσεις η ειναι για το ξεκαρφωμα?
που θα το βρούμε το κατερινακι?Δεν έχει φώτο το Κατερινάκι
Παρτο άφοβα σκίζει το μωράκι
Τίμια πρόταση η Αγνή.Αν είχε δικό της χώρο θα ήταν vfm και θα είχε μαζέψει το μαρούλι από κάτι άλλα μπάζα που το παίζουν μοντέλα !!!
Καλημέρα, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου εδώ θα παρακαλούσα ν μην γίνονται σύγκρισεις.
Ο καθένας μπορεί ν έχει την άποψη του προφανώς αλλά επειδή είναι πάντα υποκειμενικες δεν χρειάζεται γραπτή έκθεση για τέτοια ζητηματα.
Θεωρώ ότι είμαστε πολύ διαφορετικες εμφανισιακά όπως κ η καθεμία στο μοτίβο της δηλαδή λειτουργεί διαφορετικά όσον αφορά υπηρεσίες κτλ.
Πιο γλυκό-όμορφο πρόσωπο έχει η Στεφανία!
Πιο βυζάρες που χάνεσαι έχει η Αγνή
Πιο παχουλή είναι λογικά ακόμα η Στεφανία.
Με την Αγνή γέλασα πααααρα πολύ...
Αλλά με τη Στεφανία πέρασα πολύ καλύτερα στο συνολικο πακετο που μας ενδιαφέρει.
Καταθέτω απλά την προσωπική μου εμπειρία προσπαθώντας να σε βοηθήσω...
Καλημέρα, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου εδώ θα παρακαλούσα ν μην γίνονται σύγκρισεις.
Ο καθένας μπορεί ν έχει την άποψη του προφανώς αλλά επειδή είναι πάντα υποκειμενικες δεν χρειάζεται γραπτή έκθεση για τέτοια ζητηματα.
Θεωρώ ότι είμαστε πολύ διαφορετικες εμφανισιακά όπως κ η καθεμία στο μοτίβο της δηλαδή λειτουργεί διαφορετικά όσον αφορά υπηρεσίες κτλ.
Απολύτως σωστά. ΘΑ προσέθετα μόνον ότι όλα θα πρέπει να γίνονται μέσα σε κόσμια πλαίσια. Όποια βέβαια δεν αντέχει στην κριτική, θα πρέπει να μάθει σ΄αυτήν...Καλημέρα, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου εδώ θα παρακαλούσα ν μην γίνονται σύγκρισεις.
Σώπα!!!!
Σοβαρά???
Το παρών φόρουμ είναι πρωτίστως φορούμ των μελών.
Ο καθένας γράφει την άποψη και την εμπειρία του.
Αν δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις και από τη στιγμή που εκτειθεσαι εδώ με προφανή λόγο να έχεις πελατεία θα υποστείς όλες τις απόψεις και τις γνώμες
Υποδείξεις να κάνεις άλλου όχι εδώ και στα μέλη του φόρουμ
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο. Ποια είναι η λογική να μην γίνονται συγκρίσεις και γιατί καποιος δεν μπορει να πει τη γνώμη του μεταξύ δυο? Ιδιαίτερα με τον απόλυτα κόσμιο και αξιοπρεπή τροπο που το έκανε....Απολύτως σωστά. ΘΑ προσέθετα μόνον ότι όλα θα πρέπει να γίνονται μέσα σε κόσμια πλαίσια. Όποια βέβαια δεν αντέχει στην κριτική, θα πρέπει να μάθει σ΄αυτήν...Καλημέρα, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου εδώ θα παρακαλούσα ν μην γίνονται σύγκρισεις.
Σώπα!!!!
Σοβαρά???
Το παρών φόρουμ είναι πρωτίστως φορούμ των μελών.
Ο καθένας γράφει την άποψη και την εμπειρία του.
Αν δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις και από τη στιγμή που εκτειθεσαι εδώ με προφανή λόγο να έχεις πελατεία θα υποστείς όλες τις απόψεις και τις γνώμες
Υποδείξεις να κάνεις άλλου όχι εδώ και στα μέλη του φόρουμ
Καλησπέρα, έχει κάπου αγγελία ή να βρούμε το τηλεφωνο της
Τα βάζει στην τσέπη για φυλαχτό..καλησπερα, Η Αγνη τα φτυνει ή καταπίνει;