Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα στην ωραιότερη παρέα του φόρουμ

σε όλους τους φίλους

στην γλυκειά Μαριάννα

στο Ευάκι (καλό κορίτσι ...και ας λένε)

Καλησπερα φαρκελι μου φιλια πολλα. Καλησπερα σε ολους, καλησπερα μοναδικε μου ερωτα μαρουλακι. Δεν σε ξεχνω απλα δεν εχω πολυ χρονο.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Kaλησπέρα, χρόνια πολλά και καλά, σε όλες και όλους. Λείπω χρόνια απο Ελλάδα και επειδή ενδιαφέρομαι για τρανς, τη συγκεκριμέ νη στιγμή τι παίζει στο σπίτι? Με βάση όσα έχω διαβάσει, εχω σχηματίσει τι γνώμη ότι είναι το καλ΄τερο του είδους...Λεπτομέρειες αν μπορούσε να δώσει κάποιος? Ειλικρινά ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φίλε Escboy καλησπέρα και χρόνια πολλά

Θα σε πληροφορούσα σχετικά ότι στον οίκο ανοχής Αγκύρας 1 δεν υπάρχουν τρανς, αλλά επαγγελματίες νόμιμα και ξεκάθαρα χαρακτηρισμένες όπως ορίζεται από το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.

Ελπίζω (και εύχομαι) ότι αντιλαμβάνεσαι την διευκρίνιση μου καλοπροαίρετα προς το ερώτημα σου.

Κατα συνέπεια (όπως το σκέφτηκα εγώ) δεν θα βρείς στο Αγκύρας 1 αυτό που πιθανόν αναζητείς

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
καλησπέρα φίλε μου και ειλικρινά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια σου. Επαγγελματίες ψάχνω, απλά τα γούστα μου εστιάζουν σε εγχειρισμένες και ή δυνατόν με μεγάλο στηθος "κοπέλεσ". Επίσης θα ήθελα κάτι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δηλαδή να μπορείς, εννοείται με επιπλέον κόστος (δεν είναι αυτό το πρόβλημα) να έχεις κάποια άνεση χρόνου ή έστω μια ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτά ψάχνω και ειλικρινά να με συγχωρείς αν σε κούρασα. Κάθε σου συμβουλή και βοήθεια θα είναι πολύτιμη φίλε μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλησπέρα φίλε μου και ειλικρινά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια σου. Επαγγελματίες ψάχνω, απλά τα γούστα μου εστιάζουν σε εγχειρισμένες και ή δυνατόν με μεγάλο στηθος "κοπέλεσ". Επίσης θα ήθελα κάτι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δηλαδή να μπορείς, εννοείται με επιπλέον κόστος (δεν είναι αυτό το πρόβλημα) να έχεις κάποια άνεση χρόνου ή έστω μια ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτά ψάχνω και ειλικρινά να με συγχωρείς αν σε κούρασα. Κάθε σου συμβουλή και βοήθεια θα είναι πολύτιμη φίλε μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σύμφωνα με αυτά που προσδιορίζεις, καλέ μου φίλε, μπορώ να σου πω απόλυτα ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Kαλησπερα Μαριαννα και στην Ευα αν και δεν εμφανιζεται και στους υπολοιπους farkeli Μαρουλια

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Όπου Γιοργος

και μάλαμα...
:cool2:

...νομίζω του Μητσάκη είναι???

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:cool2: λόγια από "Μάλαμα" = μαλαματένια λόγια ???

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Καλησπερα φαρκελι μου φιλια πολλα. Καλησπερα σε ολους, καλησπερα μοναδικε μου ερωτα μαρουλακι. Δεν σε ξεχνω απλα δεν εχω πολυ χρονο.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπέρα Μαριάννα. Το γεγονός οτι με θυμάσαι είναι αρκετό και με κολακεύει!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

πιό κοντά, πιό κοντά μουσκεμένα χιλιόμετρα μαζεύονται γύρω τους

πότε φίλε θα κάνεις τα μουσκεμένα χιλιόμετρα να έρθεις Αθήνα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν είναι μουσκεμένα μόνον, είναι και χιονισμένα!!!

Επισκέπτης
Φίλε Escboy καλησπέρα και χρόνια πολλά

Θα σε πληροφορούσα σχετικά ότι στον οίκο ανοχής Αγκύρας 1 δεν υπάρχουν τρανς, αλλά επαγγελματίες νόμιμα και ξεκάθαρα χαρακτηρισμένες όπως ορίζεται από το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.

Ελπίζω (και εύχομαι) ότι αντιλαμβάνεσαι την διευκρίνιση μου καλοπροαίρετα προς το ερώτημα σου.

Κατα συνέπεια (όπως το σκέφτηκα εγώ) δεν θα βρείς στο Αγκύρας 1 αυτό που πιθανόν αναζητείς

φαρκελι  :-* :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ορισμένες φορές, το "γλίστρημα" είναι αναπόφευκτο

Σε αυτό, δεν ευθύνεται μόνο η ελλειπής προσοχή, αλλά και η γλιστράδα του χιονιού ...  :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε Γιοργος, υπάρχουν επιφάνειες χιονιού (εφόσον αναφερόμαστε σε χιόνια), οι οποίες είναι υπέρμετρα ολισθηρές.
Δηλαδή, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι όσο και να εντείνει την προσοχή του ο περιπατητής του χιονιού και της ομίχλης, δεν θα καταφέρει να αποφύγει το "γλύστρημα" σε τέτοιες επιφάνειες...

Ορισμένα γεγονότα στη ζωή (μας) είναι αναπόφευκτα  :cool2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom