giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Και που ξερης μπορη να ειναι το επιθετο μου αυτοΑφού δεν σε λένε Μαρούλια Γιώργη58 (ή μάλλον μισό 69 ;) ;) ;) ;) ;)), γιατί απαντάς;
Και που ξερης μπορη να ειναι το επιθετο μου αυτοΑφού δεν σε λένε Μαρούλια Γιώργη58 (ή μάλλον μισό 69 ;) ;) ;) ;) ;)), γιατί απαντάς;
Και που ξερης μπορη να ειναι το επιθετο μου αυτο
Ειπες κατι
Να στα χουφτωσο και να στα φαω
Καλησπερα κουκλακι Ευακι :-* :-* :-*
Καλα εισαι; γινεται της τρελης εκει η οχι ακομηκαλησπερα μωρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα εισαι; γινεται της τρελης εκει η οχι ακομη
το ειδες το πμ
Τι να την κανω την φωτο δεν με ενθουσιαζη μονο το ζωντανο,παρε και μια χριστουγεννιατικη φωτογραφια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ευακι ολο και πιο ομορφη γινεσαι...τι θα γινει με σενα..
Τι να την κανω την φωτο δεν με ενθουσιαζη μονο το ζωντανο,
να σε εχω μπροστα μου σαν χριστουγενιατικο δωρο ναι, με κορδελες και φιογκους
Αμα ηταν ευκολο δεν ειχα την ΕΣΑ στο σπιτι πριν απο καιιιιιιρο θα ερχομουν για διημεραΜωρό μου γλυκό έχεις δίκιο εν μέρη ;) ….. Τώρα αν όντως θες τόσο πολύ μωρό μου να με δεις έλα τότε ένα διήμερο εσύ Αθηνά και θα δεις τι θα πάθει η γατοουριτσα σου ;) ;) ;) ;) νιαου νιαου νιαου
Όσο για την Φωτογραφία λένε συνήθως μια εικόνα 1000 λέξεις ;) ;) ;) ;)…… Νιάου Νιαου Νιαου
Αμα ηταν ευκολο δεν ειχα την ΕΣΑ στο σπιτι πριν απο καιιιιιιρο θα ερχομουν για διημερα
μπορη να σερνοταν η ουρακλα οχι ουριτσα αλλα και το γατακι σου και οχι μονο θα αναζητουσε λιγο δροσια φωτια θα επερνε
Τα ξερω βρε Ευα και σε καταλαβενω αλλα για αλλον λογο στο ζητο συνεχεια και επιμονα,στο ειχα πη πριν απο λιγο καιροΕίδες λοιπoν γατουλι μου ότι η υποχρεώσεις τελικά δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάποια πράγματα που οι άλλοι στα ζηταν συνεχεία ;) ………Αλλά και επίμονα ;)…
Νιάου Νιαου Νιαου
Τα ξερω βρε Ευα και σε καταλαβενω αλλα για αλλον λογο στο ζητο συνεχεια και επιμονα,στο ειχα πη πριν απο λιγο καιρο
Φευγω καλο βραδυ εχω να παω και στον οδοντιατρο
Μωρο μου καλα ειναι και εδω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το ειδα το Π.Μ σου μολις
παρε και μια χριστουγεννιατικη φωτογραφια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ευακι ξεχασες να βαλεις και το χριστουγεννιατικο σκουφακι σου
Ευακι ξεχασες να βαλεις και το χριστουγεννιατικο σκουφακι σου