Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
Τελεία και παύλα
Κορίτσια είστε καύλα !!!!

καλησπερα και από μένα !!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλα εισαι; γινεται της τρελης εκει η οχι ακομη
το ειδες το πμ

Μωρο μου καλα ειναι και εδω  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το ειδα το Π.Μ σου  :) :) :) :) :) :) μολις  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
παρε και μια χριστουγεννιατικη φωτογραφια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• eva --------douleia------8-12-2009.JPG
    eva --------douleia------8-12-2009.JPG
    116,1 KB · Εμφανίσεις: 22

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
ευακι ολο και πιο ομορφη γινεσαι...τι θα γινει με σενα..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
παρε και μια χριστουγεννιατικη φωτογραφια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι να την κανω την φωτο δεν με ενθουσιαζη μονο το ζωντανο,
να σε εχω μπροστα μου σαν χριστουγενιατικο δωρο ναι, με κορδελες και φιογκους

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι να την κανω την φωτο δεν με ενθουσιαζη μονο το ζωντανο,
να σε εχω μπροστα μου σαν χριστουγενιατικο δωρο ναι, με κορδελες και φιογκους

Μωρό μου γλυκό έχεις δίκιο εν μέρη ;) ….. Τώρα αν όντως θες τόσο πολύ μωρό μου να με δεις έλα τότε ένα διήμερο εσύ Αθηνά  και θα δεις τι θα πάθει η γατοουριτσα σου :sunglasses: ;) :sunglasses: ;) :sunglasses: ;) :sunglasses: ;)  νιαου νιαου νιαου
Όσο για την Φωτογραφία λένε συνήθως  μια εικόνα 1000 λέξεις  ;) ;) ;) ;)…… Νιάου Νιαου Νιαου

Συνημμένα

• 8-12-2009 -EYA.JPG
    8-12-2009 -EYA.JPG
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 23

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μωρό μου γλυκό έχεις δίκιο εν μέρη ;) ….. Τώρα αν όντως θες τόσο πολύ μωρό μου να με δεις έλα τότε ένα διήμερο εσύ Αθηνά  και θα δεις τι θα πάθει η γατοουριτσα σου :sunglasses: ;) :sunglasses: ;) :sunglasses: ;) :sunglasses: ;)  νιαου νιαου νιαου
Όσο για την Φωτογραφία λένε συνήθως  μια εικόνα 1000 λέξεις  ;) ;) ;) ;)…… Νιάου Νιαου Νιαου
Αμα ηταν ευκολο δεν ειχα την ΕΣΑ στο σπιτι πριν απο καιιιιιιρο θα ερχομουν για διημερα
μπορη να σερνοταν η ουρακλα οχι ουριτσα, αλλα και το γατακι σου και οχι μονο θα αναζητουσε λιγο δροσια φωτια θα επερνε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αμα ηταν ευκολο δεν ειχα την ΕΣΑ στο σπιτι πριν απο καιιιιιιρο θα ερχομουν για διημερα
μπορη να σερνοταν η ουρακλα οχι ουριτσα αλλα και το γατακι σου και οχι μονο θα αναζητουσε λιγο δροσια φωτια θα επερνε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Είδες λοιπoν γατουλι μου ότι η υποχρεώσεις τελικά δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάποια πράγματα που οι άλλοι στα ζηταν συνεχεία ;) ………Αλλά και επίμονα  ;)…
Νιάου Νιαου Νιαου
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Είδες λοιπoν γατουλι μου ότι η υποχρεώσεις τελικά δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάποια πράγματα που οι άλλοι στα ζηταν συνεχεία ;) ………Αλλά και επίμονα  ;)…
Νιάου Νιαου Νιαου
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Τα ξερω βρε Ευα και σε καταλαβενω αλλα για αλλον λογο στο ζητο συνεχεια και επιμονα,στο ειχα πη πριν απο λιγο καιρο :think: :think:
Φευγω καλο βραδυ      εχω να παω και στον οδοντιατρο  :headbang: :headbang:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τα ξερω βρε Ευα και σε καταλαβενω αλλα για αλλον λογο στο ζητο συνεχεια και επιμονα,στο ειχα πη πριν απο λιγο καιρο :think: :think:
Φευγω καλο βραδυ      εχω να παω και στον οδοντιατρο  :headbang: :headbang:

Περαστικά σου μωράκι μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Μωρο μου καλα ειναι και εδω  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το ειδα το Π.Μ σου  :) :) :) :) :) :) μολις  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ευακι ξεχασες να βαλεις και το χριστουγεννιατικο σκουφακι σου :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                      Ευακι ξεχασες να βαλεις και το χριστουγεννιατικο σκουφακι σου :2funny:

σε λιγο γλυκια μου νιαου νιαου νιαου
αφιερωμενο ζουζουνα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα Μαριαννάκι......Είσαι καλά κοριτσάρα μου? Ξεκουράστηκες? Πολλά γλυκά φιλάκια μωρό μου!!!!!!!

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
kai peritto na po ti moy kaneis me tis foto poy mou bazeis.....gi ayto se agapao, giati ksigiesai poly super moraki mou!!!!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom