Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                  καλημερα γιωργαρα :-* :-* :-* :-*

Καλημέρα Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαρουλομπουμπουκου κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ  κοινώς αντροχωρίστρα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Υ/Σ μου πήρες τον άντρα με το φιδίσιο κορμί  :headbang: :headbang: ο Λυγερόκορμος Μαρουλιας ς ς ς ς ς ς  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αχ άσπλαχνη :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Επισκέπτης
Καλημέρα Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαρουλομπουμπουκου κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ  κοινώς αντροχωρίστρα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Υ/Σ μου πήρες τον άντρα με το φιδίσιο κορμί  :headbang: :headbang: ο Λυγερόκορμος Μαρουλιας ς ς ς ς ς ς  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αχ άσπλαχνη :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Καλημερα ευακι με το φιδισιο το κορμακι. Εγω βρε ανδροχωριστρα  :boobies: Ηταν μοιραιος αυτος ο ερωτας ηταν πανω απο τις δυναμεις μου :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                    Καλημερα ευακι με το φιδισιο το κορμακι. Εγω βρε ανδροχωριστρα  :boobies: Ηταν μοιραιος αυτος ο ερωτας ηταν πανω απο τις δυναμεις μου :2funny: :2funny:

Μου τον έφαγες άσπλαχνη μέσα από τα ζεστά μου Γιουβαρλάκια  :headbang:,,, αλλά που θα πάει τώρα μαθαίνω της καινούργιες συνταγές του Παρλιαρου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ….. δεν καταθέτω έτσι εύκολα τα όπλα μου υ υ υ υ υ υ υ υ υ υ υ υ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.970
Πόντοι
22.785
                      Τα τδραυλικα μου καλε εεεεεεεεεεεεε Χαλασαν ολα  :headbang:
   Βλεπω ναχεις πολυ δουλεια ωρες ατελειωτες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Έχω να σού αλάξω σωλήνες.... ούκ όλιγες!!!!!!!!!
2 ίντζες πάχος είναι καλά ;;;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μου τον έφαγες άσπλαχνη μέσα από τα ζεστά μου Γιουβαρλάκια  :headbang:,,,
Αλλη φορα θα τα εχεις πολυ να καινε να βραζουν και αμα θελη ας τολμηση να απλωση χερι  :grin: :grin: :grin:
                       Ευα . Δευτερα τιτη τεταρτη πεμπτη Απο 5 εως 1 μ.μ :-* :-*
Και Παρασκευη Σαββατο Κυριακη τι θα κανει δεν πεταγεται μια βολτα Θεσ/νικη να γλυψουμε και εμεις οι λιγουρηδες  :grin: :grin: κανα κοκαλακι

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Δεν της περνάς καλέ μου έναν αγωγό ύδρευσης σαν του λεκανοπέδιου Αττικής  :2funny:. εκεί ίσως καταλάβει και κάτι  με κάθε επιφύλαξη βεβαία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ αλίμονο σε εμάς της Στενές ηθικές και τίμιες  :boobies: :boobies: :boobies:……………

Καλημέρα Αμτζικ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης

Καλε φτιαξε μου οτι θες και σωληνες 2 ιντζων και καζανακια δουλεια ναχεις  να κανεις γιατι εδω τα παντα ειναι κατεστραμενα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν της περνάς καλέ μου έναν αγωγό ύδρευσης σαν του λεκανοπέδιου Αττικής  :2funny:. εκεί ίσως καταλάβει και κάτι  με κάθε επιφύλαξη βεβαία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ αλίμονο σε εμάς της Στενές ηθικές και τίμιες  :boobies: :boobies: :boobies:……………

Καλημέρα Αμτζικ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ναι απο την στενη ανω εβοιας  :2funny: :2funny: :2funny:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα στις υπέροχες, στις μοναδικές κούκλες Εύα και Μαριάννα. Μαριάννακι είσαι καλά κούκλα μου?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μονο τα ακουω πραξη δεν βλεπω να γινεται

Όλα θέλουν τον χρόνο τους μωρό μου :boobies: …. Ακόμα και τα Σουτζουκάκια της οργής που είναι η αγαπημένη  συνταγή μου θέλει κι αυτή χρόνο :rockon: ……..
Άσε που το απόγευμα που θα ανεβώ πάνω στο μαγαζί θα έχω πάρει μαζί μου και ένα Ταπερακι για την δεσποινίς Μαριάννα Ντουβλη Βρετου που θα δοκιμάσει μια φορά και δεν νομίζω να χρειαστεί δεύτερη …………… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Ευάκι, please check your PIM....Thanks

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.970
Πόντοι
22.785
                  Καλε φτιαξε μου οτι θες και σωληνες 2 ιντζων και καζανακια δουλεια ναχεις  να κανεις γιατι εδω τα παντα ειναι κατεστραμενα :2funny: :2funny:

Πέρνω τόν πύραυλο ... καί ερχομαι!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom