Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.376
Δεν σου ειχα απαντησει γιατι δεν τα ειχαμε συζητησει με μπαρμπι και ισως δεν ηθελε να μιλησω για εκεινη

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.376
αν εισαι καθαρη και φορας στριγκακι πρόστυχο και μου στηθεις καλά στα 4 ,θα περάσουμε καλά!

Χλωμο το βλεπω μαζι σου ... πολυ μαγγια και εγω ταπαιρνω διαλεξε κατι αλλο καλε μου.....

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.376
Τελικά η barbe ειναι πιο θηλυκιά απο εσένα πιστεύω...

Ακου επειδη σε βαριεμαι ηδη πλυ και επειδη χθες γραφτηκες εγω εδω ειμαι η ιδιοκτητρια του αγκυρας και βεβαια παντα θεωρω οτι ολες οι κοπελες και ημπαρμπι ειναι πιο ομορφες και καλητερς απο μενα γιαυτο δουλευουν εδω επειδη εγω δεν μετραω .....

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0
Ακου επειδη σε βαριεμαι ηδη πλυ και επειδη χθες γραφτηκες εγω εδω ειμαι η ιδιοκτητρια του αγκυρας και βεβαια παντα θεωρω οτι ολες οι κοπελες και ημπαρμπι ειναι πιο ομορφες και καλητερς απο μενα γιαυτο δουλευουν εδω επειδη εγω δεν μετραω .....

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΉΣΩ ΤΗΝ νιναρα ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΆ 100% ΓΥΝΑΊΚΑ,θηλυπρεπης συγνωμη γουστα ειναι αυτα!καλο βραδυ! :hi:

billan76

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Like
36
Πόντοι
1
Μαριαννα μην τους ακους και χαλας την ζαχαρενια σου.Ξερεις τι λενε ε?Οσα δεν φτανει η αλεπου......

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.376
Μαριαννα μην τους ακους και χαλας την ζαχαρενια σου.Ξερεις τι λενε ε?Οσα δεν φτανει η αλεπου......

Μωρακι μου εσυ Δεν χαλιεμαι εγω απο αυτα δεν με ακουμπανε Απλα μπαινω μαλακωδως στο τρυπακι και απαντω ;)   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom