arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
θα σου ερθω λιαν συντομως.Ανεβασε κ αλλη φωτο να μας φτιαξειςπαλια εργαζόμουνα μαζι με την Μαριαννα στο Αγγυρας 1
θα σου ερθω λιαν συντομως.Ανεβασε κ αλλη φωτο να μας φτιαξειςπαλια εργαζόμουνα μαζι με την Μαριαννα στο Αγγυρας 1
παλια εργαζόμουνα μαζι με την Μαριαννα στο Αγγυρας 1
θα σου ερθω λιαν συντομως.Ανεβασε κ αλλη φωτο να μας φτιαξεις
Ναι γιατι τωρα ηρεμησατε....Ναι πριν 5 χρονια .....αλωνιζαμε
Ναι γιατι τωρα ηρεμησατε....
Ποτε δεν ηρεμουμε απλα εχουμε αλλες ανησυχιες ;) με διαφορετικους συνδιασμους. Δεν παυει ομως το ντουετο εκεινο να εκανε τον μεγαλυτερο θορυβο......
αφηνεις ενδεχομένου για επιστροφη Ευας η καταλαβα λαθος????
........Καλημερα . Μονη της καποια στιγμη ειπε να επιστρεψει αλλα καποιο δικο της θεμα προσωπικο τηνεκανε να το αναβαλει. Τωρα οποτε θελησει, η πορτα για την φιλη μου θα ειναι παντα ανοιχτη . Μια ειναι η ευαρα............
Καλημερα . Μονη της καποια στιγμη ειπε να επιστρεψει αλλα καποιο δικο της θεμα προσωπικο τηνεκανε να το αναβαλει. Τωρα οποτε θελησει, η πορτα για την φιλη μου θα ειναι παντα ανοιχτη . Μια ειναι η ευαρα............
........
......... ........έκείνες οί καυυυυυυυυτές έποχες τών duo μού καταστρέψανε τήν καρδιά μου..........
.............. πού είσαι μαρούλιαααααααααααααα χα χα χαΑχ θυμησου τα (μαγειρεματα) γλυκε μου amjik και τους σκοτωμους για την καταξιωση στην (κουζινα)....χα χα χα
.............. πού είσαι μαρούλιαααααααααααααα χα χα χα
........... Ο amjikios ταξίδευε στά ύπέροχα τοιχώματα τού σφιχτού πρωκτού σου & τά χείλια μου έγλειφαν διαψασμένα καί ήπια με πάθος τό άντικείμενο του πόθου μου τής θεάς Έυας μέ τήν χαρακτηριστική μυρωδιά πού ξεσηκώνει τά ένστικτα κάθε άρσενικού καί τίποτα πιά δεν μπορεί νά τό σταματήσει...
........... Ο amjikios ταξίδευε στά ύπέροχα τοιχώματα τού σφιχτού πρωκτού σου & τά χείλια μου έγλειφαν διαψασμένα καί ήπια με πάθος τό άντικείμενο του πόθου μου τής θεάς Έυας μέ τήν χαρακτηριστική μυρωδιά πού ξεσηκώνει τά ένστικτα κάθε άρσενικού καί τίποτα πιά δεν μπορεί νά τό σταματήσει...
Ρε μαριαννα την ευα δε τη ξαναφερνεις στο μαγαζι να γινει κοσμοσυροη?
θα παντρευτηκεΚαλημερα . Μονη της καποια στιγμη ειπε να επιστρεψει αλλα καποιο δικο της θεμα προσωπικο τηνεκανε να το αναβαλει. Τωρα οποτε θελησει, η πορτα για την φιλη μου θα ειναι παντα ανοιχτη . Μια ειναι η ευαρα............