Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
σας περιμενω  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 2015-07-04 17.15.48.jpg
    2015-07-04 17.15.48.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 23

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Παρατηρουμε ολοι το ΟΧΙ!!

:tits2: :tits2: :tits2:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημερα και καλη εβδομαδα απο τωρα ειμαι εγω θα σας περιμενω  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημερα σε ολους σας ειμαι εδω και σημερα σας περιμενω  :-* :-* :-* :-*

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και σε εσενα μωρο  :boobies: να εχεις μια ομορφη μερα  :-*
Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τα όμορφα σου λόγια. Ίσως να περάσω τελικά να κάνουμε ακόμα καλύτερη την μέρα και των δυο μας.

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημερα σε ολους  και σημερα ειμαι κοντα σας :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

σας περιμενω για ολα τα παιχνιδια του  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
και οτι αλο προκύψει :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: 

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους  και σημερα ειμαι κοντα σας :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

σας περιμενω για ολα τα παιχνιδια του  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
και οτι αλο προκύψει :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:   
Αφήνεις πολλά στην φαντασία του άλλου... Σαν τι θα μπορούσε να προκύψει αστεράκι μου όμορφο?
Πολλές γλυκές καλημέρες και πολλά φιλάκια στα τόσο τρυφερά σου κολομαγουλάκια...

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Αφήνεις πολλά στην φαντασία του άλλου... Σαν τι θα μπορούσε να προκύψει αστεράκι μου όμορφο?
Πολλές γλυκές καλημέρες και πολλά φιλάκια στα τόσο τρυφερά σου κολομαγουλάκια...

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

σεξουαλική φαντασίωση, χρησιμοποιούμε τη φαντασία για να διεγείρουμε συγκεκριμένα τα σεξουαλικά μας ένστικτα, με έναν τρόπο που μπορεί να μην πραγματοποιείται ποτέ. Η φαντασίωση γίνεται με τον καιρό ένα ασφαλές ταξίδι της σκέψης μας, με απόλυτη επιτυχία στην απόλαυση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναμένουμε ή αναζητούμε να πραγματοποιηθεί.  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

σεξουαλική φαντασίωση, χρησιμοποιούμε τη φαντασία για να διεγείρουμε συγκεκριμένα τα σεξουαλικά μας ένστικτα, με έναν τρόπο που μπορεί να μην πραγματοποιείται ποτέ. Η φαντασίωση γίνεται με τον καιρό ένα ασφαλές ταξίδι της σκέψης μας, με απόλυτη επιτυχία στην απόλαυση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναμένουμε ή αναζητούμε να πραγματοποιηθεί.  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
:cum: :cum: :cum: :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom