You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Παρατηρουμε ολοι το ΟΧΙ!!
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
αχ αυτο το οχι
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
KAΛHMEPA!!!!!
KAΛHMEPA!!!!!
καλημερα
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ομορφιά μου. Παραμένεις μια όαση στην ερημιά της Αθήνας. Καλή δουλειά να έχεις.καλημερα σε ολους σας ειμαι εδω και σημερα σας περιμενω :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα ομορφιά μου. Παραμένεις μια όαση στην ερημιά της Αθήνας. Καλή δουλειά να έχεις.
καλημερα και σε εσενα μωρο να εχεις μια ομορφη μερα :-*
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τα όμορφα σου λόγια. Ίσως να περάσω τελικά να κάνουμε ακόμα καλύτερη την μέρα και των δυο μας.καλημερα και σε εσενα μωρο να εχεις μια ομορφη μερα :-*
Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τα όμορφα σου λόγια. Ίσως να περάσω τελικά να κάνουμε ακόμα καλύτερη την μέρα και των δυο μας.
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αφήνεις πολλά στην φαντασία του άλλου... Σαν τι θα μπορούσε να προκύψει αστεράκι μου όμορφο?καλημερα σε ολους και σημερα ειμαι κοντα σας
σας περιμενω για ολα τα παιχνιδια του
και οτι αλο προκύψει
Πολλές γλυκές καλημέρες και πολλά φιλάκια στα τόσο τρυφερά σου κολομαγουλάκια...
Αφήνεις πολλά στην φαντασία του άλλου... Σαν τι θα μπορούσε να προκύψει αστεράκι μου όμορφο?
Πολλές γλυκές καλημέρες και πολλά φιλάκια στα τόσο τρυφερά σου κολομαγουλάκια...
σεξουαλική φαντασίωση, χρησιμοποιούμε τη φαντασία για να διεγείρουμε συγκεκριμένα τα σεξουαλικά μας ένστικτα, με έναν τρόπο που μπορεί να μην πραγματοποιείται ποτέ. Η φαντασίωση γίνεται με τον καιρό ένα ασφαλές ταξίδι της σκέψης μας, με απόλυτη επιτυχία στην απόλαυση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναμένουμε ή αναζητούμε να πραγματοποιηθεί.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σεξουαλική φαντασίωση, χρησιμοποιούμε τη φαντασία για να διεγείρουμε συγκεκριμένα τα σεξουαλικά μας ένστικτα, με έναν τρόπο που μπορεί να μην πραγματοποιείται ποτέ. Η φαντασίωση γίνεται με τον καιρό ένα ασφαλές ταξίδι της σκέψης μας, με απόλυτη επιτυχία στην απόλαυση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναμένουμε ή αναζητούμε να πραγματοποιηθεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K